Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşşah bebeğinizi size bağışlasınn...herşey guzel olucak inşallah peki şimdi bebeğin yattığı kuvöze gunluk ne kadar ödenecek ssk falan karsılamıomu merak etttimde
canım bnm.sen güçlü ol.ol ki bebişede enerjin gecsin.konak doğumda yeni doğan bölümü var dokuz eylülde ööle.bunların hepside kocaman büyük.hiçmi yer yok yaa!!!canım yapabileceğimiz elimizden gelecek birşey olursa eminim benm gibi butun izmirli arkadasların yanında olucaz..allahım bebişinede sanada güç kuvvet versin inşallah.
Canım benim Allah sana ve bebeğine güç versin benim yengemin doktoru da senin doktorun ve o ikiz hamile Allah cümlemize yardım etsin ve bu küvez konusu beni çok korkuttu Aydın'a Bursa'ya geçildiyse demek ki Manisa'da da yoktu Allah'ım bizde bebeklerimizde sana emanetiz ne olur cümlemize hayırlı doğumlar nasip et
İnşallah bugün biraz daha iyidir bebeğin. Kendi kendine soluk alıp vermeye başladığında herşey yoluna girmiş demektir. Ben bir şey sormak istiyorum. Öncesinde bir problemin varmıydı. Serviks yetmezliği yada a.ılma gibi. Okuduklarımdan anladığım hiçbir sorun yokken aniden bir ağrıyla doğumunun başlamış olduğu. Hiç belirti vermedi mi, ne bileyim kasılma, ağrı gibi. Yada bir üzüntü veya öfke, ani bir yorgunluk sonrasında mı oldu. Yoksa 29 hafta çok erken, aceleciymiş yaramaz :)
Bende erken doğum yapacağım fobisi oluştu da o yüzden soruyorum. 32 haftadayız, çok korkuyorum. Kasılmalarım ve ağrılarım var, yalnız düzensiz. Ama senin yazdıklarını okuyunca, ne kadar güçlü durduğunu görünce içim rahatladı. Anne olmak güçlü olmayı gerektiriyor değil mi?
allah yardımcınız olsun diamond cum..sabır versin.en önemlisi bebişine sağlık versin ona güç versin...inan bana insanın içi parçalanıyor sanki bun yazıları okurken.kendimi bi an senin yerine koyuyorumda gerçektende allah sana sabrınıda vermiş.emin ol bebişin çok çok iyi olacak allahın izniyle..biraz sizi maddi olarak sıkıntıya sokacak ama o sorun borçlanırsın gene ödersin.yeter ki sağlıklı olsun..sen de kendine dikkat et lütfen..seninde güçlü olmanerekli.öpüyorum seni ve bebişini..allah a emanetsiniz..bizi her gelişmeden haberdar et.Akşam süt götürdüm bebeğime.Yine bağlamışlar makinaya ama en alt seviyedeymiş değerleri.Buna da şükür.Daha az destekle nefes alabiliyor artık.Dün doktoruyla görüştüğümüzde çok zamana ihtiyacı var riskli bir bebek dedi.Çoook canım sıkıldı.Sabır diliyorum Allah'ımdan.