Nikah Dini nikahınızı ne zaman yaptırdınız

bizim de nişanın ertesi günü kıyıldı...düğün telaşında unutulabilir ..tercih meselesi aslında..

Arkadasım dini nikah kıyıldı diye hemen yataga girilmiyor zaten...bu bir gereklilik ve tercih ,inanış meselesi canı isteyen önce kıydırır canı isteyen bi gün önce keyfi istemeyen de kıydırmaz...bu ilişkiye girmek için yapılmıyor ...yani nasılsa imam nikahım var deyip de bu işi yapan kadın zaten sonra bi şey olursa kendim ettim kendim buldum der..her sey nasip sonuçta...kadınlar kandırılıyor demeyin lütfen kanmasınlar kadınlar ,tek suclu erkek değil iki tarafın rızası varsa...bence en güzeli düğün gecesini beklemek tabi ki herkese saygı duyarız..

nisandan önce yaptirdik.. dugunden bir kac hafta önce yine yaptiracagiz..

gecen yaz nisanlandik, bu yaz imam nikahi yaptiricaz,bidahaki yaz resmi nikah ve dügün..
siir gibi oldu:)

bende şimdiden kıyılsın istiyorum 1 ay var düğüne ama aile büyüklerinden kimsenin gündeminde değil bu konu.bende kalkıp diyemiyorum nikahımızı kıyın daaaa nişanlımda diemiyo, bizde farkedilmeyi bekliyoruzz napalım

resmi nikahım cumartesiydi ve 4 gün öncesinden de dini nikahı yaptırmıştık ...

yok yanlış anladınız beni. gerek yok demiyorum katiyyen, bana göre de gerekli imam nikahı. inşallah nasip olursa ben de istiyorum ancak yine etraftan duyduğumuz, bu hocaların dedikleri erkekler daha rahat davranıyor imam nikahı olunca. mağdur olan çok, herkes değil ama çok. şu anda da suç bu, benim de kuzenim için istedik ama hoca töbe billah evlilik cüzdanını görmeden kabul etmedi. ciddi ciddi hapis cezası varmış hocaya, eğer kanıtlanırsa nikah kıydığı. bu sadece bir tedbir tabi. ben belirtmek istedim, seçim yine sizlerin.

Evlenmeden ya bir hafta ya 10 gün evveldi tam hatırlamıyorum.

Saftirik ben dini nikah olacak eşimin ailesinin evine hoca gelecekti diz üstü etek omzu açık bluz ile gitmiştim ( tabi birazda haberimin olmamasından kaynaklı ) malum öyle olmazmış kayınvalidemin belimde durduramadığım dallı güllü eteği ile 5 beden büyük bluzü + birde dallı güllü eşarbı ile hiç unutamayacağım bir andı:roflol:

arkadaşlar. önce resmi nikahınızı kıysınlar sonra dini nikahınız kıyılsın. ne olur buna dikkat edin. bunu yapan imamlar gerçekten suç işliyorlar,6 ay hapis cezasıyla yargılanıyorlar.... bütün bunlar biz kadınları korumak için. ne olur önce resmi nikah deyin. sonra dini nikah. bu yüzden ne kadar mağdur kadınımız varki. bizler okumuş insanlarız. biz bari yapmayalım bunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
iyide birde şunu düşünelim herşey usulüne uygun olsunda benim resmi nikahım düğünümde kıyılacak bir ton makyajla imamın karşısına çıkıp hadi nikahı kıymı diyeceğim yada gece eve gelipte apartopar imam bulun nikah kıysınmı diyeceğim herkes kendine uygun olan zamanda uygun olanları yapıyor. evet bizler okumuş insanlarız ama aramızda imam nikahı kıyıldı tamam resmi nikaha gerek yok diyerek evlenen kaç kişi vardır. bu imam nikahının resmi nikahla zorunlu hale gelmesinin sebebi karşısındaki adamın onu sömürmesini engellemek birden fazla evliliği engellemek için. içimizden kaç kişi tamam biz imam nikahıyla otursakta olur diyor yapmayın allah aşkına.

valla arkadaşım bu suç ..yapanda ceza alıyor. yasa böyle .....onun savunmasını yasalara yaparsınız, bana değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
dini nikahım düğünümde ama resmi nikahım 10 ay önce olmuştu
bizimkisi tam risk düğünden önce bir ayrılsan resmi olarak dul yazılacak cesarete bak

biz düğün gecesi kıydırıcaz imam nikahımızı.resmi nikahımız ise düğünden tam 54 gün önce =) nasıl geçer o süre bilemiyorummm =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…