- Konu Sahibi cikolatalipankek
Nişan attım derken nikahınızı da sonlandırdınız mi?
Siz evlenmişssiniz nişan attım diyorsunuz
Siz evlenmişssiniz nişan attım diyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ve bu istismarı yapan dindar olduğunu iddia eden insanlar öyle mi ? Dindar olmasalar daha iyi olacakmiş sanki? Kısaca dine inanmayanı kötüyse direkt onun bunun arkasına sığınmadan kötülük yapıuor, dindar gözükeni illaki bir yerlerden arayıp, tarayıp, bir kılıf getirip kötülük yapıyor.kısaca din hiçbir şeyi değişirmiyor.sadece kılıf temin ediyor.ilan edilmeyen nikah geçersizdir.o çok dindar(!) insanlarımız bunu bilmemezlikten geliyor ya ne diyeyim.banlanmamak için daha fazla yazamıuorum.içimde ne fırtınalar kopuyor
kesinlikle.. ne doğru bir yorumBunu sorandan kaçmalı insan arkasına bile bakmadan. Düşünüp sorup sonrasında takmıyorum benim için problem değil diyen baştan kendisi ile çelişir, birde bunu sorup sizden faydalanma amacıda güdüyor olabilir mi bunu da bi düşünün.
Daha hayatınıza almadıgınız birine nasıl hesap vericem derdine girmeniz bile başlı başına sorun.
Allah aşkına ona ne? Nasıl böyle bir soru sormasına izin verip açıklama yapma gereğini duyuyorsunuz.?Ben daha önce nişanlıydım ve imam nikahım vardı, düğüne 3 ay kala nişan attım, ve maalesef nişanlılık döneminde aramızda bir şeyler yaşandı. şu an yeni birisiyle tanıştım, o da daha önce nişan attı. Salı günü ilk defa yüz yüze görüşeceğiz, sana bu soruyu sadece bir kez soracağım bir daha ne bunun ne de geçmişin konusunu açacağım dedi, daha önce ileri yakınlığın oldu mu dedi. Bende bu konuyu görüşünce yüz yüze konuşalım daha iyi olur dedim. Salı günü görüştüğümüzde bu konu illaki tekrar açılacak, tepkisi beni korkutuyor, kendisi dar görüşlü değil hatta ara sıra muhabbetlerde azcık cıvıtıyor ama ben hemen konuyu değiştiriyorum. Bu meseleyi dert edeceğini sanmıyorum ama tabi içimde soru işaretleri var, sizce nasıl açıklayayım nasıl söyleyebilirim? Asla hataymış gibi söylemeyeceğim tabiki, olmasa daha iyi olurdu ama ben geleceğimi onunla görüyordum, düğüne aylar kalmıştı, kendisi zaten ilk aşkım idi, ama sırf bu olay yaşandı diye de evlenmedim onunla sonuçta bir ömürlük olacak bir şey evlilik meselesi vs tarzında konuşacağım
Bence olay şu..
"Eğer daha önce bir birliktelik yasamissan görüşelim.
Yaşadığın halde beni yoracaksan hiç ugrasmayayim" şeklinde düşünüyor.
Aksi halde karşındaki kadınla bir gelecek tasarlayan adam ; ilk etaptan bacak arasının sicil kaydını istemez.
Aynen öyle.."Bakire isen ciddi ciddi devam, değilsen baybay. Arada gelirim, iki takılırız işte. Daha fazlası çalışmaz benden."
ilk defa yüzyüze görüşeceğiz demişsiniz ama adam size şimdiden biriyle yakınlık yaşayıp yaşamadığınızı soruyor. Yahu size de tuhaf gelmiyor mu böyle şeyler? Ben olsam direkt soğurdum bu adamdan.Ben daha önce nişanlıydım ve imam nikahım vardı, düğüne 3 ay kala nişan attım, ve maalesef nişanlılık döneminde aramızda bir şeyler yaşandı. şu an yeni birisiyle tanıştım, o da daha önce nişan attı. Salı günü ilk defa yüz yüze görüşeceğiz, sana bu soruyu sadece bir kez soracağım bir daha ne bunun ne de geçmişin konusunu açacağım dedi, daha önce ileri yakınlığın oldu mu dedi. Bende bu konuyu görüşünce yüz yüze konuşalım daha iyi olur dedim. Salı günü görüştüğümüzde bu konu illaki tekrar açılacak, tepkisi beni korkutuyor, kendisi dar görüşlü değil hatta ara sıra muhabbetlerde azcık cıvıtıyor ama ben hemen konuyu değiştiriyorum. Bu meseleyi dert edeceğini sanmıyorum ama tabi içimde soru işaretleri var, sizce nasıl açıklayayım nasıl söyleyebilirim? Asla hataymış gibi söylemeyeceğim tabiki, olmasa daha iyi olurdu ama ben geleceğimi onunla görüyordum, düğüne aylar kalmıştı, kendisi zaten ilk aşkım idi, ama sırf bu olay yaşandı diye de evlenmedim onunla sonuçta bir ömürlük olacak bir şey evlilik meselesi vs tarzında konuşacağım
Oldu mu derse oldu dersiniz bu kadar. Daha fazla açıklama yapmaya gerek yok. Şu sebeple bu sebeple zaten evlenecektik vs. bu tarz bir açıklama yapmaya gerek yok. Adı üzerinde geçmiş yaniBen daha önce nişanlıydım ve imam nikahım vardı, düğüne 3 ay kala nişan attım, ve maalesef nişanlılık döneminde aramızda bir şeyler yaşandı. şu an yeni birisiyle tanıştım, o da daha önce nişan attı. Salı günü ilk defa yüz yüze görüşeceğiz, sana bu soruyu sadece bir kez soracağım bir daha ne bunun ne de geçmişin konusunu açacağım dedi, daha önce ileri yakınlığın oldu mu dedi. Bende bu konuyu görüşünce yüz yüze konuşalım daha iyi olur dedim. Salı günü görüştüğümüzde bu konu illaki tekrar açılacak, tepkisi beni korkutuyor, kendisi dar görüşlü değil hatta ara sıra muhabbetlerde azcık cıvıtıyor ama ben hemen konuyu değiştiriyorum. Bu meseleyi dert edeceğini sanmıyorum ama tabi içimde soru işaretleri var, sizce nasıl açıklayayım nasıl söyleyebilirim? Asla hataymış gibi söylemeyeceğim tabiki, olmasa daha iyi olurdu ama ben geleceğimi onunla görüyordum, düğüne aylar kalmıştı, kendisi zaten ilk aşkım idi, ama sırf bu olay yaşandı diye de evlenmedim onunla sonuçta bir ömürlük olacak bir şey evlilik meselesi vs tarzında konuşacağım
Benim gibi düşünen biri.Hayır böyle bir şey soramaz henüz görüşmeden bide.
Ne demek ya.
Biraz agırlıgınız olsun ne münasebet diyemedin mi
Geçmiş hakkında soru soran erkolardan tiksinti geliyor cevaba göre mi yakınlaşacak ya da uzak duracak anlamadım...Ben daha önce nişanlıydım ve imam nikahım vardı, düğüne 3 ay kala nişan attım, ve maalesef nişanlılık döneminde aramızda bir şeyler yaşandı. şu an yeni birisiyle tanıştım, o da daha önce nişan attı. Salı günü ilk defa yüz yüze görüşeceğiz, sana bu soruyu sadece bir kez soracağım bir daha ne bunun ne de geçmişin konusunu açacağım dedi, daha önce ileri yakınlığın oldu mu dedi. Bende bu konuyu görüşünce yüz yüze konuşalım daha iyi olur dedim. Salı günü görüştüğümüzde bu konu illaki tekrar açılacak, tepkisi beni korkutuyor, kendisi dar görüşlü değil hatta ara sıra muhabbetlerde azcık cıvıtıyor ama ben hemen konuyu değiştiriyorum. Bu meseleyi dert edeceğini sanmıyorum ama tabi içimde soru işaretleri var, sizce nasıl açıklayayım nasıl söyleyebilirim? Asla hataymış gibi söylemeyeceğim tabiki, olmasa daha iyi olurdu ama ben geleceğimi onunla görüyordum, düğüne aylar kalmıştı, kendisi zaten ilk aşkım idi, ama sırf bu olay yaşandı diye de evlenmedim onunla sonuçta bir ömürlük olacak bir şey evlilik meselesi vs tarzında konuşacağım
Ben daha önce nişanlıydım ve imam nikahım vardı, düğüne 3 ay kala nişan attım, ve maalesef nişanlılık döneminde aramızda bir şeyler yaşandı. şu an yeni birisiyle tanıştım, o da daha önce nişan attı. Salı günü ilk defa yüz yüze görüşeceğiz, sana bu soruyu sadece bir kez soracağım bir daha ne bunun ne de geçmişin konusunu açacağım dedi, daha önce ileri yakınlığın oldu mu dedi. Bende bu konuyu görüşünce yüz yüze konuşalım daha iyi olur dedim. Salı günü görüştüğümüzde bu konu illaki tekrar açılacak, tepkisi beni korkutuyor, kendisi dar görüşlü değil hatta ara sıra muhabbetlerde azcık cıvıtıyor ama ben hemen konuyu değiştiriyorum. Bu meseleyi dert edeceğini sanmıyorum ama tabi içimde soru işaretleri var, sizce nasıl açıklayayım nasıl söyleyebilirim? Asla hataymış gibi söylemeyeceğim tabiki, olmasa daha iyi olurdu ama ben geleceğimi onunla görüyordum, düğüne aylar kalmıştı, kendisi zaten ilk aşkım idi, ama sırf bu olay yaşandı diye de evlenmedim onunla sonuçta bir ömürlük olacak bir şey evlilik meselesi vs tarzında konuşacağım
+1Hayır böyle bir şey soramaz henüz görüşmeden bide.
Ne demek ya.
Biraz agırlıgınız olsun ne münasebet diyemedin mi