- 14 Nisan 2023
- 1.425
- 1.482
- 53
- 27
Bende Antalya eğitim araştırma hastanesiankara zübeyde hanım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende Antalya eğitim araştırma hastanesiankara zübeyde hanım
Tamam teşekkürlerDevlet hastanesi mi
bu iğneyi ben bilmiyorum kuzum
anladım canım şifa olsunEvet daha iyi direk tüp bebek iğnesi kullanıyoruz öyle düşün
Amiiin sen nerdesin hangi hastanede tedavi oluyorsunanladım canım şifa olsun![]()
özel muayenehaneye gidiyorum canım geçen ay klomen kullandım bu ay gonal f 75 yaptık..Amiiin sen nerdesin hangi hastanede tedavi oluyorsun
Bende ilk seferde direk gonalf ile başladık bakalım adet olmayı bekliyorum son 4 gün falanözel muayenehaneye gidiyorum canım geçen ay klomen kullandım bu ay gonal f 75 yaptık..
hadii güzel haberini de ver bana olur muuBende ilk seferde direk gonalf ile başladık bakalım adet olmayı bekliyorum son 4 gün falan
Ben vurulmadım kuzum çünkü sağ taraf gelişti önden geldi orası da tıkalı sol taraf açık ama geriden geldi o yüzden iğneyi de bırakmıştım çatlatma iğnesi olmadım bakalım adete 4 gün kaldı olunca giderim . İğnelerle beraber kilo aldım ya 88 dim 90 olmuşumhadii güzel haberini de ver bana olur muuçatlatma iğnesi vuruldun mu canım.
Anladım canım benim test ne zaman yapacaksın? ben de klomenden 2 kilo aldım. Gebelik olsun doğumdan sonra verilir hiç canını sıkma.Ben vurulmadım kuzum çünkü sağ taraf gelişti önden geldi orası da tıkalı sol taraf açık ama geriden geldi o yüzden iğneyi de bırakmıştım çatlatma iğnesi olmadım bakalım adete 4 gün kaldı olunca giderim . İğnelerle beraber kilo aldım ya 88 dim 90 olmuşum
Test yapmicam aşkım gebelik beklemiyorum bu ayAnladım canım benim test ne zaman yapacaksın? ben de klomenden 2 kilo aldım. Gebelik olsun doğumdan sonra verilir hiç canını sıkma.
En güzel zamanda olsunTest yapmicam aşkım gebelik beklemiyorum bu ay
Amin inşallahEn güzel zamanda olsun![]()
Hangi hastane acaba 20 binMerhaba benim ilk tüp bebek denemem de devlet hastanesinde olmuştu ve ilkinde tuttu. Bundan 2,5 yıl öncesinden bahsediyorum. O zaman tüp bebek için ilaçlar hariç 1800 tl ödemiştim. İlaçların fiyatını hatırlamıyorm ama çok zorlamamıştı. 12 embriyo toplandı 7 si döllendi. Çift embriyo transfer edildi ve teki tutundu. Bebeğim sağ salim doğdu büyüdü bile:) şuan 1,5 yaşında :) darısı isteyen herkese olsun inşallah. Sonra tekrardan bebek düşündük yeniden yaptırdım, haziran ayında. Ancak onda çok fazla strest yaşadım, oğlumun bakımınada yetişmek durumundaydım ve etkiledi sanırım tutunmadı. Haziranda çözdürme için 5000 ödedim. Şimdi yeniden ekim aynı için düşünüyoruz, çözdürme 6000 olmuş. Bu arada yeni yaptıracaklar içinde fiyat sordum 20.000 dediler ilaç hariçdondurulmuşu olmayanlar için yani..
Bana inofolic kombi verdimerhaba herkese bir şey sormak istiyorum tüp bebek öncesi vitamin verdimi doktorunuz neler kullanıyorsunuz
Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma HastanesiHangi hastane acaba 20 bin![]()
Devlette dondurulmuş embriyo için mi10500 odedık transfer ıcın