Zeynep Kamille hemen hemen aynı kuzum . Dediğin gibi aşılama da Gonal f kullandım 75 doz aşılamada zaten az doz kullanılıyormuş . Benim tek tüpüm tıkalı sağ taraf bu defa sağ taraf gelişti o yüzden çatlama iğnesi kullanmadım solda da geriden gelen vardı ne oldu bilmiyorum tabi olmadı gözüyle bakıyorum . Doktor ilk aşılama olmuş kabul etti adet olunca gel bekleme dedi hemen devam ederiz ikinciye dedi oda olmazsa tüp bebeğe geçeriz onda da %98 pozitif sonuç alırız diye düşünüyorum dedi yaşın genç yumurta sayın fazla dedi ama yine de içim içimi yiyor inşallah olurCanım öncelikle hakkında hayırlısı olsun. Gene ilaç ücreti ödüyorsun aşılamada verilen doz çok düşük tüp bebekte bu miktar artıyor mesela bana gonalf 300 verdiler 10 kutu. Bu da şuan 8bin tutar. Birde yumurta toplama ücreti veriyorsun 3000 TL kadar. Ekstra vitaminler veriyorlar onlarda balık yağı ve folik asit. Başka verirlerse bilmiyorum. Ben zeynep kamil de tedavi görüyorum.
Benim belli değil canım donmuş embriyom var. Beni menapoza soktular adenomiyozis olduğu için. Bende nasıl ilerleyecek bilmiyorum. Trarnsfer ne zaman olacak yada embriyolar çözüldüğünde devam edecekmi bazen bozuluyormuş.kısmet herşey.. Benim yaş 40Zeynep Kamille hemen hemen aynı kuzum . Dediğin gibi aşılama da Gonal f kullandım 75 doz aşılamada zaten az doz kullanılıyormuş . Benim tek tüpüm tıkalı sağ taraf bu defa sağ taraf gelişti o yüzden çatlama iğnesi kullanmadım solda da geriden gelen vardı ne oldu bilmiyorum tabi olmadı gözüyle bakıyorum . Doktor ilk aşılama olmuş kabul etti adet olunca gel bekleme dedi hemen devam ederiz ikinciye dedi oda olmazsa tüp bebeğe geçeriz onda da %98 pozitif sonuç alırız diye düşünüyorum dedi yaşın genç yumurta sayın fazla dedi ama yine de içim içimi yiyor inşallah olursen ne durumdasın kuzum
Allah gönlüne göre versin Abla bende 25 yaşındayım Rabbim kucağını doldursun inşallahBenim belli değil canım donmuş embriyom var. Beni menapoza soktular adenomiyozis olduğu için. Bende nasıl ilerleyecek bilmiyorum. Trarnsfer ne zaman olacak yada embriyolar çözüldüğünde devam edecekmi bazen bozuluyormuş.kısmet herşey.. Benim yaş 40
Rabbim isteyen herkese nasip etsinAllah gönlüne göre versin Abla bende 25 yaşındayım Rabbim kucağını doldursun inşallah
Amin inşallah tüp bebek zor mu peki aşılamaya göreRabbim isteyen herkese nasip etsin
Tabi doz artınca ilaçlar ağır gelebiliyor. Herkeste ayıxnı olma tabiAmin inşallah tüp bebek zor mu peki aşılamaya göre
Bana 75 bile ağır geldiTabi doz artınca ilaçlar ağır gelebiliyor. Herkeste ayıxnı olma tabi
Bide birşey sormak istiyorum iğne sonrasında ağırlık yaşamış mıydın ya benim ne ev işi yapasım geliyor nede kolum kalkıyor herşeyi zorla yapıyorum kendimi çok yorgun hissediyorum uyumak istiyorumRabbim isteyen herkese nasip etsin
Valla ne kadar yorgun olursam olayım çalıştığım için pek bişey anlamadım.Bide birşey sormak istiyorum iğne sonrasında ağırlık yaşamış mıydın ya benim ne ev işi yapasım geliyor nede kolum kalkıyor herşeyi zorla yapıyorum kendimi çok yorgun hissediyorum uyumak istiyorum
Ben bide 6 yıllık çalıştığım işten çıktım sanırım onun bıraktığı etkide var bilemedimValla ne kadar yorgun olursam olayım çalıştığım için pek bişey anlamadım.Merak etme kendini psikolojik olarak öyle hissetmeni gerektirecek bişey yok. Alışıyorsun. Sen nerde tedavi oluyorsun
Canım sürecin nasıl gidiyor? Aşılama oldun mu? Ben de gonal f 75 vurulacağım pazartesi günü doktor neden bunu yazdı anlamadım klomenden daha mı etkin?Bana 75 bile ağır geldi
Evet daha iyi direk tüp bebek iğnesi kullanıyoruz öyle düşünCanım sürecin nasıl gidiyor? Aşılama oldun mu? Ben de gonal f 75 vurulacağım pazartesi günü doktor neden bunu yazdı anlamadım klomenden daha mı etkin?
Devlet hastanesi mi10500 odedık transfer ıcın
bu iğneyi ben bilmiyorum kuzumArkadaşlar cevap veren olursa çok sevinirim. Ben bugün cetrotide ilk kez vurdum. Çözelti kalmış hepsini çekememisim şırınganin içine. Moralim bozuldu ne olur sizce
Hangi hastane kuzum hangi şehirevet devlette 10500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?