• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devam.. Esim benden icin seviyorum ama aşık değilim diyor 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi sanırım kocan seni seviyor senden ayrılmıyor denmesini bekliyor. Yoksa neden 8yil şüpheyle yaşasın. Adım atmaya niyetiniz, cesaretiniz yoksa , maddi ve manevi olarak yada başka sebeplerle korkunuz varsa kapatın gitsin. Daha da ne konu açın ne kurcalayin. Yapacak birsey kalmıyor geriye

İnanmıyorlar sürekli alay ettiler konumu nasıl kapattirabilirim

insanlar ne yapsın deli ettin herkesi, diyosun ki şöyle oldu böyle oldu şupheleniyorum, insanlar da diyolar ki yuh artık o kadar da olmaz madem şuphen var böyle o zaman ayrıl, diyosun ki ben ayrılmayacam ama kocam olacak adamın parasını yiyecem gelinimizle de göruşturmeyecem.
sen böyle hastalıklı hastalıklı davranırsan insanlar da seninle alay eder, kocan da yapmayacağı varsa bile evden kendini dışarılara atar.
tedavi olmalısın çunku tepkilerin normal değil, ben böyle birşeyden şuphelensem eşimin abimin eşiyle bir gönul bağı olduğundan şuphelensem anında basarım tekmeyi, parası batsın ya, 8 yıldır gözlemliyosun birşey varsa vardır yoksa yoktur, seninki artık obsesyon olmuş.

Baştan sona okudum. Bence takıntılı bir insansınız Semra Hanım. Eşinizin yengenizle mesajlaşması falan normal değil. Benim iki tane dayım var. Babam onların eşleriyle değil görüşmek, numaralarını bile bilmez. Akraba ziyaretlerinde karşılaşıp hal hatır sorarlar. Yani eşinizin bu kadınla konuşması falan normal değil.

8 yıl boyunca takip edeceğinize ve kafanızda kuracağınıza kocanızı karşınıza alıp açık açık konuşmanız gerekirdi. Kadın hissi diye bir şey var. Biz bir şey sezersek büyük olasılıkla doğrudur.

Ayrıca ben böyle bir şeyden şüphelensem boşanırdım. O kişinin tek kuruş parasını yemeyi gururuma yediremezdim. Maddi durumum iyi değilse de devlete sığınırdım. Açık ve net. İnsanlar size tavsiyelerini vermişler ve alay etmişler. Kendinizi bu duruma düşürmeyin. Niye kendinize bunu reva görüyorsunuz? Yıllardır kendinizi yıpratmışsınız. Artık net olarak bir karar verip uygulayın ve lütfen psikolojik destek alın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back