• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendim ailem beni eşime vermiyor

Maalesef öyleler ve aylardır başları ağrısa beni sorumlu tuttular hala daha öyle. Yaptıklarının duru durağı yok yaşadığım şeyleri burada yazıyla aktarmam mümkün değil şuan abilerim ve kız kardeşim işte akşama yine kıyamet kopacak. Belki de dediğiniz gibi yapmak en mantıklısı

Ortada kimse yokken şimdi çık git bence konu sahibesi. Akşama gelirlerse ne olacağının hiçbir garantisi yok.

E düğün yapmayı kabul etmişler işte gelinliğinle çık evden kötü mü ?

Ben nikahı kıydığınızı söyleyince yola geldiler düğün yapalım bari demişler sandım. Nikahı söylemediyseniz düğün mevzusu nasıl açıldı o kadar karşı olan aile birden bire o kıvama nasıl geldiler.
Eski konunuzu hatırlamıyorum ama öğretmen olan,iki manyak abisi bir de kız kardeşi olan üyemisiniz? Anne vasıtasıyla tanıştınız eşinizle?

Rızasız da olsalar evet iyi haber ama işte gördüğüm muameleleri psikolojimi çok bozuyor
Anne baba duası almadan çıkma o evden sana tavsiyem evliliğinde güzel gitmez. Aileni onceligine koy. Bekle onlar istemedilerse bence vardır bir bildikleri. Ailen onlar senin

Bence düğün nişan yapalım bekle demelerinin sebebi bu süre zarfında sizi vazgeçireceklerine inanmaları bu sürede pek çok şey yapabilirler ben güvenmiyorum şahsen

Anne baba duası almadan çıkma o evden sana tavsiyem evliliğinde güzel gitmez. Aileni onceligine koy. Bekle onlar istemedilerse bence vardır bir bildikleri. Ailen onlar senin
Eski konuyu da okuyun, bunlar dua etmese de olur.

Nikahı bugün öğrenecekler ama alacağım karşılığı bilmiyorum ben de sizin söylediğiniz gibi düşünüyorum aslında

Kendini riske atma lütfen
Tedbirli hareket et, düğün falan bekleme
Eşine söyle polis nezaretinde gelip alsın seni
Şaka değil bu işler sağlama al kendini
Umarım çabucak geçirirsin bu zor günleri
Allah ailene de sakinlik ve akıl fikir ihsan etsin

Nedeninde nasılında değilim.
Can güvenliğiniz tehlikede mi?

Hatırladım sizi annenizin isteği üzerine eşiniz ile tanışmıştınız abileriniz hep bir bahane bulmuş anneniz de abilerinizden korkmustu o da sizi tehdit edip ayrılacaksınız demişti. Allah yardımcınız olsun. Aileniz berbat bir aile can güvenliğinizi düşünerek hareket edin lütfen.

Nikahı bugün öğrenecekler ama alacağım karşılığı bilmiyorum ben de sizin söylediğiniz gibi düşünüyorum aslında
Hayır yalnızken kesinlikle söyleme, asla. Evden polis eşliğinde çıkacaksın, diğer türlü çok zarar görürsün.

Özellikle Polis diyorum, tutanağa geçsin seni evde hapis tuttukları. İsler pisleşirse elinde ispat olur.

İnşallah herşey istediğiniz gibi olur ama bilemedim neden erkek tarafı bu kadar işi hizlandirmk istedi bence ailenizi ikna etmeye calisabilirlerdi inşallah çok mutlu olursunuz

Merhabalar önceki konumu bilenler bilir bilmeyenler de beni yargılamadan önce lütfen bir önceki konumu okuyun. 25 yaşındayım Ailemin tehdit ve baskılarından dolayı sevdiğimle evlenmem izin vermiyorlardı 8 ay mücadele ettim en son eğer ayrılmazsam ikimizi de öldürmekle tehdit edilince gittik dün resmi nikahımızı kıydırdık. Bir takım özel eşyalarım için aile evine döndüm alıp gece tam çıkacakken kız kardeşim evi ayağa kaldırdı. Bir ton küfür beddua şiddet gördüm şuan aile evindeyim. Kaçıp da elaleme rezil edeceğine gün alın 3-4 aya düğün yapalım sonra ne halin varsa gör ölsen de kalsan da umurumuzda değilsin dediler. Henüz resmi nikahı bilmiyorlar karşı taraf da tehditlerden dolayı teyakkuzda ne yapmam lazım buradan nasıl kurtulabilirim lütfen yargılamadan yardımlarınıza ihtiyacım var çok zor durumdayım
Polis çağır eşyalarını topla çık , evlenmişsin zaten 🤷‍♀️

Evlendigin kocana vermiyorlar degil ki. Resmi nikahi bilmedikleri icin, oyle nikahsiz gitme düğününü yapalim demisler. Ee kabullenmis yola gelmisler iste. Sen de soz dinle yap düğününü oyle git. Düşmanlık gütmenin kime ne faydasi var ki

Back