• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat ayrımı yapan anneler bunu neden yapıyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gul000
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok basit ne annesi ne babası ne kocası onu insan yerine koydu evlendi topluma ayak uydurmak için çocuk yaptı sonra tekrar tekrar yaptı. En büyük çocuğundan 2. Anne olmasını bekledi. Bazı kadınlar oğullarına da aşık oluyor. Kızlarıyla rekabet ediyor. Sende de suç var ne mezunusun bilmiyorum ama bu kadar ezdirme kendini. Annene açık açık seni kimse sevmiyor bu yüzden böylesin burası babamın evi sana mı soracağım diyeceksin gerekirse babanı yanına çek. Kpss garantisi yok kpss diye diye yıllarını hiç etme. Gerçekten hakkını verip çalışıyor musun? 2 senede bir galiba öğretmen her sene. Özelde iş bul iş çıkışı dershaneye git. Olmadı alese çalış yüksek için evden git. Bi arkadaşım dayanamadı gitti gardiyan oldu abim senelerce iş bulamadı polis oldu. Bunların kpss puanı düşük. Ben özelde çalışıyorum eşimde öyle. ilk zamanlar herkes kpss çalışın memur olun dediler dişüktü maaşımız ama şuan 6. Senem öğretmen annemden fazla maaş alıyorum eşim de 100 civarında. Herkes memur olmak zorunda değil. Bölümün kötüyse yksye hazırlan tekrar. Benim kaynana da böyle varsa yoksa büyük oğlu eşim en küçük ona bakmamış bile bir de görümcem var. 36 yaşında hala işsiz çünkü tarih mezunu. Kpss için biz 2 sene dershaneye yolladık yine olmadı. Annesi sürekli düşman görüyor o da böyle ola ola iğrenç birisi oldu. 150 kiloydu tüp mide oldu 100 kiloya indi 2 senede yine şişti çünkü anneye sinir oldukça yiyor. Evde fake hesap açıp 18-19 yaşındaki akraba kızlarını stalklıyor. Arkadaşı yok. Böyle mi olmak istiyorsun? Bir şekilde adım atman lazım

bu maalesef ülkemizin annelerinin ortak sorunu. ben 26 yaşındayım, abim 40 yaşında. abim bu kadar sorumsuz ve 40 yaşında olmasına rağmen babama bu kadar zorluk çıkarmışken, hala babamın gölgesinde yaşarken ve gerçekten özellikle bu yıl ailemize çok büyük problemler getirmişken benim annem hala abime laf söyletmez, ne yapmış ki üzerine geliyorsunuz der. asla kötü laf ettirmez, konuşturmaz. benim ise aileme bu güne kadar en ufak bir sorun çıkartmışlığım yok, annemin benimle alakalı şikayet edebildiği tek konu biraz dağınık biri olmam. ama bunu öyle bir anlatır öyle bir mesele haline getirir ki ben dünyanın en iğrenç, en leş, en hayırsız evladı olarak görürüm kendimi. en ufak hatamda (akşam eve geleceğim söylediğim saatten yarım saat geç gelmişsem mesele çıkarır, babam onu susturur mesela) günler boyu konuşur, surat yapar, evi cehenneme çevirir. anneler için erkek evlat bir nimet ve ayrıcalık odağıdır.

Çok basit ne annesi ne babası ne kocası onu insan yerine koydu evlendi topluma ayak uydurmak için çocuk yaptı sonra tekrar tekrar yaptı. En büyük çocuğundan 2. Anne olmasını bekledi. Bazı kadınlar oğullarına da aşık oluyor. Kızlarıyla rekabet ediyor. Sende de suç var ne mezunusun bilmiyorum ama bu kadar ezdirme kendini. Annene açık açık seni kimse sevmiyor bu yüzden böylesin burası babamın evi sana mı soracağım diyeceksin gerekirse babanı yanına çek. Kpss garantisi yok kpss diye diye yıllarını hiç etme. Gerçekten hakkını verip çalışıyor musun? 2 senede bir galiba öğretmen her sene. Özelde iş bul iş çıkışı dershaneye git. Olmadı alese çalış yüksek için evden git. Bi arkadaşım dayanamadı gitti gardiyan oldu abim senelerce iş bulamadı polis oldu. Bunların kpss puanı düşük. Ben özelde çalışıyorum eşimde öyle. ilk zamanlar herkes kpss çalışın memur olun dediler dişüktü maaşımız ama şuan 6. Senem öğretmen annemden fazla maaş alıyorum eşim de 100 civarında. Herkes memur olmak zorunda değil. Bölümün kötüyse yksye hazırlan tekrar. Benim kaynana da böyle varsa yoksa büyük oğlu eşim en küçük ona bakmamış bile bir de görümcem var. 36 yaşında hala işsiz çünkü tarih mezunu. Kpss için biz 2 sene dershaneye yolladık yine olmadı. Annesi sürekli düşman görüyor o da böyle ola ola iğrenç birisi oldu. 150 kiloydu tüp mide oldu 100 kiloya indi 2 senede yine şişti çünkü anneye sinir oldukça yiyor. Evde fake hesap açıp 18-19 yaşındaki akraba kızlarını stalklıyor. Arkadaşı yok. Böyle mi olmak istiyorsun? Bir şekilde adım atman lazım
Alesten güzel puan aldım bölümümde yl yapabilirim. Ona da karışıyorlar evden git gel diye ben niye her gün 2 saat yol gideyim ilçeden merkeze. Peki ales için yurt çıkmasa para da vermezler ben nasıl geçineceğim onu bilmiyorum 🥹 yurt çıksa da hiçbir şekilde artık para vermezler yani. Üniversitede iken zorla verdiler eve geçtim kendi istekleriyle masraf çıkmasın diye. Babanı arkana al diyorsun aksine annem bana babamı silah olarak kullanıyor. Babamın önceden başının tacı iken bana 1-2 senedir düşman gibi davranıyor adam. Çünkü annem sürekli kötülüyor olay çıkartıyor babamı üzerime salıyor. Babam beni dinlemez ki her seferinde haklı da olsam. Benim ne annem ne de babam var. Polisliğe basvurdum çıktı ancak boyum 160 tutmadı. Gardiyanlık ya da diğer memurluklara da başvuruyorum ama en düşük 75 ten başlıyor. Benim puanımsa 71 😔 yok ben daha fazla psikolojimi bozmak istemiyorum çünkü bende bir sorun yok çirkin geliyorum artık bu eve sığdırmak istemiyorlar. Erkek kardeşime aylık 10 bin gönderiyorlar ki yurtta ücretsiz kalıyor her akşam kafelerde geziyor en iyi telefonu alıyorlar i phone vs. Ben burda evlerine sığamıyorum ya bir giderim bile yok. sınavıma 6 ay kaldı ama 3-4 aydır da çalışıyorum boşa gitsin istemiyorum bilmiyorum ne yapacağımı özel kuruma girsem çalışırsam ilk deneyimim olacağı için sınava ayırdığım vakit azalır bende şaştım ne yapacağımı 😔 en son artık sen kazanamıyorsun zaten özele girsen de bu evde artık yaşayamazsın evlen demelerinden korkuyorum. Evleneceğim kişiyi de kendileri seçerler bütün bunların yaşanmaması için kendimi kurtarmalıyım

bu maalesef ülkemizin annelerinin ortak sorunu. ben 26 yaşındayım, abim 40 yaşında. abim bu kadar sorumsuz ve 40 yaşında olmasına rağmen babama bu kadar zorluk çıkarmışken, hala babamın gölgesinde yaşarken ve gerçekten özellikle bu yıl ailemize çok büyük problemler getirmişken benim annem hala abime laf söyletmez, ne yapmış ki üzerine geliyorsunuz der. asla kötü laf ettirmez, konuşturmaz. benim ise aileme bu güne kadar en ufak bir sorun çıkartmışlığım yok, annemin benimle alakalı şikayet edebildiği tek konu biraz dağınık biri olmam. ama bunu öyle bir anlatır öyle bir mesele haline getirir ki ben dünyanın en iğrenç, en leş, en hayırsız evladı olarak görürüm kendimi. en ufak hatamda (akşam eve geleceğim söylediğim saatten yarım saat geç gelmişsem mesele çıkarır, babam onu susturur mesela) günler boyu konuşur, surat yapar, evi cehenneme çevirir. anneler için erkek evlat bir nimet ve ayrıcalık odağıdır.
Bu anlayıştan nefret ediyorum bende 😔 ama bir yandan babamı da bana düşman etmesi zoruma gidiyor benim bu evde kimsem yok. Annem bana bağırsa karşılık versem babam olaya karışıp bana ağza alınmayacak gurur kıracak laflar eder. Yani ikisi birbirini dengelemiyor herkes bana cephe almış durumda. Ben ne söyleseler yapıyorum zaten asla erkek kardeşim gibi vurdumduymaz savurgan değilim. Sadece bir gelirim yok şuanlık. Ondan da çekmediğim kalmıyor bu evde. Sanki üniversite biter bitmez atanıp onları beslemem gerekiyormuş gibi. Bende isterdim ancak şartlar çok zorlaştı bir anda. Ama anlamıyorlar hiçbir şeyden

Back