• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış görünüşümle asla barışamıyorum

Sürekli buradaki insanları ezme halindesiniz. Önceden de konularınızda aynı şeyleri yapıyordunuz, hatırladım sizi. Bu kadar rahatsız olduğunuz bir platformdaki insanlardan yardım istemek de ayrı bir ironi. Mutsuzsunuz ve bu kafayla da hiçbir zaman mutlu olamayacaksınz. Siz ne kendinizi ne de başkalarını sevemiyorsunuz. Mesajları çöp olarak görüyorsanız, demek ki bunu hakkediyorsunuz. İyi günler...

+1000000000!

Hayatından memnun olmayan, kimseye gık çıkaramayan kim varsa gelip burda efeleniyor.

+1000000000!

Hayatından memnun olmayan, kimseye gık çıkaramayan kim varsa gelip burda efeleniyor.
Bu üye hep aynı, sadece açtığı konularda değil başkalarına yaptığı yorumlar da bile buradaki kadınları ezme derdinde. Sonra "neden mutsuzum" diye yakınıyor. Konuda herkes ona yardımcı olmaya çalıştı ama hanımefendi yine mutlu olamadı. Kendi hayatı, bizim için sadece bir nickname'den ibaret. Allah çevresindekilere sabır versin.

Sürekli buradaki insanları ezme halindesiniz. Önceden de konularınızda aynı şeyleri yapıyordunuz, hatırladım sizi. Bu kadar rahatsız olduğunuz bir platformdaki insanlardan yardım istemek de ayrı bir ironi. Mutsuzsunuz ve bu kafayla da hiçbir zaman mutlu olamayacaksınz. Siz ne kendinizi ne de başkalarını sevemiyorsunuz. Mesajları çöp olarak görüyorsanız, demek ki bunu hakkediyorsunuz. İyi günler...

Saygisizliga bak, millet lutfedip yorum yapiyor, konu sahibi de bu yorumlari cop olarak nitelendiriyor. Bir de bize ayar vermis yasinizin kadini olun diye.

Yazik.

Sen begen diye o yorumu yapmadim, ayrica daha seviyeli oldugunu dusundugun forumlara isinlanabirsin. Tutan mi var? Burada aglayacagina git oralarda takil.

Sulandirdigim konular hangileri olmus? Bir de tum konular diyerek mubalaganin dozunu artirmissin. Aferin. Cok inandirici dogrusu.

Buram buram kompleks kokulari aldim senden. Eee, bir zahmet de insanlarin boyle bir varliga yanasmasini bekleme hani. 😉

Valla ağladığım yok kendimle dalga bile geçmişim o zaman ben kişnemelim diye :)) " senin gibi sabah 4 lere kadar forumlar da takılıp sabah 10 da forumda tekrar çevrimiçi olucak kadar boş bir hayatım yokki. Senin geçmişdeki konularınıda biliyoruz :)).,diğer düzgünce cevap yazan insanlara neden kötü bişi yazmadım o zaman? Çünkü yazdıkların da insan gibi düzgün cevap vermişler biraz dön de kendinize bakın :)) anaokulu sınıfı bile ağır gelebilir 🤣

kimse mükemmel değil. yanlış kişiler denk gelmiş. hele instada yazanlar hiç ciddi değil zaten. yaydığınız enerji önemli. kendi bakımınızı yapın. bu konuları kafaya takmayı bırakın ve akışa bırakın kendinizi. hayatınızın değiştiğini göreceksiniz. bu konuşarla ilgili can aydoğmuş, hakan mengüç, gülseren buğdaycıoğlu kitap ve videolarından yararlanabilirsiniz. neyi düşünürsek onu çekiyoruz hayatımıza. siz kendinizi sevmezseniz sevmeyenleri çekeceksiniz. olumlu düşünün. kimse de dünya güzeli değil her insanın kusurları var. önemli olan kendinizle barışık olmanız.

Yaşadığım hayal kırıklıkları reddedilmeler dış görünüşümden nefret ediyorum. Hiç sevilmedim biri tarafından buda etken tabi. Kısacası var mı benim gibi?

Sevilmeme olayındış görünüşle ilgili değil. Çocukluk geçmiş bilinçaltı. Yaşadıklarımız sanki alnımızda yazıyormuş gibi etrafımıza yansıtıyoruz. Ortalamanın bir tık üzerinde görünüşüm var ama gerçek sevgiyi 31 yasında buldum uyuyusumu oyurmamı kalkmamı gülümsememi seven biri ancak bu yasımda cıktı karsıma. Ve ben aramadan. Belki hiçte çıkmayabilirdi. Ve birgün bitecek belkide yine yalnız kalacağım.
Ama bunun kesinlikle görünüşle alakası yok yaşanmışlıklarla var.

Birde ben dış görünüşümü estetik değil ama saç baş kıyafet açısından çok değiştirdim. Deneye deneye içinde huzur bulduğum tarzı buldum. Böylelikle kendimi daha iyi hissediyorum

Valla ağladığım yok kendimle dalga bile geçmişim o zaman ben kişnemelim diye :)) " senin gibi sabah 4 lere kadar forumlar da takılıp sabah 10 da forumda tekrar çevrimiçi olucak kadar boş bir hayatım yokki. Senin geçmişdeki konularınıda biliyoruz :)).,diğer düzgünce cevap yazan insanlara neden kötü bişi yazmadım o zaman? Çünkü yazdıkların da insan gibi düzgün cevap vermişler biraz dön de kendinize bakın :)) anaokulu sınıfı bile ağır gelebilir 🤣

Beni yakindan izlemen hosuma gitti. Bombos hayati oldugunu dusundugun birini bu kadar yakindan takip etmendeki celiski sana bir seyler ifade ediyor olmali.

Son konumu okudun mu? Hayatima biri girmek uzere. Heyecanli degil mi sence de? 😉

Beni yakindan izlemen hosuma gitti. Bombos hayati oldugunu dusundugun birini bu kadar yakindan takip etmendeki celiski sana bir seyler ifade ediyor olmali.

Son konumu okudun mu? Hayatima biri girmek uzere. Heyecanli degil mi sence de? 😉

Yıl oldu foruma girmiyorum, ama önceden çoğu konuda mesajlarını görüyordum. Üzülüyorum sana cidden, yazık.

Birbirinizi likelayın durun :) =) sizinde hayatınız burası kadar işte. Adam gibi hayatı olan biri 7/24 forum da takılmaz haha
O kadar emin olmayın. Sizin adam gibi hayatınız olmadığı için mi burdasınız yoksa?Keşke şu sosyal mecraları küçümsemesek ya. Elinde akıllı telefonu olan çalışınca bile girebiliyor sonuçta. :KK70:

O kadar emin olmayın. Sizin adam gibi hayatınız olmadığı için mi burdasınız yoksa?Keşke şu sosyal mecraları küçümsemesek ya. Elinde akıllı telefonu olan çalışınca bile girebiliyor sonuçta. :KK70:

Gece 4'lerde buradaymisim. Yalana bak.

Bir de foruma girmiyormus. Milleti izlemekten bitap olmus garibim. 🤣

Mesain başladı Hadi kendin gibi arkadaşlarınla diğer konuları geyiğe çevir :)) gece 4 e kadar yolu var. Sonra sabah 9 da kalkar devam edersiniz. Ne müthiş bir hayat.

Maşallah maşallah. Foruma 1 yıldır takılmayana da bakın hele. Kadını izlemiş sabah akşam resmen. 😂

Ekşi de maytap geçildiği kadar üzücü durumdasınız engelliyorum daha cevap beklemeyin :) ama durumunuz harbi kötü.

arkadaşlar daha önce bende burada istemedende olsa nahoş konuşmaların içine çekilmiştim ve bu kişileri görmezden gelmeyi tercih ettim.
burada sadece fikir alışverişinde bulunuyoruz.zaten insanlar yeteri kadar yıpratıyor birbirini ne gerek var birbirimizi kırmaya.

Back