- 9 Temmuz 2018
- 651
- 738
- 103
Bi avaz da kurtulursun İnşaallah sağlıkla gelsin minik. Haberdar et lütfenSuyum sızdı, 5 dk bir sancıyla geldim şuan 5 cm açılma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi avaz da kurtulursun İnşaallah sağlıkla gelsin minik. Haberdar et lütfenSuyum sızdı, 5 dk bir sancıyla geldim şuan 5 cm açılma
Hayırlı olsuuun.Saat 10.29 da doğduk biz kızlarrr
Yaa Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun sana daSaat 10.29 da doğduk biz kızlarrr
Teşekkür ederim darısı sana inşallahYaa Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun sana da
Canım var mı bebişten haber ne durumdasınnYaa Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun sana da
Yok canım yarın 40. haftam doluyor doktor kontrolüm var ne durumda hiç bilmiyorum yarın belli olur gelip gelmeyeceğiCanım var mı bebişten haber ne durumdasınn
Haberdar et bizi deYok canım yarın 40. haftam doluyor doktor kontrolüm var ne durumda hiç bilmiyorum yarın belli olur gelip gelmeyeceği
Ederim İnşaallah ya sen naptın nasıl gidiyor bebişleeHaberdar et bizi de
Birbirimize alışmaya çalışıyoruz eve geldik ağlayıp duruyoEderim İnşaallah ya sen naptın nasıl gidiyor bebişlee
Geldi mi bebişşşEderim İnşaallah ya sen naptın nasıl gidiyor bebişlee
Yok canım gelmedi ama doktorum yılbaşına kalmaz gelir dedi de bekliyorum bakalım bendeGeldi mi bebişşş
Ay çok şükür doktor öyle dediyse kesin gelir. Benimki de doğurmazsan haftaya görüşürüz demişti, doğumda görüştükYok canım gelmedi ama doktorum yılbaşına kalmaz gelir dedi de bekliyorum bakalım bende
Gözün aydınnn her şey yolundadır inşallahminesin bende bugün doğum yaptım canım