• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devam.. Esim benden icin seviyorum ama aşık değilim diyor 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah muhafaza olurda şeytan da benim içime böyle bi kurt düşürse bu halde olabilirdim.. Çünkü bi tarafta kardeşi bi tarafta eşi insan alt üst olur yahu piskolojisi bozulmuş zavallı kadının kime nasıl anlatsın çok çok ciddi bi konu çünkü
Ya konularımi sikayet edip kapattirdilar fake yalan deyip duruyorlar bende intikam alacam bosamicam dedim Allah aşkına etrafınızda inadım inat diyen bosamayan bir sürü insan var ama bunu yapacağımdan değil oan hanımefendiye cvp yazdım sohbet gibi bosamamda belki, ailedekiler kalpten gider bu şüphem saklarim başka şüpheyle küserim ama ayrılmam kimseyi girusturmem esimle, yani fikir verin dedim allaaahhh dalga alay, hastasın diyorlar aileme anlatsam onlarda hasta dicek

Konuyu okuyamacagim hepsini farkli ne var diye goz gezdirdim ama suraya takildim üstü kapalı tehtid ettim gözüm üstünüzde dedim, acikca diyemedim delil yok mesajlar var ama cocuklari bahane ederler gibi gibi, ya ben 6.5 senelik evliyim kaynımın teli yok bende ,ha teli olsa ona ne yazacam bak kaynim diyorum esimin kardeşi, bende ablasi sayilirim ama sizin gelininiz eşinizin hicbir seyi, abinizin karısıyla eşiniz çocuklar icin mesajlaşabiliyor yani buda bir delil değil mi? Siz mesela gorumcenizin eşiyle çocukları hakkında mesajlasiyor musunuz? Valla allah size yardim etsin ne deyim, az once kafa bir milyondu simdi bir yere çarptınız heralde kendinize gelmişsiniz.

Varsa inandığın bisey deli gibi debelenme burda ne yapılabilir bisey yapılamaz başımızın etini yedin, yazdıkların google translateden türkçeye çevrilmiş gibi anlaşılmıyor
Hep esimin kiza ne hissettiğini sordum kadınlık hisselerinizle cvp verin dedim hastasın delisin tedavi ol diyorlar

Biz sana çözüm söylüyoruz sen bizi takmıyosun ki . Boşan diyoruz . Boşanmam parasını yiyip intikam alıcam diyosun . Konuşmalarını dinliyosun eşine hesap sormuyorsun . Hadi kendini geçtim kardeşine yapılanı nasıl hazmediyosun. Sen çözüm aramak için yazmıyorsun tek dediğin eşim bana aşık değil
Ben aslında size esimin kiza ne hissettiğini soruyordum kadınlık hislerinizle yanlışmi anlıyorum gibisine

Aynen akıl verin kötüyüm diyorum alkol aliyorum diyorum allahhhh hep bir dalga. Benim işim gücüm yok gorumce gelin eniste hikayesimi yazicam ya
Size daha ne akıl verilebilir bu kadar başlıkta verilmeyen?

Delil falan umursama, bir an önce boşa dendi.
veya

Boşanacaksan delil topla, elinde kanıtın olsun öyle boşan dendi.
veya

Boşanmayacaksan boşuna deşme, kendini hasta etme dendi.
veya

Psikologa git derdini anlat dendi.

Bunların dışına nasıl akıl verilebilir?
Ne dense hayır dediniz, kendi yapacaklarınızı çözümlerinizi söylediniz.
Üstüne hala kimse size bir şey dememiş gibi diretiyorsunuz.

Bunlar sizin mesajlarınız, bunların üstüne kim nasıl ne akıl verebilir size daha önce söylenmeyen?
Boşanmayı kabul etmiyorsunuz, psikolojik destek almayı kabul etmiyorsunuz, görmeden gelmeyi kabul etmiyorsunuz. Ee geriye ne kaldı? Ne demesini istiyorsunuz insanların size?

Allah aşkına baştan söyleyeyim psikolojin bozuk takıntılı hastasın demeyin, çok şükür psikolojik bir rahatsızlığım yok,
Inata bindirecem cocuklar icin duracam
Ben esimden soğuğum ayrilma derecesine gelip ayrılmadım bu konu harici aman cocuklar küçük dedim, şimdi bu hareketleri gözüme battı ama inat ettim onu bosamicam
Parasını yicem icecem Biraz daha safa yatacam al sana kötülük böyle olur
ben de inadım inat dicem o bana kötülük yapıyorsa bana ve aileme bende parasını yiyip safa yatacam icim acıcak ama bilmiyorum işte🤯😥
İşte bunu yaptım aynen dediğiniz gibi safa yatarak allahtan yardım etti bakın tel konuşmalarını duyurdu bana... Böyle devam edecem, ama zoruma giden önceden tanisiklik yok net bilgi zoruma giden hep derdim ki beni gerçekten istedimi yoksa yaşım geldi diyemi evlendi şimdi o mutlu sesini duymak çok koydu bana........

Ben aslında size esimin kiza ne hissettiğini soruyordum kadınlık hislerinizle yanlışmi anlıyorum gibisine
biz Nerden bilelim sen bilirsin ne hissettiğini biz sadece öyle bi durum varsa yapman gerekeni soylüyoruz . Ama umrunda değil

Size daha ne akıl verilebilir bu kadar başlıkta verilmeyen?

Delil falan umursama, bir an önce boşa dendi.
veya

Boşanacaksan delil topla, elinde kanıtın olsun öyle boşan dendi.
veya

Boşanmayacaksan boşuna deşme, kendini hasta etme dendi.
veya

Psikologa git derdini anlat dendi.

Bunların dışına nasıl akıl verilebilir?
Ne dense hayır dediniz, kendi yapacaklarınızı çözümlerinizi söylediniz.
Üstüne hala kimse size bir şey dememiş gibi diretiyorsunuz.

Bunlar sizin mesajlarınız, bunların üstüne kim nasıl ne akıl verebilir size daha önce söylenmeyen?
Boşanmayı kabul etmiyorsunuz, psikolojik destek almayı kabul etmiyorsunuz, görmeden gelmeyi kabul etmiyorsunuz. Ee geriye ne kaldı? Ne demesini istiyorsunuz insanların size?

Bu cevaptan sonra artık konuşmazsın inşallah. Ne yapıyorsan yap sürekli aynı şeyleri yazıp yazip durma herkese gina getirdin. Kadınlık hissimizle yazıyoruz işte kocanla ilişkisi var gün gibi ortada. Adam sana aşık olmadığını söylemiş. Seni sevmiyor aldatıyor hemde 8 senedir daha ne yanlış anlamasından bahsediyorsun. Allah aşkına anlama problemin mi vae ? Eger öyleyse birşey demeyeceğim. Kendine biraz saygın olsun yaa bu ne iğrençlik !!!! @snzvrn44

hislerinin aşk olduğunu söylesek ne değişecek arkadaşım , aynı adamla yaşayan sen yatağa giren sen , bize bir şey olmuyor yani. Boşanmayacak san da böyle şüphe içinde sürünürsün biz ne yapabiliriz. Ne diyelim ne söyleyelim . Kuşku insanı yer bitirir zaten , sen onlardan çok kendine ceza vermiş oluyorsun..

Adamla açık açık konuş. Çözüm merci biz değiliz o. Çünkü senin bu şüpheler seni çıldırtmış sen yakında patlar aile facia sına yol açarsın. Kovamı al karşına üstten alttan çocuk gibi tehdit etmeyi bırak açıkça konuş. Kadınlar anlar ve hisseder çünkü böyle şeyleri . Telefonumdan eşinin engelle onu vs. Muhtemelen eşin inkar edecektir onun için söylüyorum . Bu şekilde iş büyümesem evliliğine devam etmek istiyorsan et. Yok benim içim bulamak bir kere vs diyorsan da yine açıkça konuşup bititr. Yani acaba öyle mi böyle mi şöyle mi ile sen daha burda çok konu açarsın. Elinde somut bir delil yok. Aralarında canım lafı bile geçmemişken sen bu mevzuyu açıkça kendin çöz. Hem kendin kafayı yeme gelde buradakilerle yedirtme👍🏻

Kocanız sizi hiç sevmiyor.
Mecburiyetten evli.
Eğer gerçekten bu cümleyi duyduysanız ve doğruluğundan eminseniz eşiniz o kıza gerçekten aşık.
Hatta kıskanıyor falan.
Ama boşverin en boşanmaya niyetiniz var ne gururlu kadın olmaya.
Ben kocamın bana aşık olmadığını bile bile aynı evde yaşayıp aynı yatağa girmezdim. Benim mide kabul etmiyor, sizinki ediyorsa bu sizin probleminiz.

Ya konularımi sikayet edip kapattirdilar fake yalan deyip duruyorlar bende intikam alacam bosamicam dedim Allah aşkına etrafınızda inadım inat diyen bosamayan bir sürü insan var ama bunu yapacağımdan değil oan hanımefendiye cvp yazdım sohbet gibi bosamamda belki, ailedekiler kalpten gider bu şüphem saklarim başka şüpheyle küserim ama ayrılmam kimseyi girusturmem esimle, yani fikir verin dedim allaaahhh dalga alay, hastasın diyorlar aileme anlatsam onlarda hasta dicek
Semra sen zaten çözümü bulmuşsun, yapacaklarını bak teker teker siralıyorsun. Senin fikre ihtiyacın yok ki.

Madem kocanızın başkasına ilgisi olduğuna eminsiniz ve ispatlasanızda boşanmaycaksınız.
Kendizle ilgilenin
Yeni kıyafetler alın
Sac ve cilt bakımı
Spor yapın
Adam ne oluyor bu kadın diye düşünsün
Adamı takmayın mutlu olun.
Çocukları adama bırakın gezin arkadaşlarınız vakit geçirin

Aynen akıl verin kötüyüm diyorum alkol aliyorum diyorum allahhhh hep bir dalga. Benim işim gücüm yok gorumce gelin eniste hikayesimi yazicam ya
Akıl verdik de kullanıyor musun?
Yoo.
Git boşan diyoruz olmaz diyoruz.
O zaman psikolojik destek al diyoruz olmaz diyorsun.
O zaman unut gitsin, deşme diyoruz olmaz diyorsun.
Eee başka?
İçip içip saçmalamak mı mantıklı davranmak?

Eşinle yengen gayet de görüşür sen engel olamazsın.
Adam iş yerinde 10 saat ona yazar konuşur.
Sen ne yapabilirsin?
Hiç.
8 yıldır ne yaptın?
Hiç.
Konuşmalarını duydun. Ne yaptın?
Hiç.
Bize sordun. Eşini karşına al konuş, rest çek dedik. Ne yaptın?
Hiç.

Tek yaptığın boş boş sızlanmak.

Senin istediğin cevap bu sanırım.
Yazıyorum;

Eşin kadına kardeş gözüyle bakıyor.
Aslında sana aşık hala.
O yüzden rahat bırak, kardeş kardeş görüşsünler.
Eşin ona, sana aşık olmadığını söylemiş ama şaka yapmış. Kardeşler aralarında şakalaşıyor ayol.

E hastasın ama bacım💆🏻‍♀️

Senin istediğin cevap bu sanırım.
Yazıyorum;

Eşin kadına kardeş gözüyle bakıyor.
Aslında sana aşık hala.
O yüzden rahat bırak, kardeş kardeş görüşsünler.
Eşin ona, sana aşık olmadığını söylemiş ama şaka yapmış. Kardeşler aralarında şakalaşıyor ayol.
Bu konuda hâlâ emin değilim paranoya mı, kafasında kuruyor mu yoksa gerçek mi çözemedim bu üyeyi.
Mehmede sorsak belki de daha farkli şeyler anlatacak bize bilemiyorum🤔

Bu konuda hâlâ emin değilim paranoya mı, kafasında kuruyor mu yoksa gerçek mi çözemedim bu üyeyi.
Mehmede sorsak belki de daha farkli şeyler anlatacak bize bilemiyorum🤔
Takıntılı olduğu net.
Ama kime?
Kocaya mı, geline mi?
O belirsiz.

Yeni bir sey yazmamissiniz ki
Eski konularinizda millete verdiginiz cevaplardan olusan bir kolaj okudum. Bos yere zamanimdan 5 dakika gitti. Ben sizin normal bir ruh sagligina sahip olmadiginiza inaniyorum umarim buna bir gun siz de inanirsiniz da sadece kendiniz ve cocuklariniz icin iyilesme cabasi ve yasama cabasi gosterirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back