devam eden ilişkim hakkında dertleşmek istiyorum

Desteğiniz, önerileriniz, yaklaşımınız için çok teşekkür ediyorum. İlaveten terapiye de başlayacağım önerdiğiniz konularda haftaya. Özdeğer, özşefkat başlıklarına özellikle yoğunlaşacağım çünkü bu noktada hissettiğim üzüntü eksiklik beni çok yıprattı. Yaşadıklarım içinde doğrusu bu mu cidden diyemeyecek noktada basiretim bağlandı körleştim.

Artık bunu düzeltmek istiyorum. Kıyas edecek durumda olmasam da bu durumun normal olmadığına dair aklı selim yorumlar almam gerekiyordu.

Elinden hiç iş gelmediği için onu sarıp sarmalarsam kıymet bilir diye düşündüm. İlk zamanları aradım. Hata yaptım.

Elinden hiç iş gelmediği için onu sarıp sarmalarsam kıymet bilir diye düşündüm. İlk zamanları aradım. Hata yaptım.
Ahh maalesef çok yanlış düşünmüşsünüz sevildiğin kıymet gördüğün bir ilişkide bile fazla sarıp sarmalamak rahatliğa kiymetsizliğe yol açar. Siz bir de değer görmediğiniz biri için bunu yapmışsınız sonuç hiç şaşırtıcı değil aslında.
Erkekler için bu kadar fedakarlık yapılmaz erkek biraz sorumluluk almalı o sizin için uğraşmalı. Terapiye başlamaya karar vermekle çok iyi etmişsiniz önce kendinizin değerini bilin sonra ilişkilerle ilgili yanlış kalıplarinizi iyileştirin ondan sonra güzel bir ilişkinin yolu açilacaktir size.

Erkekler hizmet ettirdikleri değil hizmet ettikleri kadınlara değer veriyorlar. O eve gideceksen onun evi temizleyip sana birde yemek yapıp beklemesi gerekiyordu. Maalesef. Çok verici olma. Ne sevgililikte ne evlilikte. Arkalarını toplama.

Bu adam eşiniz olsaydı forumdan bir çok kişi boşan derdi bu adamlarda bulunmaz olan ne ki bu kadar sabrediyorsun sevgilinizden çok size kızdım nedir canım bu

Birine kıymet versin diye sarıp sarmalanmaz, kıymet bilen sarıp sarmalanır. Karşımızdaki insanın bizi ne kadar seveceğini çoğu zaman yaptıklarımız belirlemez. O yüzden bir şey yaparken eğer sevilmek için yapıyorsak muhtemelen yanlış yerdeyizdir.
Verici, fedakar olmak bir ilişkinin içinde olması gereken şeyler bence, ben bir şey yapmayalımcı değilim hiç. Yaptığımın da hesabını tutmam ben bunu yaptım bakalım o ne yapacak diye. Ama öncesinde zaten bir insanı o yakınlığa alana kadar buna değer mi değmez mi onun hesabını yaparım. Eğer değecek bir insansa zaten pişman etmez, o da sizin için yapar fedakarlığını.

spor yapmamamdan pek evden çıkmamamdan şikayetçiydi. bunların hiç birini kendisi de yapmıyordu.
O kim ki ya dönüp kendine baksın senin sosyalliğin spor yapıp yapmaman onu alakadar etmiyor beğenmiyorsan kapı orada sanane deseydin.Adam seni sevmemiş beğenmemiş değiştirmeye çalışmış o da olmamış.

Seven insan böyle kırıcı davranmaz çünkü.Diğer sebepleri zaten saymıyorum bile başlı başına ilişki bitirme nedenleri hepsi tek başına.

Ayrıca kimse kusura bakmasın benden az kazansa dahi bir erkeğe çok fazla harcama yapmayı doğru bulmuyorum yanımda erkek diye de gezdirmem.Bildiğin rahata alışmış seni annesi sanıyor galiba.

ohoo sen hatayı en başında yapmısşın
kocan değil nişanlın değil (kocan veya nişanlın da olsa hizmetçisi değilsin yapmak zorunda değilsin aslaa) neden evine gittiğinde yemek temizlik yapıp bulaşığını yıkıyorsun?
eve söylenen yemeği neden sen ödüyorsun?
adam dışarıdan söylenen yemeğin hesabını sana kitleyerek ona yemek yapmamış olmanın bedelini ödetiyor farkında mısın?

bu adam evlilik sorumluluğu almadan kendine bedava yemek, temizlik, seks ve para hizmeti veren birini bulmuş
böyle erkekler asla bunu yaptırdıkları kadınlarla evlenmezler

ben ilişkim varken çok giderim sevgililerimin evine ama asla yemek yapmam, temizlik yapmam, arkasını toplamam, pisliğini temizlemem
ha beraber yediğimiz içtiğimiz şeyleri arada ödemişliğim elbette var sürekli tek tarafa yüklenmesi doğru değil ama bu konuda kesinlikle kullanılma ve kullanma noktasına gelmedi ilişkilerim
beraber yemek yaptığımız, beraber ortalık topladığımız ve beraber yarattığımız pisliği beraber temizlediğimiz olmuştur
ama sendeki bambaşka bir durum. sen resmen hizmetçisi olmuşsun.
sen yaştan falan bahsetmişsin de bu adam zaten seninle evlenmez yani ilişkiye bu niyetle devam ediyorsan boşuna hayal kurma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…