- 4 Nisan 2019
- 5.910
- 6.337
- 198
Emziriyor musunuz? Bebeğiniz 1 buçuk yaşında o yüzden soruyorumMerhaba benim ilk tüp bebek denemem de devlet hastanesinde olmuştu ve ilkinde tuttu. Bundan 2,5 yıl öncesinden bahsediyorum. O zaman tüp bebek için ilaçlar hariç 1800 tl ödemiştim. İlaçların fiyatını hatırlamıyorm ama çok zorlamamıştı. 12 embriyo toplandı 7 si döllendi. Çift embriyo transfer edildi ve teki tutundu. Bebeğim sağ salim doğdu büyüdü bile:) şuan 1,5 yaşında :) darısı isteyen herkese olsun inşallah. Sonra tekrardan bebek düşündük yeniden yaptırdım, haziran ayında. Ancak onda çok fazla strest yaşadım, oğlumun bakımınada yetişmek durumundaydım ve etkiledi sanırım tutunmadı. Haziranda çözdürme için 5000 ödedim. Şimdi yeniden ekim aynı için düşünüyoruz, çözdürme 6000 olmuş. Bu arada yeni yaptıracaklar içinde fiyat sordum 20.000 dediler ilaç hariçdondurulmuşu olmayanlar için yani..
hayır taze transfer ıcınDevlette dondurulmuş embriyo için mi
Hayır, bebeğim 7 aylıkken emmeyi bıraktı maalesefEmziriyor musunuz? Bebeğiniz 1 buçuk yaşında o yüzden soruyorum
Benim ki emiyor ama transfer olursam emmeyi bırakması gerekiyor MuşHayır, bebeğim 7 aylıkken emmeyi bıraktı maalesef
Evet kullanılan ilaçlardan dolayı maalesef bıraktırmanız gerekirBenim ki emiyor ama transfer olursam emmeyi bırakması gerekiyor Muş
En azından 2 yaşı doldursun istiyorum ama eşim çok ara vermeden transfer olsun istiyor.Evet kullanılan ilaçlardan dolayı maalesef bıraktırmanız gerekir
Nasıl sonuçlandı tedavinizCanım öncelikle hakkında hayırlısı olsun. Gene ilaç ücreti ödüyorsun aşılamada verilen doz çok düşük tüp bebekte bu miktar artıyor mesela bana gonalf 300 verdiler 10 kutu. Bu da şuan 8bin tutar. Birde yumurta toplama ücreti veriyorsun 3000 TL kadar. Ekstra vitaminler veriyorlar onlarda balık yağı ve folik asit. Başka verirlerse bilmiyorum. Ben zeynep kamil de tedavi görüyorum.
Tüm herşey dahil mi toplam ne kadar tuttu10500 odedık transfer ıcın
dvet hastaneye sadece 10500 devlet memuruyum rapot cıktı ilaclar da 25000 civarıTüm herşey dahil mi toplam ne kadar tuttu
Ben Antalya eğitim araştırma hastanesine gidiyorum böyle bi tablo var ama yani ilk başlangıçta 15 bin + ilaçlar şeklinde midvet hastaneye sadece 10500 devlet memuruyum rapot cıktı ilaclar da 25000 civarı
Senin uygunmuş hastaneye 10.500 ne güzeldvet hastaneye sadece 10500 devlet memuruyum rapot cıktı ilaclar da 25000 civarı
Canım ben menepozdayım iğne yapıldı henüz transfer gerçekleşmediNasıl sonuçlandı tedaviniz
evetBen Antalya eğitim araştırma hastanesine gidiyorum böyle bi tablo var ama yani ilk başlangıçta 15 bin + ilaçlar şeklinde mi
Anladım o zaman 25 i bulur ama 35 de olmaz yani bi arkadaş illa 35 diye tutuldu onu ödeyecek durumum olsa Antalya IVF ye giderim
Ben aşılamada 375 lik Gonal f almıştım iki kutu kullanmadım bile ikincisini Allahım inşallah hemen büyür yumurtalarımilaçlar herkede göre değişiyor yumurtanın ilerlemesine gre o yuzden degısıyor ılac ucrrtleri
Kuzum özel devlet farkı yok bence vakti zamanı geldiğinde oluyorMerhabalar. Ben de devlet hastanesinde sürece başlayacağım. Süreç adetin 2. Günü itibari ile ne kadar sürüyor acaba? Bir de hangi durumlarda hemen transfer olmuyor dolduruluyor? 1 ay içerisinde süreci tamamlamak mümkün mü? Bir de devlette başarı oranı nedir acaba, özellere nazaran? Fikirlerinizi deneyiminizi paylaşabilirseniz mutlu olurum
yani laborutuar önemli evet ama nasp işi ben ilk kez devlette deneyim olmazsa özele giderim demıstım cok şükür oldu.2 embriyodu ama teki tuttuMerhabalar. Ben de devlet hastanesinde sürece başlayacağım. Süreç adetin 2. Günü itibari ile ne kadar sürüyor acaba? Bir de hangi durumlarda hemen transfer olmuyor dolduruluyor? 1 ay içerisinde süreci tamamlamak mümkün mü? Bir de devlette başarı oranı nedir acaba, özellere nazaran? Fikirlerinizi deneyiminizi paylaşabilirseniz mutlu olurum
Ben devlette devam edeceğim sanırımyani laborutuar önemli evet ama nasp işi ben ilk kez devlette deneyim olmazsa özele giderim demıstım cok şükür oldu.2 embriyodu ama teki tuttukısa ve uzun protokol var doktor karar verıyor bırı 15 gün biri bir ay.benım bir ay sürdü mesela.11 agustos koldan iğnelere basladım 12 eylül transfer oldum.sordugum özeller 35000 den baslıyordu.Devlet hastanesınde basladıgımd 4500 dü fiyat tedavi devam ederken zam geldiği için 10000 ödedık.Doktorlr prof ve dç ti.Yani dediğim gibi biraz nasip işi sanırım, ilk denemenizde devlette başlayabilirsiniz diğerleri fazla geliyorsa ücret olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?