• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendim ailem beni eşime vermiyor

Tam olarak hislerime tercüman olmuşsunuz. Zaten bu yola kendileri mecbur bıraktı beni ölüm tehdidine kadar hep çabaladık ama en sonunda evlendik. Düğünün kabul edilmesine sevinemiyorum bile gördüğüm fiziksel ve psikolojik şiddetlerden dolayı o kadar uzun süre dayanabileceğimi sanmıyorum bu şartlar altında
Neden istemiyorlar?

Sürekli başiniza bela olacaklarına üç beş ay sabredin napacaksınız başka

Anne baba duası almadan çıkma o evden sana tavsiyem evliliğinde güzel gitmez. Aileni onceligine koy. Bekle onlar istemedilerse bence vardır bir bildikleri. Ailen onlar senin
Kız beni öldüresiye dövdüler diyor konularında dalga mı geçiyorsunuz, can güvenliği yok gelmişsin aile rızası diye zırvalıyorsun, hayret bişey yaaa...

Ayyy valla ben de kaç diyeceğim. Kulüp tarihinde bir ilk, en aklı başında üyeler bile kaç demiş. Ben de hemfikirim.
Huylarına git, he de ne derlerse. Gözlerini senden çektikleri anda sıvış. Nikahı falan söyleme sakın. Eşyanı geceden hazırla, hepsi uyuyunca çık. Ya da gündüz millet işteyken çıkabilirsin. Ama kapıdan çıkınca hızla uzaklaşman lazım. İlkindeki gibi yakalanmadan hemen gitmen gerekiyor. Eşine söyle, arabayla beklesin sokağın başında falan.
Dayak yemendense evden kaçman bile daha makul görünüyor. :(
Umarım iyisindir.

Hiç kaçma gene yakalanacaksin daha kötü olacak
Kocan gelsin ailesi ile beraber gelince de söylesin biz zaten nikah kıymistik nikah kiymadan gelmeyi kabul etmedi kızınız desin. E mecbur gonderecekler o zaman

Merhabalar önceki konumu bilenler bilir bilmeyenler de beni yargılamadan önce lütfen bir önceki konumu okuyun. 25 yaşındayım Ailemin tehdit ve baskılarından dolayı sevdiğimle evlenmem izin vermiyorlardı 8 ay mücadele ettim en son eğer ayrılmazsam ikimizi de öldürmekle tehdit edilince gittik dün resmi nikahımızı kıydırdık. Bir takım özel eşyalarım için aile evine döndüm alıp gece tam çıkacakken kız kardeşim evi ayağa kaldırdı. Bir ton küfür beddua şiddet gördüm şuan aile evindeyim. Kaçıp da elaleme rezil edeceğine gün alın 3-4 aya düğün yapalım sonra ne halin varsa gör ölsen de kalsan da umurumuzda değilsin dediler. Henüz resmi nikahı bilmiyorlar karşı taraf da tehditlerden dolayı teyakkuzda ne yapmam lazım buradan nasıl kurtulabilirim lütfen yargılamadan yardımlarınıza ihtiyacım var çok zor durumdayım
Tehdit mi 😮 aıleden birde

Aman da aman evlenmişte kocası da varmış❤️hep mutlu ol tatlım..en çok ailenden gördüğün fiziksel ve psikolojik şiddet beni sinir etti..25 yaşındasın istediğin kişiyle evlenebilirsin..yaptıkları hiç hoş değil..evlendiğinizi nasıl söyleyeceksin?ben buna takıldım

Valla ben umarım mutlu olur demeye geldim.
Erkeklere dair güvenim yok.
kaç yıllık kocanın bile neleri çıkabiliyorken umarum yagmurdan kaçarken doluya tutulmazsın

Merhabalar önceki konumu bilenler bilir bilmeyenler de beni yargılamadan önce lütfen bir önceki konumu okuyun. 25 yaşındayım Ailemin tehdit ve baskılarından dolayı sevdiğimle evlenmem izin vermiyorlardı 8 ay mücadele ettim en son eğer ayrılmazsam ikimizi de öldürmekle tehdit edilince gittik dün resmi nikahımızı kıydırdık. Bir takım özel eşyalarım için aile evine döndüm alıp gece tam çıkacakken kız kardeşim evi ayağa kaldırdı. Bir ton küfür beddua şiddet gördüm şuan aile evindeyim. Kaçıp da elaleme rezil edeceğine gün alın 3-4 aya düğün yapalım sonra ne halin varsa gör ölsen de kalsan da umurumuzda değilsin dediler. Henüz resmi nikahı bilmiyorlar karşı taraf da tehditlerden dolayı teyakkuzda ne yapmam lazım buradan nasıl kurtulabilirim lütfen yargılamadan yardımlarınıza ihtiyacım var çok zor durumdayım
Küfür şiddet herşeyi yaşatmışlar zaten can güvenliğin yok evlendiyin adam da arkanda duracaksa çık o evden düğün olsa bile arkanda durmayacaklar elam alem ne derse desin

Ben nikahı kıydığınızı söyleyince yola geldiler düğün yapalım bari demişler sandım. Nikahı söylemediyseniz düğün mevzusu nasıl açıldı o kadar karşı olan aile birden bire o kıvama nasıl geldiler.
Eski konunuzu hatırlamıyorum ama öğretmen olan,iki manyak abisi bir de kız kardeşi olan üyemisiniz? Anne vasıtasıyla tanıştınız eşinizle?
Evet ben oyum :) nikahı kıydığımız günün akşamı evden eşyalarımı alıp çıkacakken kız kardeşimin evi ayağa kaldırmasıyla, abimin elaleme rezil olmadan düğün yapalım demesiyle düğün lafı açılmış oldu. Ertesi günü de nikahı öğrendiler hatta intihar teşebbüsünden bulundum yoğun bakımda kaldım 3 gün ama maalesef ailem hala yalanlarla oyalama peşinde hiçbir şey değişmedi

Aman da aman evlenmişte kocası da varmış❤️hep mutlu ol tatlım..en çok ailenden gördüğün fiziksel ve psikolojik şiddet beni sinir etti..25 yaşındasın istediğin kişiyle evlenebilirsin..yaptıkları hiç hoş değil..evlendiğinizi nasıl söyleyeceksin?ben buna takıldım
Nikahı hemen ertesi gün öğrendiler, sonrasında ben canıma kıymak gibi bir hata yapıp yoğun bakımda kaldım :(

Back