Devlette tüp bebek rapor işlemleri

Ironlaady

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2014
119
20
298
İstanbul
Selam kızlar,
Devlette iki aşılama yaptırdım sıra tüp bebekte. Regli olunca gideceğim ama beni neler bekliyo rapor işlemleri uzun sürüyor vs deniyor bilgisi olan anlatabilir mi ?

Selam kızlar,
Devlette iki aşılama yaptırdım sıra tüp bebekte. Regli olunca gideceğim ama beni neler bekliyo rapor işlemleri uzun sürüyor vs deniyor bilgisi olan anlatabilir mi ?
Sadece üni hastaneleri rapor çıkarıyor, eğer doktorun iyiyse yarım saat bile sürmüyor. Ben farklı şehirde olmama ve tek aşılama yapmama rağmen raporum hallolmuştu. Tamamen hoca ile alakalı. Rüşvet değilde minik hediyeler işe yarar☺️

Hayırlısıyla kısa zamanda pozitifi görün inşallah

Benim raporum 5 gunde falan cikmisti. Sizden istenen evraklari teslim edin. Elinizde ilac kaldiysa direkt baslayabiliyorlar. Yoksa mecburen raporun cikmasini beklersiniz. Bir sonraki regl ile baslanir

Sadece üni hastaneleri rapor çıkarıyor, eğer doktorun iyiyse yarım saat bile sürmüyor. Ben farklı şehirde olmama ve tek aşılama yapmama rağmen raporum hallolmuştu. Tamamen hoca ile alakalı. Rüşvet değilde minik hediyeler işe yarar☺️

Hayırlısıyla kısa zamanda pozitifi görün inşallah
Merhaba kaç doktor ile görüşmek gerekiyor rapor için birde eşimizle birlikte gitmek gerek değilmi

Ben 22 haftalık hamileyim çok şükür en kısa zamanda sizede nasip olsun , rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın ❤️
Yaaa çok sevindim maşallah ozaman sağlıkla kucağınıza almayı hayırlı bir doğumu nasip etsin inşallah amin inşallah hamilelerin duaları kabul olur derler bizleri de dualarınızda unutmayın nolur 🙏🏻

Back
X