Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu nikahsız imam nikahı kıyan hocaların isim soyad ve adreslerini alabilir miyim? ihbar edecem de.şakkıdı
resmi nikahsız imam nikahı kıydırmak kanunen YASAK arkadaşlar. bu yasak da kadınları koruyan bir yasaktır. ve bütün ilahiyatçılar televizyonda heryerde bas bas bağırıyorlar resmi nikahtan önce imam nikahı yapmayın diye. alo fetvaya da sorabilirsiniz. tutun kendinizi nikaha kadar yahu, ya adam ş....sizin teki çıkarsa sizi bıraksa nolcak? yapmayın arkadaşlar :1no2: karışmak haddime değil ama sizin için söylüyorum.
nisandan önce yaptirdik.. dugunden bir kac hafta önce yine yaptiracagiz..
Arkadasım dini nikah kıyıldı diye hemen yataga girilmiyor zaten...bu bir gereklilik ve tercih ,inanış meselesi canı isteyen önce kıydırır canı isteyen bi gün önce keyfi istemeyen de kıydırmaz...bu ilişkiye girmek için yapılmıyor ...yani nasılsa imam nikahım var deyip de bu işi yapan kadın zaten sonra bi şey olursa kendim ettim kendim buldum der..her sey nasip sonuçta...kadınlar kandırılıyor demeyin lütfen kanmasınlar kadınlar ,tek suclu erkek değil iki tarafın rızası varsa...bence en güzeli düğün gecesini beklemek tabi ki herkese saygı duyarız..