Tesadüf eseri formları gezerken gördüm hakkınızda açılan forumu ilk günden beride takip ediyorum . Çok sevindim gerçekten allah büyüdüğü askerliğini düğününü göstersin inşallah herkes adınıza dualar okudu eminim kendinize ve Çınar bebeğe çok iyi bakın .:lepi:Teyzelerii Çınar yarın evine geliyor çooook şükür.:sm_cool:Bugün hastanede besledim,gazını çıkardım,onunla konuştum,beni bir güzel dinledi prensim.Doktor biraz bilgi verdi falan yarın kıyafetlerini getirin çıkaracağız dedi.hihoyyyt
Mutluluğumu nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum,evin içinde dolanıp duruyorum,yarını iple çekiyorum.
Beni hiç yalnız bırakmadınız,hep yanımda hissettim sizleri,hepinize çooook teşekkür ediyorum,bir an önce sizler de kuzucuklarınıza kavuşursunuz sağlıkla inşallah,Allah isteyen herkese versin hayırlısıyla.
Yarından sonra pek giremem nete falan herhaldeUyurken bile başında seyretmeyi planlıyorum.babası da aynı şeyi söylüyor,bakalım nasıl paylaşacağız.Hepinizi öpüyorum.
:lepi:Teyzelerii Çınar yarın evine geliyor çooook şükür.:sm_cool:Bugün hastanede besledim,gazını çıkardım,onunla konuştum,beni bir güzel dinledi prensim.Doktor biraz bilgi verdi falan yarın kıyafetlerini getirin çıkaracağız dedi.hihoyyyt
Mutluluğumu nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum,evin içinde dolanıp duruyorum,yarını iple çekiyorum.
Beni hiç yalnız bırakmadınız,hep yanımda hissettim sizleri,hepinize çooook teşekkür ediyorum,bir an önce sizler de kuzucuklarınıza kavuşursunuz sağlıkla inşallah,Allah isteyen herkese versin hayırlısıyla.
Yarından sonra pek giremem nete falan herhaldeUyurken bile başında seyretmeyi planlıyorum.babası da aynı şeyi söylüyor,bakalım nasıl paylaşacağız.Hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?