Çok basit ne annesi ne babası ne kocası onu insan yerine koydu evlendi topluma ayak uydurmak için çocuk yaptı sonra tekrar tekrar yaptı. En büyük çocuğundan 2. Anne olmasını bekledi. Bazı kadınlar oğullarına da aşık oluyor. Kızlarıyla rekabet ediyor. Sende de suç var ne mezunusun bilmiyorum ama bu kadar ezdirme kendini. Annene açık açık seni kimse sevmiyor bu yüzden böylesin burası babamın evi sana mı soracağım diyeceksin gerekirse babanı yanına çek. Kpss garantisi yok kpss diye diye yıllarını hiç etme. Gerçekten hakkını verip çalışıyor musun? 2 senede bir galiba öğretmen her sene. Özelde iş bul iş çıkışı dershaneye git. Olmadı alese çalış yüksek için evden git. Bi arkadaşım dayanamadı gitti gardiyan oldu abim senelerce iş bulamadı polis oldu. Bunların kpss puanı düşük. Ben özelde çalışıyorum eşimde öyle. ilk zamanlar herkes kpss çalışın memur olun dediler dişüktü maaşımız ama şuan 6. Senem öğretmen annemden fazla maaş alıyorum eşim de 100 civarında. Herkes memur olmak zorunda değil. Bölümün kötüyse yksye hazırlan tekrar. Benim kaynana da böyle varsa yoksa büyük oğlu eşim en küçük ona bakmamış bile bir de görümcem var. 36 yaşında hala işsiz çünkü tarih mezunu. Kpss için biz 2 sene dershaneye yolladık yine olmadı. Annesi sürekli düşman görüyor o da böyle ola ola iğrenç birisi oldu. 150 kiloydu tüp mide oldu 100 kiloya indi 2 senede yine şişti çünkü anneye sinir oldukça yiyor. Evde fake hesap açıp 18-19 yaşındaki akraba kızlarını stalklıyor. Arkadaşı yok. Böyle mi olmak istiyorsun? Bir şekilde adım atman lazım