- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Şok oldum. O zaman kızlar aşağıda ya da okulda iken mi görüşüyordu? Bu durumda gerçek olabilir.Kv ve kp ile ayni evde oturmuyor. Altli ustlu oturuyorlar. Kendisi yorumlarda yazmişti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şok oldum. O zaman kızlar aşağıda ya da okulda iken mi görüşüyordu? Bu durumda gerçek olabilir.Kv ve kp ile ayni evde oturmuyor. Altli ustlu oturuyorlar. Kendisi yorumlarda yazmişti.
Boşanmıyor ama sürekli ne yapabilirim diye konu açıyor kabulleneceksen konu açma hayatına devam etAma ona da cevap vermişti bir ara. Boşanmayacakmış, kocasının parasını yiyecekmiş.
Gorusmek isteyen her firsatta gorusur. Beni bu hayatta hic bir sey sasirtmiyorŞok oldum. O zaman kızlar aşağıda ya da okulda iken mi görüşüyordu? Bu durumda gerçek olabilir.
Dur allasen zaten ortalik karisikNeden herkes konu sahibine sinir oluyor, ben bir şey kaçırdım kesin
Yani eşi aldattıysa
Dur allasen zaten ortalik karisik
İnanmıyorlar sürekli alay ettiler konumu nasıl kapattirabilirimBence konu da konu sahibi de gerçekti. Konuya neden inanmadınız? Toplumda yok mu bunları yaşayan?
İnanmıyorlar sürekli alay ettiler konumu nasıl kapattirabilirim
Paranoid şizofreni büyük ihtimalle. Şaka yapmıyorum..Her şeyi geçtim de bunda ne var?