• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni ilişkim ve geçmişteki yaşadığım yakınlık

Geçmiş sorgulamak kadar cinnetlik başka birşey daha yok.eskiden kadın satıyordum dese bu kadar itilmem.abartı değil ciddiyim.

Valla %10000 katılıyorum. Şu soruyu soran erkeklerin içinde her türü var, varoşu, kekosu, güvensizi, eziği ,kendini kadının sahibi sana n mağara ayısı ... ama en çok da ataerkil ayılar var işte kendini karşıdakinin sahibi sanıyor bir de sorguya çağırıyor?? KOnu sahibesi de hesap vermeye gidiyor?? Ne gidicem ya ite bak sanki karşısında buna hesapla yükümlü kölesi var dimdirekt engellerdim.

Yoo çatır çatır öylesine, macera olsun diye birşeyler yaşayıp yaşayıp sonra da gayet güzel yuvalar kuruyoruz valla.burada kaç tane üye ben eskiden her ay başkasıyla yatardım, gençliğimi doya doya yaşadım.amann sefam olsun.iyiki de yapmişım.şimdi çok sağlam evliliğim var dedi. Sevgili sayisıyla hava atti.Bunlarla ilgisi yok ki.takmaya gerek var mı şimdi ? Ne eksiliyor ki?
Dini açıdan bakıyorum ben olaya , herkesin görüşü bir olmayabilir. Ben de benzer şeyler yaşadım daha önce bir kişinin bile eline dokunmamış tüm bu yüzden bana çok ağır geldi. Siz daha rahatsinizdir bu konuda takilmazsiniz. Herkes düşüncesini belirtmekte özgür sonuçta

Bu adam manyağın teki.şu soruyu sorar sormaz, manyak herif deyip, hakaretleri sıralayıp, daha o okumadan engeli basman gerekirdi.sadece mantıken de de demiyorum
Kaç tane bu tiplerden tanısam hepsi tımarhanelik manyaktı.sen o kadar safsın ki bir de hesap verme moduna geçmişsin.tam bir psikopat dağ ayısı.hayırdır 15 yaşında mıyız ? Yakınlığı olmuşmuymuş.anılarım depreşti cinlerim tepeme çıktı vallahi 😂😂

Dini açıdan bakıyorum ben olaya , herkesin görüşü bir olmayabilir. Ben de benzer şeyler yaşadım daha önce bir kişinin bile eline dokunmamış tüm bu yüzden bana çok ağır geldi. Siz daha rahatsinizdir bu konuda takilmazsiniz. Herkes düşüncesini belirtmekte özgür sonuçta
Takmayan da takmıyor diyorum yani ? Ama bu tipler bana normal gelmiyor.10 kişiden ancak 1 tanesi dini kaygılarla ancak soruyordur bence.kaç tame normal adam var zaten ülkede.bir de daha yüzyüze bile gelmemişsin yani? Ne bu böyle ? Birşeyler yaşama ihtimali bile yok daha ortada.kalite kontrol mü yapıyorsun ? Açılmışsa almayayım falan.

Takmayan da takmıyor diyorum yani ? Ama bu tipler bana normal gelmiyor.10 kişiden ancak 1 tanesi dini kaygılarla ancak soruyordur bence.kaç tame normal adam var zaten ülkede.bir de daha yüzyüze bile gelmemişsin yani? Ne bu böyle ? Birşeyler yaşama ihtimali bile yok daha ortada.kalite kontrol mü yapıyorsun ? Açılmışsa almayayım falan.
Tabi ki adamın yaptığı çok çirkin. Buna takilacagini düşünüyorsa hiç böyle bir yola girmemeli . Geçmiş geçmişte kalmıştır , kurcalamak huzur bozmaktan başka biseye yaramaz

Ne kadar iğrenç bir soru böyle soğuma nedeni resmen 🤢. Ayrıca siz bunu yüz yüze konuşalım demişsiniz zaten bir şeyler yaşandığını net bir şekilde anlamıştır. Sizin ona nasıl bir şekilde anlatacağınızı merak içinde beklediğine nedense eminim.
Kadın bu herifi adam yerine koymuş, saygı duymuş, birşeyler yaşanacağını düşünmüş, kabullenmiş, nasıl söylesem bu durumu diyor, bizim yaptığımız yorumlara bak 😂😂.

Hayatını dini kurallar çerçevesinde oluşturan insanlara saygım var elbette. Bir insan için yalnızca evlilik içinde yaşanmış olan cinsellik makbul olabilir eyvallah.

Ama be ayı, dersin ki karşındakine ben hayatım boyunca hiç bir zinaya, harama bulaşmadım, bu benim hassasiyetim ve karşımda ki insanın da aynı hassasiyeti paylaşmasını isterim der susarsın, zaten kadın ona göre sana gelir yada gelmez. Direkt sana bi soru sorucam diye çetele istemek hadsizliktir, saygısızlıktır.

Nikah demek duyuru demek bu iki insan evlendi demek ama o iki insan ayrı yaşıyor çünkü görünürde nişanlılar:) yani el ele tutuşup öpüşmenizin günahından korkan aileniz sizi daha büyük mevzulara sürüklemiş
Hayatınızdaki insana da dürüst olun bence baktınız o da uzaklaşıyor zaten doğru insan değil

Ülkenin çoğu yerinde nişanla birlikte dini nikah yapılıyor, her ne kadar yasa dışı olsa da. Muhafazakar aileler, evlenene kadar birbirlerini daha iyi tanıyabilmelerine, baş başa kalmalarına anca bu şekilde izin veriyor genelde.
Allahı mı kandırmaya çalışıyoruz, çevreyi mi, kendimizi mi ?

Bunu sorandan kaçmalı insan arkasına bile bakmadan. Düşünüp sorup sonrasında takmıyorum benim için problem değil diyen baştan kendisi ile çelişir, birde bunu sorup sizden faydalanma amacıda güdüyor olabilir mi bunu da bi düşünün.
Daha hayatınıza almadıgınız birine nasıl hesap vericem derdine girmeniz bile başlı başına sorun.

Forumda cok denk geldim "esim (ya da sevgilim) basta gecmisim icin hic onemli degil diyordu ama ilk kavgamizda bunun ustunden bana saldirdi" diyen. Bu konulara giren insan sorunludur. Kimse kimseye bunlari sormamali ya.

Ayrılık durumunda nişan atılır biter, boşanmış olmasın adı. Dertleri genelde bu. Benim arkadaşım da böyle yaptı ama boşandım ben der, nişan attım demez. Erzurum, Konya gibi tutucu yerlerde çok yaygın, baş başa bırakmazlar çocukları dini nikahsız 😅.

Niye ya ben de İç Anadolu'daki nadide şehirlerimizde birindeyim 😅 cayır cayır geziyor valla bizim buradakiler. Eskidenmiş onlar.

Ayrıca arkadaşınız boşanma onun adı. Nikah bambaşka bir olay ve ciddiyetini kaybettiriyor insanlara. Tabi bir de resmi makamlara geçmediği için nişan atılıp nikahtan ayrıldığını ifade etmeyen bazı salak adamlar yüzünden bambaşka sorunlar ortaya çıkıyor.

Ben ilahiyat mezunuyum. Fakültedeyken hocalarımız çok fazla söylerdi sakın nişan ile nikahı bir kıymayın. Buna engel olması gereken ilk sizlersiniz diye.

Özür dilerim ama bunu sorabilen kişi ileride de bunu tekrar tekrar sorar. Yani şu an anlayışla karşılasa bile işler ciddiye binince sürekli karşınıza çıkarabilir. Ne mana yani sana ne? Belki anlaşamayacaksiniz ama senin cinsel hayatın hakkında bilgisi olmuş olacak ona ne ay sinirlendim bak

Niye ya ben de İç Anadolu'daki nadide şehirlerimizde birindeyim 😅 cayır cayır geziyor valla bizim buradakiler. Eskidenmiş onlar.

Ayrıca arkadaşınız boşanma onun adı. Nikah bambaşka bir olay ve ciddiyetini kaybettiriyor insanlara. Tabi bir de resmi makamlara geçmediği için nişan atılıp nikahtan ayrıldığını ifade etmeyen bazı salak adamlar yüzünden bambaşka sorunlar ortaya çıkıyor.

Ben ilahiyat mezunuyum. Fakültedeyken hocalarımız çok fazla söylerdi sakın nişan ile nikahı bir kıymayın. Buna engel olması gereken ilk sizlersiniz diye.
Ve bu istismarı yapan dindar olduğunu iddia eden insanlar öyle mi ? Dindar olmasalar daha iyi olacakmiş sanki? Kısaca dine inanmayanı kötüyse direkt onun bunun arkasına sığınmadan kötülük yapıuor, dindar gözükeni illaki bir yerlerden arayıp, tarayıp, bir kılıf getirip kötülük yapıyor.kısaca din hiçbir şeyi değişirmiyor.sadece kılıf temin ediyor.ilan edilmeyen nikah geçersizdir.o çok dindar(!) insanlarımız bunu bilmemezlikten geliyor ya ne diyeyim.banlanmamak için daha fazla yazamıuorum.içimde ne fırtınalar kopuyor 😂😂

Ben daha önce nişanlıydım ve imam nikahım vardı, düğüne 3 ay kala nişan attım, ve maalesef nişanlılık döneminde aramızda bir şeyler yaşandı. şu an yeni birisiyle tanıştım, o da daha önce nişan attı. Salı günü ilk defa yüz yüze görüşeceğiz, sana bu soruyu sadece bir kez soracağım bir daha ne bunun ne de geçmişin konusunu açacağım dedi, daha önce ileri yakınlığın oldu mu dedi. Bende bu konuyu görüşünce yüz yüze konuşalım daha iyi olur dedim. Salı günü görüştüğümüzde bu konu illaki tekrar açılacak, tepkisi beni korkutuyor, kendisi dar görüşlü değil hatta ara sıra muhabbetlerde azcık cıvıtıyor ama ben hemen konuyu değiştiriyorum. Bu meseleyi dert edeceğini sanmıyorum ama tabi içimde soru işaretleri var, sizce nasıl açıklayayım nasıl söyleyebilirim? Asla hataymış gibi söylemeyeceğim tabiki, olmasa daha iyi olurdu ama ben geleceğimi onunla görüyordum, düğüne aylar kalmıştı, kendisi zaten ilk aşkım idi, ama sırf bu olay yaşandı diye de evlenmedim onunla sonuçta bir ömürlük olacak bir şey evlilik meselesi vs tarzında konuşacağım
Böyle bir şeyi sormadina nasıl müsade edersiniz?
Bir de suçlu gibi ezilip büzülüp yüz yüze konuşalım demişsiniz akıllara zarar
Yapmayın yasa eşiniz bile olsa sınırlarınızı bu kadar çiğneyip geçmelerine müsade etmeyin.Yok mu şu hayatta bir duruşunuz, insanlara göre şekil almayı bırakın.
Bir de ilerde pişmanlık duyup utanacaginiz ilişkiler yaşamayın , yaşıyorsanız arkasında durun.Kendinize saygınız olsun

Sorun etmeyecek insan sormaz.
Bu konular anca iki taraf da kendisi anlatmak isterse konuşulur. Şimdiden hesap vermeniz gerekiyor gibi sormuş. Bir de lafını etmezmişmiş. Hadi canım

Back