• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devam.. Esim benden icin seviyorum ama aşık değilim diyor 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuları toparladım biraz...
1- Konu sahibi eşi ile kızın ilişkisi olduğunu düşünmüyor.
2-Eşinin 8 yıldır abisinin eşine duyguları olduğundan şüpheleniyor fakat emin değil. Her konuda bunu soruyor.
3-Daha önce (geçen hafta)evde bir konuşmalar duydu
Eşi evde olduğundan habersizdi. Telefonda konuştuğu kişiye bende görmek isterdim gibi açıklamalar yapıyor. Memleketteki amcası da olabilir ama konu sahibi yengesi olduğuna emin.(Memlekete gitmişler bu kızlara uğramamışlar)
4-Dünkü konu; Yengeme, Semra'yı seviyorum ama aşık değilim demiş diye açtı. Nasıl öğrendimi sormayın dedi. Sonradan ses kaydı var elimde dedi. Kız buna aşka inanmıyorum demiş. Kocası çocuklara para yollarım demiş. Soru aynı; Kocam bı kıza aşık mı? Yürüyor mu?
5- Bilinmeyen bir zamanda yine bu kızlara gidilmiş. Kocası, "Semraya birşey olursa tekrar evlenmem" demiş sonra bu kıza bakarak, (kızın arkası dönük) sesini yükseltip " büyük söylemeyeyim de "demiş.
Soru aynı: yengeme yavşıyor mu?
6- Yine eski bir zamanda memleketlerine gidince kiz asagi inmiş, eşi onu gördüğü an afallamış, bir merhaba bile diyememiş. Sonra kıza sen yukari çık istersen demiş, ama bir gün öncesinde konu sahibi o kızdan uzak dur demiş. O yüzden soruyor kıza aşık mı? Neden böyle davrandı? Kızdan hoşlanıyor mu?
7- Bu kız ile eşi bir sabah mesajlaşmış konu sahibinin eşi çocukları gezdiririm demiş. Kızda Ahmeti(kendi eşi) ve çocukları seviyorum iyi ki varsınız demiş.
8- Kız çok güzel konu sahibinden 7 yaş küçük. Eşi ona uzun bakıyor ve kızarıp utanıyormuş... Kızdan hoşlanıyor mu?

2-Eşinin 8 yıldır abisinin eşine duyguları olduğundan şüpheleniyor fakat emin değil. Her konuda bunu soruyor.
Eşi evde olduğundan habersizdi. Telefonda konuştuğu kişiye bende görmek isterdim gibi açıklamalar yapıyor. Memleketteki amcası da olabilir ama konu sahibi yengesi olduğuna emin.(Memlekete gitmişler bu kızlara uğramamışlar)
4-Dünkü konu; Yengeme, Semra'yı seviyorum ama aşık değilim demiş diye açtı. Nasıl öğrendimi sormayın dedi. Sonradan ses kaydı var elimde dedi. Kız buna aşka inanmıyorum demiş. Kocası çocuklara para yollarım demiş. Soru aynı; Kocam bı kıza aşık mı? Yürüyor mu?
5- Bilinmeyen bir zamanda yine bu kızlara gidilmiş. Kocası, "Semraya birşey olursa tekrar evlenmem" demiş sonra bu kıza bakarak, (kızın arkası dönük) sesini yükseltip " büyük söylemeyeyim de "demiş.
6- Yine eski bir zamanda memleketlerine gidince kiz asagi inmiş, eşi onu gördüğü an afallamış, bir merhaba bile diyememiş. Sonra kıza sen yukari çık istersen demiş, ama bir gün öncesinde konu sahibi o kızdan uzak dur demiş. O yüzden soruyor kıza aşık mı? Neden böyle davrandı? Kızdan hoşlanıyor mu?
7- Bu kız ile eşi bir sabah mesajlaşmış konu sahibinin eşi çocukları gezdiririm demiş. Kızda Ahmeti(kendi eşi) ve çocukları seviyorum iyi ki varsınız demiş.
8- Kız çok güzel konu sahibinden 7 yaş küçük. Eşi ona uzun bakıyor ve kızarıp utanıyormuş... Kızdan hoşlanıyor mu?
5. Maddedeki gelin değil, evli olan başka bir çift misafirliğe gidiyorlar, orada söylüyor eşi. Ben öyle hatırlıyorum. Hatta sırf bu nedenle, kocasını bütün kadınlardan kıskanan tipler vardır ya bana öyle geldi konu sahibi. Belki bunları da kendi dünyasında görüyordur. Yani aralarında bir şey olsa adam sadece bunu mu söyler. Hatta gerçekten ilişki yaşasalar telefonda Semra’dan mı bahsederler? Aşk meşk konuşurlar.

Kaynım konusu bence fantaziydi. Konu sahibi gerçek, konu uydurmaydı. Bu konunun ise gerçek olduğuna inanıyorum. Konu sahibi bazen farklı konuşuyor, o da bizler şüphelerini yersiz bulunca inanalım diye... Benim fikrim tabi gerçeği bilemem.

Son düzenleme:
5. Maddedeki gelin değil, evli olan başka bir çift misafirliğe gidiyorlar, orada söylüyor eşi. Ben öyle hatırlıyorum. Hatta sırf bu nedenle, kocasını bütün kadınlardan kıskanan tipler vardır ya bana öyle geldi konu sahibi. Belki bunları da kendi dünyasında görüyordur. Yani aralarında bir şey olsa adam sadece bunu mu söyler. Hatta gerçekten ilişki yaşasalar telefonda Semra’dan mı bahsederler? Aşk meşk konuşurlar.
Yokk gelin. Kızın arkası dönükmüş ona bakarak söylemiş... Konu sahibi çok kıskanç orası kesin. Aşk meşk olduğunu düşünmüyor. Bunlar platonik takılıyor. Aile arası diye kendilerini tutuyorlar. Konu sahibi öyle düşünüyor.

Kaynım konusu bence fantaziydi. Konu sahibi gerçek konu uydurmaydı. Bu konunun ise gerçek olduğuna inanıyorum. Konu sahibi bazen farklı konuşuyor, o da bizler şüphelerini yersiz bulunca inanalım diye... Benim fikrim tabi gerçeği bilemem.
Bence konu da konu sahibi de gerçekti. Konuya neden inanmadınız? Toplumda yok mu bunları yaşayan?

Bence konu da konu sahibi de gerçekti. Konuya neden inanmadınız? Toplumda yok mu bunları yaşayan?
O yüzden değil. Konu sahibinin 14-15 yaşların da iki kızı var. K.v ve k.peder ile yaşıyor. Adamla evde buluşmalar adamın sürekli evden araması falan olacak şey değil ki. Ondan inanmadım.

Bu arada 5. Maddede ki misafirlik konusuna baktım bu kız. Başta belirtlemiş kim olduğunu, ondan öyle düşünmüşsünüz.
Bir de bu kıza bakıp herkesin derdi var demiş kocası onu yazmayı unutmuşum. Şimdi gördüm...

O yüzden değil. Konu sahibinin 14-15 yaşların da iki kızı var. K.v ve k.peder ile yaşıyor. Adamla evde buluşmalar adamın sürekli evden araması falan olacak şey değil ki. Ondan inanmadım.

Bu arada 5. Maddede ki misafirlik konusuna baktım bu kız. Başta belirtlemiş kim olduğunu, ondan öyle düşünmüşsünüz.
Bir de bu kıza bakıp herkesin derdi var demiş kocası onu yazmayı unutmuşum. Şimdi gördüm...
Kayın konusunda başka bir mesajında da altlı üstlü oturuyoruz yazmış. Yapmak isteyen fırsatını bulur. Gerçi yaşamak istediklerini de anlatmış olabilir. Bir de kaynım 50 yaşında falan yazmış, kendisi de 39 yaşında çok da fark yok. Benim eşim de 45 yaşında.
Semra’nın konusunda haklısınız ilk mesajda arkadaş yazmış, meğer yine gelinmiş ben diğer yorumlarını okumamışım.

Bir tanecik yanlışınız var 3.de kıza adıyla seslenmiş telefonda. O yüzden emin o kızla konuştuğundan. Ama bunu da ilerideki sayfalarda yazmıştı, “o kızla konuştuğunu nereden biliyorsun” diye tepki gösterildiğinde. Yani uydurmuş da olabilir kendini haklı çıkarmak için :KK53:

O zaman bizden ne istiyor?
Kocasının hislerinden %100 emin olma konusunda yardım etmemizi bekliyor. Ama şöyle bir sıkıntı var, kendisi 8 senedir buna cevap bulamamış ve bize verdiği örnekler de çok muğlak şeyler. Diğer bir sıkıntı da çözüm istememesi. Çünkü zaten çözümle geldi; kocasının parasını yiyecek ve kocasını o kadından uzak tutacak. Ama konu asla bir sonuca bağlanamıyor. Verdiği örneklerin çoğu sanki kafasında kurduğu ve aslında o anlama gelmeyen olaylar gibi bir intiba bırakıyor. Ve en büyük sıkıntı da her seferinde başa sarıyor. Burada her çeşit yorum alıyor ve bir eylemde bulunmak, yorum yapmak, sorgulamak yerine, yeni bir "acaba kocam ondan hoşlanıyor mu?" konusuyla geliyor. Şahsen konu sahibinin konularına bir daha yazmayacağım, zira ya bizimle kafa buluyor ya da ciddi psikolojik sıkıntıları var ve çözümü zaten burada değil.

Ya konularımi sikayet edip kapattirdilar fake yalan deyip duruyorlar bende intikam alacam bosamicam dedim Allah aşkına etrafınızda inadım inat diyen bosamayan bir sürü insan var ama bunu yapacağımdan değil oan hanımefendiye cvp yazdım sohbet gibi bosamamda belki, ailedekiler kalpten gider bu şüphem saklarim başka şüpheyle küserim ama ayrılmam kimseyi girusturmem esimle, yani fikir verin dedim allaaahhh dalga alay, hastasın diyorlar aileme anlatsam onlarda hasta dicek

nasıl bir anlayıştır bu gerçekten merak ediyorum, şu şupheyle yaşamak ama ayrılmamak, eşin kimseyle göruşmemesine çalışmak.
nasıl biri bunu kabul edebilir, kendine yedirebilir.
adam sizi sevmiyosa eve mi hapsedeceksiniz?
kimseyle göruşturmem diyo ya.
eşinizin ailesi sizi istememişti değil mi başta, şimdiki kafası olsa eşinizin, başını taştan taşa vuruyodur.
annelerin bir bildiği var işte. boşa değil.
beddualar edesim var biliyo musunuz? inşallah ilişkileri vardır diye.
çunku cidden eğer böyle birşey varsa bile ayrılmam diyosanız herşey mustehak benim gözumde.

Kuzu ilk konularinda cok tedavi ol dendi , simdi konularini ben hasta degilim bana tedavi ol demeyin diye yazarak aciyor
Gercektrn ciddi problemleri var keske gorebilse ama farkinda degil kendisinin

Problemli yani, işte fake değilse, bu kızın buralarda sürekli aynı konuyu açması ve esasen açması da değil, sorduğu sorunun mantıksızlığı takıntılı bir ruhsal bozukluk yaşadığına işaret ya da zeka olarak bir şeyleri idrakta yeterli olmadığına.
Hadi ben de sararım makaraya ok, bir noktadan sonra insanların verdiği tepkiyi de anlayabiliyorum ama dalga geçecek bir şey ciddi göremiyorum, vahim yani şu hal. 8 senedir süregelen bir şey düşün ki kendisini nasıl izole etmiş aklen, ya da çevresinde hiç mi "Ya bu kadın iyice anormalleşti" diyen olmamış da götürmemiş bir doktora ben üzüldüm, çocuğu da varmış, ondan da acısı bir noktada çıkmıyorsa-o çocuğun alanı da sağlıksızlaşmadıysa, ben de bir şey bilmiyorum.

Kendinin farkında olsa zaten şu konuda şunları sormaz, kabul etmiyor ki durumunu "Tedavi ol" denilmesini "Beni anlamıyorlar" olarak alır, kapalı algısı o tarafa. Anası, bacısı, kocası biri tutup kolundan götürüp bi sohbet edecekler doktor eşliğinde ancak. Buradan cevap alamadıkça "Farklı yol" fikri doğacak en fazla. Bizler cevap yazdıkça beslenecek. Ciddiyim, ruhsal bozukluklar böyledir, ilgiye bile oynar salt, belli olmaz.

bu düşüncelerin gerçek mi yoksa kuruntu mu bilmiyorum ki buradaki kimsede bilemez gerçekse Allah düşman başına vermesin...
bu kaçıncı konunuz kaçıncı anlatışınız kesin bir şey yok ne dememizi bekliyorsunuz ki biz asla bir şey bilemeyiz ki değil mi?

Bence psikolojik destek alın siz yaa valla. Diğer konunuzda onaylanmadınız diye saçmalamışsınız kafanızdan senaryolar üretmişsiniz yok telefonda konuşmuşlar da, çocuklara para yollayacakmış da yahu neden adam evde sabah sabah konuşsun eşiniz işe gitmiyor mu? Siz önce işe gittiğimi sandı diyorsunuz sonra da uyuyor numarası yaptım diyorsunuz hangisi doğru? Kadının eşinize dediklerini nasıl duyuyorsunuz onu da anlamadım salak mı bu adam siz evdeyken konuşsun yaa tam paranoyaklık gidin tedavi olun ya burada atmayın kimse yemiyor yani

Bir önceki konuda sağlık ocağına gitmiş sanıyordu kocan seni, şimdi işe gittin sanmış birden. Bayramda gidilmişti ara tatil olmuş filan. Bari tutarlı salla bacım. Seninki uçmuş belli de bizim kafalar yerinde şükür. Yeni konu açtım deyip deyip aynı olayı baştan yazmana gerek de yok. +1 bilgi kırıntısı yok yazında bir öncekine göre. Anlattıkların ipsiz sapsız şeyler ayrıca biraz daha çalış senaryo üzerinde.

Canım hem işe gitti sandı diyor hem de uyuyor numarası yaptım diyor orayı atlamışsın:KK53::-) valla iyi senaryolar yaaa nasıl bir kurgu konu sahibindeki yok illa inandıracak ya bizi eşinin o kızla aldattığına daha sallar yanii

Bir tanecik yanlışınız var 3.de kıza adıyla seslenmiş telefonda. O yüzden emin o kızla konuştuğundan. Ama bunu da ilerideki sayfalarda yazmıştı, “o kızla konuştuğunu nereden biliyorsun” diye tepki gösterildiğinde. Yani uydurmuş da olabilir kendini haklı çıkarmak için :KK53:
Önce adı geçti demedi. O kunuda herkes ne biliyorsun o olduğunu deyip tepki verince, adı geçti demeye başladı.( Sevgili olsalar aşkım der, zaten adı geçmez.) Birde aşk varsa o kadar yol gidecek kadını görmeyecek mantıksız. Kadın aileden. O gelirdi hoşgeldine.

Kv ve kp ile ayni evde oturmuyor. Altli ustlu oturuyorlar. Kendisi yorumlarda yazmişti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back