Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdiye coktan linclenmisti yazan nasil ailenden gizli nikah kiydin diyeKonu sahibi burda kimse hiçbir kadına aileni bırak elin adamına kaç dememiştir şimdiye kadar. Sana şu an herkes diyorsa bil ki başka çaren yok.
Bunlar aile değil deccal sürüsü.Simdiye coktan linclenmisti yazan nasil ailenden gizli nikah kiydin diye
Maalesef öyleler ve aylardır başları ağrısa beni sorumlu tuttular hala daha öyle. Yaptıklarının duru durağı yok yaşadığım şeyleri burada yazıyla aktarmam mümkün değil şuan abilerim ve kız kardeşim işte akşama yine kıyamet kopacak. Belki de dediğiniz gibi yapmak en mantıklısı
Ölümle tehdit edip dövüyorlarmışE düğün yapmayı kabul etmişler işte gelinliğinle çık evden kötü mü ?
Anne baba duası almadan çıkma o evden sana tavsiyem evliliğinde güzel gitmez. Aileni onceligine koy. Bekle onlar istemedilerse bence vardır bir bildikleri. Ailen onlar seninRızasız da olsalar evet iyi haber ama işte gördüğüm muameleleri psikolojimi çok bozuyor
Eski konuyu da okuyun, bunlar dua etmese de olur.Anne baba duası almadan çıkma o evden sana tavsiyem evliliğinde güzel gitmez. Aileni onceligine koy. Bekle onlar istemedilerse bence vardır bir bildikleri. Ailen onlar senin
Nikahı bugün öğrenecekler ama alacağım karşılığı bilmiyorum ben de sizin söylediğiniz gibi düşünüyorum aslında
Hayır yalnızken kesinlikle söyleme, asla. Evden polis eşliğinde çıkacaksın, diğer türlü çok zarar görürsün.Nikahı bugün öğrenecekler ama alacağım karşılığı bilmiyorum ben de sizin söylediğiniz gibi düşünüyorum aslında
Aynen bende onu düşündüm çok aceleyle verilmiş bir karar inşallah iyi olur sonuSana koşa koşa evlenme. O evden kacmaya bak, Kpss ile atan, o esnada adamı tanı dedik. Koca kaçtı dimi? İnşallah yağmurdan kaçarken doluya tutulmazsin.
Polis çağır eşyalarını topla çık , evlenmişsin zatenMerhabalar önceki konumu bilenler bilir bilmeyenler de beni yargılamadan önce lütfen bir önceki konumu okuyun. 25 yaşındayım Ailemin tehdit ve baskılarından dolayı sevdiğimle evlenmem izin vermiyorlardı 8 ay mücadele ettim en son eğer ayrılmazsam ikimizi de öldürmekle tehdit edilince gittik dün resmi nikahımızı kıydırdık. Bir takım özel eşyalarım için aile evine döndüm alıp gece tam çıkacakken kız kardeşim evi ayağa kaldırdı. Bir ton küfür beddua şiddet gördüm şuan aile evindeyim. Kaçıp da elaleme rezil edeceğine gün alın 3-4 aya düğün yapalım sonra ne halin varsa gör ölsen de kalsan da umurumuzda değilsin dediler. Henüz resmi nikahı bilmiyorlar karşı taraf da tehditlerden dolayı teyakkuzda ne yapmam lazım buradan nasıl kurtulabilirim lütfen yargılamadan yardımlarınıza ihtiyacım var çok zor durumdayım
Eşin polisle gelip seni alsın, düğünü falan bekleme seni öldürürlerAy söylemesen mi ;( ya döverlerse ;(