Devlet Hastanesinde Tüp Bebek

hadii güzel haberini de ver bana olur muu çatlatma iğnesi vuruldun mu canım.
Ben vurulmadım kuzum çünkü sağ taraf gelişti önden geldi orası da tıkalı sol taraf açık ama geriden geldi o yüzden iğneyi de bırakmıştım çatlatma iğnesi olmadım bakalım adete 4 gün kaldı olunca giderim . İğnelerle beraber kilo aldım ya 88 dim 90 olmuşum

Anladım canım benim test ne zaman yapacaksın? ben de klomenden 2 kilo aldım. Gebelik olsun doğumdan sonra verilir hiç canını sıkma.

Merhaba benim ilk tüp bebek denemem de devlet hastanesinde olmuştu ve ilkinde tuttu. Bundan 2,5 yıl öncesinden bahsediyorum. O zaman tüp bebek için ilaçlar hariç 1800 tl ödemiştim. İlaçların fiyatını hatırlamıyorm ama çok zorlamamıştı. 12 embriyo toplandı 7 si döllendi. Çift embriyo transfer edildi ve teki tutundu. Bebeğim sağ salim doğdu büyüdü bile:) şuan 1,5 yaşında :) darısı isteyen herkese olsun inşallah. Sonra tekrardan bebek düşündük yeniden yaptırdım, haziran ayında. Ancak onda çok fazla strest yaşadım, oğlumun bakımınada yetişmek durumundaydım ve etkiledi sanırım tutunmadı. Haziranda çözdürme için 5000 ödedim. Şimdi yeniden ekim aynı için düşünüyoruz, çözdürme 6000 olmuş. Bu arada yeni yaptıracaklar içinde fiyat sordum 20.000 dediler ilaç hariç dondurulmuşu olmayanlar için yani..

merhaba herkese bir şey sormak istiyorum tüp bebek öncesi vitamin verdimi doktorunuz neler kullanıyorsunuz

Hangi hastane acaba 20 bin

Antalya eğitim araştırmada fiyalar boyle ilaç hariç ilaçlar 20 bin tutuyor ortalama dediler doğru mu acaba

Eklentiler

• IMG20230921151707.webp
    22 KB · Görüntüleme: 531
Birde bu fiyat listesine dondurma çözdurme işlemi ekstra mi alınıyor bilmoyorum çünkü sekreterler bilmiyoruz falan dediler sadece yumurta toplama ve transfer işlemi bu bunlar bilmoyorum ama panoda böyle liste vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…