- 31 Ocak 2025
- 11
- 24
- 3
- 29
- Konu Sahibi aglayan_yildiz
-
napim yaa, biraz daha evdeyim banlanırsam canım sıkılırSalatalıkçok kibarsınız hâlâ
Ben yanlis da anlamis olabilirimDeğerli yorumlarınız ve nazik yaklaşımınız için teşekkür ediyorum. İş yerinde alt-üst şeklinde değiliz sadece onu yanlış aktarmış olabilirim tamamen ayrı departmanlardayız, departmanların iş yükü ve tanımları farklı olduğundan yoğunluk farkı yaşanıyor.
Ben de cidden bıkmış durumdayım. Bir kaç kez kavgada ayrılık noktasına geldik tam o noktada döndürmek için sarılması çok sevdiğini söylemesi.. Ne kadar aksini iddia etse de bunun artık sevgi olduğunu düşünmüyorum ben de.
Acaba hata ben de midir vaktiyle kırıcı tavrım oldu diye mi bu noktadayız diye kendimi sorguladım.
Son gidişimde ev gerçekten oldukça kirliydi çok nadir temizlik görevlisi çağırdığını biliyorum. Haftasonu o oyun oynarken süpürmeye başlamıştım sonra baktım yoruldum hani içinden çıkabilecek gibi değilim yüzüm asıldı bir şey dememiştim yüzüm asık diye kavga çıktı sonra hani dedim zaten seni görmeye geliyorum bari ağır temizliğe kadın çağırsak ben uğraşmasam bir haftasonumuz var diye kızdım bana “niye sen tembel misin” dedi zaten daha çok sen dağıtıyorsun dedi olmadık şeyler saydı (vallahi dağıtmıyordum bir valizim vardı kenarda) daha sonra bütün bunlar için özür diledi ama benim içimden bir şeyler koptu gitti.
İğrenç herifin önde gideni; hadsiz, saygısız, manipülatif. O kadar leş hareketleri varken size kendinizi suçlu hissettirebilmesi, kendinizi sorgulatması da büyük başarı, hayret doğrusu.Değerli yorumlarınız ve nazik yaklaşımınız için teşekkür ediyorum. İş yerinde alt-üst şeklinde değiliz sadece onu yanlış aktarmış olabilirim tamamen ayrı departmanlardayız, departmanların iş yükü ve tanımları farklı olduğundan yoğunluk farkı yaşanıyor.
Ben de cidden bıkmış durumdayım. Bir kaç kez kavgada ayrılık noktasına geldik tam o noktada döndürmek için sarılması çok sevdiğini söylemesi.. Ne kadar aksini iddia etse de bunun artık sevgi olduğunu düşünmüyorum ben de.
Acaba hata ben de midir vaktiyle kırıcı tavrım oldu diye mi bu noktadayız diye kendimi sorguladım.
Son gidişimde ev gerçekten oldukça kirliydi çok nadir temizlik görevlisi çağırdığını biliyorum. Haftasonu o oyun oynarken süpürmeye başlamıştım sonra baktım yoruldum hani içinden çıkabilecek gibi değilim yüzüm asıldı bir şey dememiştim yüzüm asık diye kavga çıktı sonra hani dedim zaten seni görmeye geliyorum bari ağır temizliğe kadın çağırsak ben uğraşmasam bir haftasonumuz var diye kızdım bana “niye sen tembel misin” dedi zaten daha çok sen dağıtıyorsun dedi olmadık şeyler saydı (vallahi dağıtmıyordum bir valizim vardı kenarda) daha sonra bütün bunlar için özür diledi ama benim içimden bir şeyler koptu gitti.
+1En büyük sorun bu ilişkinin hâlâ devam etmesi. İlişkinizi bitirin ve sonraki ilişkilerinizde bu kadar verici olmayın. Bir şey yaptıysanız bekleyin bir dahakine geri durun karşınızdaki insanın da sizin için bir şeyler yapmasını bekleyin. Resmen hizmetçi muamelesi yaptiriyorsunuz kendinize. Bana kocam yapamaz bunu değil ki kıytırık bi sevgili yapsın. O sizin için ne yapıyor ki siz bu kadar kendinizi paraliyorsunuz Allah aşkına? Misafir olduğunuz evde yemeği temizliği siz değil ev sahibi düşünecek. Siz niye her şeyi görev ediniyorsunuz? Hem de zerre değmeyen biri için.
Ayrıca o tembel lafını da ona yedirmeniz lazimdi. Beyefendi oyun oynarken siz onun pisliğini temizleyeceksiniz bir de tembel diyecek size. Bi tarafinj kaldirsaydi da kendisi temizleyip hazırlık yapsaydı siz geleceksiniz diye. Kendinizi saydırın biraz ya bu nedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?