• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendim ailem beni eşime vermiyor

Şuan iyiyim döndüm🥺 nikahı da kıydığımızın ertesi günü yani size yazdığım gün öğrendiler, annemin baskılarına dayanamayıp intihar ettim, 3 gün yoğun bakımda kaldım.. Üstünden bir ay geçti ama hiçbir gelişme yok🥺
Gordum şimdi canım yeni konu açmışsın ailendede ne kin ne inat varmış deve 🐫 inadı var galiba

Merhabalar önceki konumu bilenler bilir bilmeyenler de beni yargılamadan önce lütfen bir önceki konumu okuyun. 25 yaşındayım Ailemin tehdit ve baskılarından dolayı sevdiğimle evlenmem izin vermiyorlardı 8 ay mücadele ettim en son eğer ayrılmazsam ikimizi de öldürmekle tehdit edilince gittik dün resmi nikahımızı kıydırdık. Bir takım özel eşyalarım için aile evine döndüm alıp gece tam çıkacakken kız kardeşim evi ayağa kaldırdı. Bir ton küfür beddua şiddet gördüm şuan aile evindeyim. Kaçıp da elaleme rezil edeceğine gün alın 3-4 aya düğün yapalım sonra ne halin varsa gör ölsen de kalsan da umurumuzda değilsin dediler. Henüz resmi nikahı bilmiyorlar karşı taraf da tehditlerden dolayı teyakkuzda ne yapmam lazım buradan nasıl kurtulabilirim lütfen yargılamadan yardımlarınıza ihtiyacım var çok zor durumdayım
Polisi ara?

Evlenicek yetişkinliğe gelmişseniz evliliğinizi gizli şekilde yapmamanız gerekir. Cesur değilseniz de evlenmeyin. Eşiniz de o benim karım diyip evden sizi almaya çalışmaması oldukça garip. Her türlü mantıksız bir durum

Evliliği aileden kaçışpsikolijisiyle yaptiysaniz, bu kadar aceleci davrandığınız evlilik karariniz ne derece dogru?
Ailenizin eşinizi istememesi konulari ve size davranışlari ayri ama siz yaşadiginiz sureci saglikli yönetemiyor gibisiniz, üstüne bir de intihar etmişsiniz.

Anlatimlarinizda ve konunuzda sanki bir şeyler eksik gibi.

Buraya konu acabiliyorsaniz telefonunuza erişiminiz var, eğer kendinizi aile yaninda güvende hissetmiyorsaniz polisi arayabilirsiniz, kades indirip yardim isteyebilirsiniz.

Merhabalar önceki konumu bilenler bilir bilmeyenler de beni yargılamadan önce lütfen bir önceki konumu okuyun. 25 yaşındayım Ailemin tehdit ve baskılarından dolayı sevdiğimle evlenmem izin vermiyorlardı 8 ay mücadele ettim en son eğer ayrılmazsam ikimizi de öldürmekle tehdit edilince gittik dün resmi nikahımızı kıydırdık. Bir takım özel eşyalarım için aile evine döndüm alıp gece tam çıkacakken kız kardeşim evi ayağa kaldırdı. Bir ton küfür beddua şiddet gördüm şuan aile evindeyim. Kaçıp da elaleme rezil edeceğine gün alın 3-4 aya düğün yapalım sonra ne halin varsa gör ölsen de kalsan da umurumuzda değilsin dediler. Henüz resmi nikahı bilmiyorlar karşı taraf da tehditlerden dolayı teyakkuzda ne yapmam lazım buradan nasıl kurtulabilirim lütfen yargılamadan yardımlarınıza ihtiyacım var çok zor durumdayım
Geçenlerde birinin kocasi demişti kaçarak geldin annemler seni omzunda mi taşıyacaktı ne bekliyordun demiş.bide oğlan anası şiddet yapmış kıza.eski konularda okumuştum iş işten geçmeden dikkat edin agirliginizi koyun derim.değersiz olursun

Baslarına calsinlar dügünü. Polisi arayıy onlarla çıkın evden birdaha da dönmeyin.
Gerçekten başından beri buna mecbur ettiler hala daha aynılar.. Ben sadece güzellikle olabileceğine inandığım için sabrettim ama daha bir olurunu bırakmadılar maalesef

Gerçekten başından beri buna mecbur ettiler hala daha aynılar.. Ben sadece güzellikle olabileceğine inandığım için sabrettim ama daha bir olurunu bırakmadılar maalesef
Sabretme guzel kardeşim. Saf misin nesin az cesur ol. Evlilik sart degil o evde zaten durulmaz. Olur da kocan kötü çıkarsa yine donme..ayakalrinin uzerinde dur . Ayrı evde yaşa. Bu aile seni zerre umursamiyor

Back