• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Dini nikahınızı ne zaman yaptırdınız

nişanın ertesi gunu yaptrdık ya evet cami cami dolasmışlar bulamamışlar hocayı illa resmi nikah sartmışta tanıdık aracılığıyla bulduk

biz zaten 3.5 4 ay nişanlı kaldık o yüzden balayına gittiğimizde otobüsten indik ve camiye gidip kıydırdık imam nikahımızı.... fisfisfis ama keşke de nişanlanır nişanlanmaz yaptırsaydık sonradan pişman oldum tabi...

Biliyorum ama yasak olmasına rağmen bizde sözlendiğimiz akşam dini nikahımızı kıydırdık.

ben neredeyse 10 aydir nisanliyim ama henuz yaptirmadik...gec mi kaldik acaba:) nikahdan 1 hafta falan once yaptiririz herhalde

Kıslar bişiy sorcam. Benim dini nikahım düğün günümde oldu. Damat evine girdim salona gitmeden önce kıyacaklardı nikahımızı. çok salakça gelmesin size ama asetonumu unutmuştum evde tırnaklarımda oje vardı. Olmaz dedim böyle abdest tutmas dedim ama imam filan hazırlanmış bizi bekliyolardı. Zorla bi abdest aldıdılar nikahımız kıyıldı ama kabul olmamıştır değil mi ölye. Of

canım abdest almak sart değil ki bende ojeliydim anneme sordum bişey olmaz dedi yengemde nişandan once kıydırdı nişan makyajı oje hersey vardı hatta vekiller aracılığıyla bile kıyılabiliyormuş yani kabul olmustur canım farzetti hastaydın yani

Bende düğünden sonra eve geldıgıde kıydırıcam,hem makyaj fılanda oluyo,o ara sılemezsın kı onu,mecbur kıyılacak :1no2:

Benimde bir ay sonra sözüm ve nişanım var sözümün olduğu yani istenmeye gelindiği akşam duamız okunduktan sonra dini nikahımızda kıyılcak allah nasip ederse

eşim ve ben ailecek hatta herkes nişan günü yapılmasını istiyordu hoca bile getirilmişti. teyzemin eşi sonradan herkesin kanına nasıl girdiyse artık resmi nikah olmadan olmaz suç bilmem ne filan bir sürü bişiler söylemiş yaptırmadı.. eşimde resmi işlemleri hemen başlattı ama yinede resmi nikahtan 1 gün önce dini nikah kıyıldı :) düğünde 1,5 ay sonra yapıldı..

bizim sülalede nikah olduğu gün kıyılır..nişanlıyken flan değil yani...

düğün gecesi yaptırılır . çünkü önceden yapılan nıkah ( gezmek iyidir ) ama bir aksilik olsa .ayrılsan adam seni boşamasa. kaldın daha çok varda .en makbulu evlendiyin gecedir ..gelin ata binmiş ya kismet demiş ...

şu nikahsız imam nikahı kıyan hocaların isim soyad ve adreslerini alabilir miyim? ihbar edecem de.şakkıdı
resmi nikahsız imam nikahı kıydırmak kanunen YASAK arkadaşlar. bu yasak da kadınları koruyan bir yasaktır. ve bütün ilahiyatçılar televizyonda heryerde bas bas bağırıyorlar resmi nikahtan önce imam nikahı yapmayın diye. alo fetvaya da sorabilirsiniz. tutun kendinizi nikaha kadar yahu, ya adam ş....sizin teki çıkarsa sizi bıraksa nolcak? yapmayın arkadaşlar :1no2: karışmak haddime değil ama sizin için söylüyorum.

Annemin amcası emekli imam, kına gecesinde (cuma)kıyalım dedik....
Ama fırsat olmadı eşim geç geldi falan filan...
Nikah günü kıyarız dedik(pazar), eşim beni almaya çok geç grldi kaza yaptılar falan e ıstanbula nikaha yetişicez bir telaş çıktık evden, amca istenbula gelmeyecekti yaşlı biraz... O yüzden gene kaldı....
Eee ıstanbulda nerde imam bulcaz...
Annem amcasına telefon etti... Amca da ben duamı ettim kızım önemli olan resmi akittir, resmi nkah da dini nikah yerine geçer tüm şartlarını karşılıor çünkü... ıçiniz rahat olsun dedi...
Zaten eşimde bende çok takmamıştık kafaya, annem biraz huzursuz olmuştu, ama amcası öyle deyince o da rahatladı....

düğünümüzden 1 hafta önce dini nikahımız oldu..

ben daha erken olmasına kendi adıma karşıydım çünkü bi takım şeyleri tüketmiş oluyosunuz fazla rahat olarak..

iyikide bir hafta önce olmuş çünkü insan ooh nede olsa nikah var allah huzurunda diye baya bi salıveriyo:))

Back