- 14 Mayıs 2019
- 820
- 558
- 33
İlginç o zaman kızFikir verildi kendisine. Defalarca. İlk konusu değil. Son konusu olmayacak. Eşine ceza olarak boşanmayıp parasını yemeyi uygun görüyor. Verilen fikirleri dinlemiyor. Aynı şeyi sorup duruyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlginç o zaman kızFikir verildi kendisine. Defalarca. İlk konusu değil. Son konusu olmayacak. Eşine ceza olarak boşanmayıp parasını yemeyi uygun görüyor. Verilen fikirleri dinlemiyor. Aynı şeyi sorup duruyor.
Allah Allah o düşünmüş sonunu bize niye soruyo o zaman az Fransız kalmışımSizce bu denmedi mi konu sahibine?
Defalarca onlarca farklı insan dedi. Yol gösterdi. En son konusunu açarken "boşan demeyin" diye açtı.
Konu sahibi ne diyor? Boşanmam, cezalandırmak için parasını yiyeceğim eşimin diyor.
Sizce aralarında ne vardır diye soruyor. Yani bundan bundan supheleniyorum, elimde ses kaydı da var, aralarında ilişki var, sizce ne vardır diyor.Allah Allah o düşünmüş sonunu bize niye soruyo o zaman az Fransız kalmışım
Tabii ki öyle. Zaten her defasında insanlar ciddiyetle yaklaştı. Farklı fikirler verdi, yol gösterildi, delilsiz boşanmak istemiyorsan kanıt topla dendi. Bir kısım da sen kafanda kuruyorsun, psikiyatriste git dedi. Farklı açılardan yaklaştı herkes.Allah muhafaza olurda şeytan da benim içime böyle bi kurt düşürse bu halde olabilirdim.. Çünkü bi tarafta kardeşi bi tarafta eşi insan alt üst olur yahu piskolojisi bozulmuş zavallı kadının kime nasıl anlatsın çok çok ciddi bi konu çünkü
Ne olabilir ilişkileri var besbelli ki karşıdaki gelin sonuçta kan bağı da yok bu kadar ilgi alaka gizli konuşmalar bakışmalar adamın gözünü oyardım valla bu ne yüzsüzlük iğrençlik kıskançlık var o karşıdaki kadında da ondan dolayı adamı avcuna almışSizce aralarında ne vardır diye soruyor. Yani bundan bundan supheleniyorum, elimde ses kaydı da var, aralarında ilişki var, sizce ne vardır diyor.
hemen de nasıl ayılmışsın 2 shot bi kırmızı birayla işinize gelmeyen sorulara öpüjeemmm modundaydınız.konularınıza zerre inanmamakla birlikte yorumum şu: boşanın da kavuşsun sevenler artık be 8 senedir ne çektilerNe olur bunu ablanizin konusu gibi okuyup yorum yapın.. Buraya yazmamim nedeni kimseye anlatamamak.. Esimin bizim aileye gelin gelen bir kiza olan uzun bakislarina yüzünün kizarmasina onu memnun etme çabasına bahanelerle aramasına tanık oldum demiştim.. Ben gorucu usulu evlendim alıştık birbirimize, ailesi beni istemedi, kavga tartışma küslük oldu ailesiyle, bu hengamenin içinde bu kiza olan ilgisini görmemişim başlarda,şimdi parçaları birleştirince aslında baştan beri ilgisi varmış ama son seneler artmıs, farklı sehirlerdeyiz senede 4 5 görüşüyoruz memlekete gidince, en basitinden kiza cocuklar sana hic benzememis dedi üstelik benim yanımda, şimdi ortaya düşsem korkumuzdan galiba iliski itiraf olmamis sen delisin biz akrabayiz diyecekler, siz de dediniz sen hastasın dediniz aynı zamanda ailene söyle dediniz hem inanmadınız hem ailene söyle dediniz, onlarda inanmazlar, sikayet edip hesaplarımı kapattınız, benim ruhsal bir problemim yok çok şükür, size sorup yardım istedim ama alay ettiniz, kizida esimide üstü kapalı tehdit ettim gözüm üstünüzde dedim. Niye üstü kapalı çünkü delil yok, tamam mesaj var cocuklar bahanesine esim hepsini gezdirecem yazmış sabahın 7 sinde mesela, kizin esi Ahmet diyelim seviyorum ahmeti ve cocuklari iyiki varsiniz yazmis, Ahmet ne alakaysa o an,ama ortaya düşsem ne faesat kalplisin akrabayiz denilecek sizin dediğiniz gibi, uzun süredir sessizlik vardı aralarinda herhalde tehdit ettim diye, memlekete gidince ara tatilde onları görüştürmedim, hadi bir onlara gidelim deseydi parçalardim onu,diğer akrabalarla görüştük ama ne oldu, evimize döndük esimle aynı anda kiz cevrimici olmuş aynı anda yaziyor olmuşlar kiz ararmisin demis esim aradi, o anda evdeyim esim beni işe gittim sanıyor konuşuyor ben duyuyorum oysa, uyumuş nosu yaptım,ortak bir iş konusu var o konu bitince uzatmalar başliyor, kiz bizi cagirmadiniz ogun dedi galiba,esim ne ne dedi bildiğin aciklama yapti kiza niye görüşemediklerine niye diğer akrabalarla görüşüp onlarla gorusmedigine dair,iyice dinledim, sonra siz ses kaydı al dediniz program yükledim, bu sefer yine bir bahaneyle arıyor esim iş konusuyla, kiz esim senle olan konuşmamizi bile kiskaniyor diyor, esiyle kavgalarını anlatıyor, esimde bosver bizde gizli gizli konusuruz diyor, maddi manevi yanındayım beni gizli gizli ara gizli gizli para gondereyim çocukların eğitimi önemli diyor, kiz da tamam diyor, semrayı seviyorum ama aşk yok ask yok deyip duruyor esim, kizda himm ben aşka inanmıyorum diyor ama sende beni ara diyor esime, esim önceden beni ara demis galiba yine..... semrayı seviyorum ama aşk yok ask yok deyip duruyor kiza.. Kiza duygusu var sanıyorum, bir keresinde memlekete gidince kiz normalde açık giyinmez birgun birden asagi indi ev kiyafetiyle dizde bir elbiseyle indi asagiya, esim onu gördüğü an afalladi bir merhaba bile diyemedi, ordan bir adam kızla konuşurken benimki dik dik bakti falan sonra ona sen yukari cik istersen dedi, ama bir gün öncesinden o kızdan uzak dur demiştim ondan dolayımi bozuk atti yoksa kiskandimi bildiğin bu onu, kizlar benimki kiza ne hissediyor???
Heh işte siz bu yorumu yazdınız ya bu yorumunuzu alıntılayıp 'siz konuya hakimsiniz sizce aralarında ne vardır?' Diye yine soruyor.Ne olabilir ilişkileri var besbelli ki karşıdaki gelin sonuçta kan bağı da yok bu kadar ilgi alaka gizli konuşmalar bakışmalar adamın gözünü oyardım valla bu ne yüzsüzlük iğrençlik kıskançlık var o karşıdaki kadında da ondan dolayı adamı avcuna almış
Niye yine soruyor kiHeh işte siz bu yorumu yazdınız ya bu yorumunuzu alıntılayıp 'siz konuya hakimsiniz sizce aralarında ne vardır?' Diye yine soruyor.
Bilmiyorum valla, neredeyse bir aydır bunu soruyor. İstediği cevap ne bilmiyoruz, henüz bulamadık.Niye yine soruyor ki
size bir tavsiyem var alın eşinizi karşınıza ben kendisine saygısı olan bir kadınım bu kadarını haketmiyorum .en azından adam gibi çık hayatım dan,sana güvenim kalmadı de.kadına en çok yakıştırdığım şeylerden biri özgüvendir.memlekete gittiğimizde onlarada gitmedim diğer kardeşimin evine gittim hatta onlarla zaman geçirdik, geri evimize döndüğümüzde ben oğlumu okula gönderip cocuk odasında uyukalmisim esim beni sağlık ocağına gittim sanıyor.
Sesi geliyor odadan telefonda konuşuyor o kişiyle
Senin yazdıkların bunlar ne ara işe başladın ?
Sürekli dalga geçiyorlar hesapları kapattiriyorlar sikayet edenlerNiye o kadar dalga geçtiniz ya ben üzüldüm kadına.
Ya eski açtığım konularda dalga geçip hesabımı kapattılar bende tekrar açtım hesap şimdi yine dalga... Burası soru sorma platformu değil mi dertleri paylaşma bu konu bu kadar kaynatılır mi yaE açarsa açsın. Demek ki boşanamıyor, huzura da eremiyor, deşmeden de duramıyor, nereden ne şekilde acısını çıkaracaksa öyle davranacak kendince. 30. ise de madem konu açışı her şey söylenmiştir zaten şimdiye, söylenebilecek.
Bu kadar alay etmenin manası nedir ben onu anlayamıyorum bazen cidden, belli ki farklı bir psikolojide saplı kalmış, yazıktır yani.
Hicbirsey yazmadı cvp vermiyor diyorlar bu kadar konuyu aciklamislar bakın, nasıl cvp yazmamışımda biliyorlar ozaman kısa yazıyorum fake diyorlar uzun yazıyorum turkcen kıt diyorlar az önce içmedin mi nasıl yazdın diyorlar bu uydurulacak bir konumu Allah askinaKonunun fake olduğunu düşünmüyorum öyle hissetmedim..
Ancak bahsettiği durum gerçekten ağır bi konu belki kendini yeterince ifade edecek yeteneğe sahip değil, belki ağzı çok iyi laf yapamıyor, belki de sizin kadar güçlü akıllı vs değil.
Yine de bu kadar dalga geçilicek, acımasızca şeyler yazılması beni çok şaşırttı ve de üzdü.
Anlatacak paylaşacak kimsesi yoktur belki bi umutla buraya yazıyordur ama kadın kadının gerçekten düşmanı..
Biz sana çözüm söylüyoruz sen bizi takmıyosun ki . Boşan diyoruz . Boşanmam parasını yiyip intikam alıcam diyosun . Konuşmalarını dinliyosun eşine hesap sormuyorsun . Hadi kendini geçtim kardeşine yapılanı nasıl hazmediyosun. Sen çözüm aramak için yazmıyorsun tek dediğin eşim bana aşık değilYa eski açtığım konularda dalga geçip hesabımı kapattılar bende tekrar açtım hesap şimdi yine dalga... Burası soru sorma platformu değil mi dertleri paylaşma bu konu bu kadar kaynatılır mi ya
Ya sorunlu biri değilim çok şükür psikolojik bir rahatsızlığım yok.. Sürekli baştan beri fakesin delisin hastasın başka birsey yok bir kişi öyle diyor diğerleri de aynı şeyi söylüyor bu durum sizin başınıza gelse buraya yazsanız biz şimdi sizle dalgamı geçelim, uzun yazıyorum turkcen kıt az önce içmedi mi diyorlar kısa yazıyorum cvp vermiyor diyorlarSonunda bi tane aklı başında yorum görebildim. Piskolojisi bozulmuş olabilir ya gerçekten çok afedersin konu sahibi arkadaşım zekasında da problem olabilir ama sonuçta canı yanıyor bi insanın çocukları var onların hali nasıldır kim bilir bu evin içinde.. Allah yardımcısı olsun
Aynen akıl verin kötüyüm diyorum alkol aliyorum diyorum allahhhh hep bir dalga. Benim işim gücüm yok gorumce gelin eniste hikayesimi yazicam yaKatılıyorum biraz da fikir verseniz böyle saçma sapan yorum yapmak yerine yazık sonuçta herkesin başına gelebilir Allah korusun