• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet Hastanesinde Tüp Bebek

Merhaba benim ilk tüp bebek denemem de devlet hastanesinde olmuştu ve ilkinde tuttu. Bundan 2,5 yıl öncesinden bahsediyorum. O zaman tüp bebek için ilaçlar hariç 1800 tl ödemiştim. İlaçların fiyatını hatırlamıyorm ama çok zorlamamıştı. 12 embriyo toplandı 7 si döllendi. Çift embriyo transfer edildi ve teki tutundu. Bebeğim sağ salim doğdu büyüdü bile:) şuan 1,5 yaşında :) darısı isteyen herkese olsun inşallah. Sonra tekrardan bebek düşündük yeniden yaptırdım, haziran ayında. Ancak onda çok fazla strest yaşadım, oğlumun bakımınada yetişmek durumundaydım ve etkiledi sanırım tutunmadı. Haziranda çözdürme için 5000 ödedim. Şimdi yeniden ekim aynı için düşünüyoruz, çözdürme 6000 olmuş. Bu arada yeni yaptıracaklar içinde fiyat sordum 20.000 dediler ilaç hariç 😳 dondurulmuşu olmayanlar için yani..
Emziriyor musunuz? Bebeğiniz 1 buçuk yaşında o yüzden soruyorum

Canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun. Gene ilaç ücreti ödüyorsun aşılamada verilen doz çok düşük tüp bebekte bu miktar artıyor mesela bana gonalf 300 verdiler 10 kutu. Bu da şuan 8bin tutar. Birde yumurta toplama ücreti veriyorsun 3000 TL kadar. Ekstra vitaminler veriyorlar onlarda balık yağı ve folik asit. Başka verirlerse bilmiyorum. Ben zeynep kamil de tedavi görüyorum.
Nasıl sonuçlandı tedaviniz

dvet hastaneye sadece 10500 devlet memuruyum rapot cıktı ilaclar da 25000 civarı
Ben Antalya eğitim araştırma hastanesine gidiyorum böyle bi tablo var ama yani ilk başlangıçta 15 bin + ilaçlar şeklinde mi

Eklentiler

• 5d229d44-9dd6-4626-ad83-3d4383164ddc.webp
    5d229d44-9dd6-4626-ad83-3d4383164ddc.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 179
ilaçlar herkede göre değişiyor yumurtanın ilerlemesine gre o yuzden degısıyor ılac ucrrtleri

Merhabalar. Ben de devlet hastanesinde sürece başlayacağım. Süreç adetin 2. Günü itibari ile ne kadar sürüyor acaba? Bir de hangi durumlarda hemen transfer olmuyor dolduruluyor? 1 ay içerisinde süreci tamamlamak mümkün mü? Bir de devlette başarı oranı nedir acaba, özellere nazaran? Fikirlerinizi deneyiminizi paylaşabilirseniz mutlu olurum 😊

ilaçlar herkede göre değişiyor yumurtanın ilerlemesine gre o yuzden degısıyor ılac ucrrtleri
Ben aşılamada 375 lik Gonal f almıştım iki kutu kullanmadım bile ikincisini Allahım inşallah hemen büyür yumurtalarım 😭

Merhabalar. Ben de devlet hastanesinde sürece başlayacağım. Süreç adetin 2. Günü itibari ile ne kadar sürüyor acaba? Bir de hangi durumlarda hemen transfer olmuyor dolduruluyor? 1 ay içerisinde süreci tamamlamak mümkün mü? Bir de devlette başarı oranı nedir acaba, özellere nazaran? Fikirlerinizi deneyiminizi paylaşabilirseniz mutlu olurum 😊
Kuzum özel devlet farkı yok bence vakti zamanı geldiğinde oluyor 😊 ben henüz tüp bebek aşamasına geçmedim değerlerimiz güzel olduğu için önce iki kez aşılama olmak zorundayım ilkini oldum kist oldu 2 ay bekleme aşamasındayım şuan 😊 ama A acbe yardımcı olabilir bilgi konusunda . İnşallah güzel sonuçlar alırsın . Hangi hastane hangi şehir

yani laborutuar önemli evet ama nasp işi ben ilk kez devlette deneyim olmazsa özele giderim demıstım cok şükür oldu.2 embriyodu ama teki tuttu :( kısa ve uzun protokol var doktor karar verıyor bırı 15 gün biri bir ay.benım bir ay sürdü mesela.11 agustos koldan iğnelere basladım 12 eylül transfer oldum.sordugum özeller 35000 den baslıyordu.Devlet hastanesınde basladıgımd 4500 dü fiyat tedavi devam ederken zam geldiği için 10000 ödedık.Doktorlr prof ve dç ti.Yani dediğim gibi biraz nasip işi sanırım, ilk denemenizde devlette başlayabilirsiniz diğerleri fazla geliyorsa ücret olarak.

yani laborutuar önemli evet ama nasp işi ben ilk kez devlette deneyim olmazsa özele giderim demıstım cok şükür oldu.2 embriyodu ama teki tuttu :KK43: kısa ve uzun protokol var doktor karar verıyor bırı 15 gün biri bir ay.benım bir ay sürdü mesela.11 agustos koldan iğnelere basladım 12 eylül transfer oldum.sordugum özeller 35000 den baslıyordu.Devlet hastanesınde basladıgımd 4500 dü fiyat tedavi devam ederken zam geldiği için 10000 ödedık.Doktorlr prof ve dç ti.Yani dediğim gibi biraz nasip işi sanırım, ilk denemenizde devlette başlayabilirsiniz diğerleri fazla geliyorsa ücret olarak.
Ben devlette devam edeceğim sanırım

Back
X