emekli sandığı kuvöz için sadece 400YTL ödüyor günlük.Başka bir şeye karışmıyor.Doğum parasını da ödemedi Temmuzda fesh edilmiş anlaşma.Ventilatörün günlüğü 300 YTL kuvöz için 400 YTL(toplam 800YTL imiş Şifa da) bir de ne yapıldığını bilmiyorum iki günde bir doktor müdahalesi diyorlar 700YTL aşağı yukarı 1000YTL yi buluyor günlük ödenecek rakam.Allah yardımcımız olsun.
emekli sandığı kuvöz için sadece 400YTL ödüyor günlük.Başka bir şeye karışmıyor.Doğum parasını da ödemedi Temmuzda fesh edilmiş anlaşma.Ventilatörün günlüğü 300 YTL kuvöz için 400 YTL(toplam 800YTL imiş Şifa da) bir de ne yapıldığını bilmiyorum iki günde bir doktor müdahalesi diyorlar 700YTL aşağı yukarı 1000YTL yi buluyor günlük ödenecek rakam.Allah yardımcımız olsun.
Akşam süt götürdüm bebeğime.Yine bağlamışlar makinaya ama en alt seviyedeymiş değerleri.Buna da şükür.Daha az destekle nefes alabiliyor artık.Dün doktoruyla görüştüğümüzde çok zamana ihtiyacı var riskli bir bebek dedi.Çoook canım sıkıldı.Sabır diliyorum Allah'ımdan.
Çok sağolun arkadaşlar; gerçekten desteğiniz,dualarınız benim için çok değerli.Bugün daha iyi hissediyorum.13.gününü tamamladı bebeğim;gerçi bana aylar geçmiş gibi geldi ama daha 13 gün olmuş .Kendi kendime söylendim biraz.Baştan en az 40 gün kalır dediler zaten neden acele ediyorum diye.Çok şükür beslenmesi iyiymiş herşey iyiye gidiyor,endişe edilecek bir durum yok dediler.Bir süre sonra hastaneye çeğırıp emzirmemi isteyeceklermiş,emzirip tekrar kuvöze alacaklar yani.Çok heyecanlandım.Bebeğimle ilk karşılaşmam olacak.Bayılırım diye korkuyorum valla.
ço sevindim iyi haberlerine canım benim..allahh kokusunu burnundan hiç eksik etmesin inşallahh..
oğlumuzun adını ne koydunuz diamondcumm:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?