Detoks ile zayıflama günlügü

174 boy 64 kilo mukemmel zaten : )

Bende internette duymustum denemek istiyorum ama bakalim..

işte bende çalıştıgım ıcın hergun kafama gore burada kofte mofte yapamıyorum kı kırmızı et ve tvuk etı hıc sevmem yapamıyorum edemıorum bu dıyet ılgımı cekmıstı arkadasımda uyguladıgım ıcın ... ama dedıgım gıbı saatlere uymaksızın kafama gore ögle yemegını 1-2-3 arasında kacta olursa yıyorum ama 5den sonra yememeye gayret gosterıyorum sen ne kadr surede kılo verdın ? ben dunden berı 500 grm verdım sankı hiyyuu =)

Ben daha kilömu bilmiyorum ama bana 3-4 kilo geliyor sanki elbiselerimden çok belli. Göbek hiç kalmadı bende. Birde meyvalı yoğurt yiyosun sen onun yerine meyva yesen olmaz mı yaa hem kalorisi daha az hem daha sağlıklı. Süt peynir gibi gıdalar bence kilo verme hızını yavaşlatıyor. İş yerinde zor diyet yapmak bilirim canım. Ben 5 ten sonra meyva salata yiyorum acıkıyorum çünkü geç yatıyorum aç uyuyamıyorum.

Ben daha kilömu bilmiyorum ama bana 3-4 kilo geliyor sanki elbiselerimden çok belli. Göbek hiç kalmadı bende. Birde meyvalı yoğurt yiyosun sen onun yerine meyva yesen olmaz mı yaa hem kalorisi daha az hem daha sağlıklı. Süt peynir gibi gıdalar bence kilo verme hızını yavaşlatıyor. İş yerinde zor diyet yapmak bilirim canım. Ben 5 ten sonra meyva salata yiyorum acıkıyorum çünkü geç yatıyorum aç uyuyamıyorum.

meyveli yogurdu oncden almıstım bıtsın dıye yıyorum =) meyve hıc sevmem yıyemem bıde aksam 5ten sonra bısey yemedıgım ıcın ofistede meyva yeme alıskanlıgım hıc yok kı fazlada sevmıyorum meyva ama salatalık havuc olabılır tabı :KK66:

süt yogurt yavaslatıyormu bılmıyorum ama dıyette etkılı ürünler oldugunu dusunuyorum direnç açısından yarım yağlı olması ve abartılmaması koşulu ile...

meyveli yogurdu oncden almıstım bıtsın dıye yıyorum =) meyve hıc sevmem yıyemem bıde aksam 5ten sonra bısey yemedıgım ıcın ofistede meyva yeme alıskanlıgım hıc yok kı fazlada sevmıyorum meyva ama salatalık havuc olabılır tabı :KK66:

Nasıl hissediyorsun peki enerjin düşüyor mu baş ağrısı tedirginlik fln varmı?

ama inan kışa göre yeme alıskanlıgım tamamıyle değişti eğitimle alakalı nedenlerden oturu gece 11de yemek yıyordum ve delı gıbı ekmekle.. yaklasık ıkı aydır bu alıskanlıgımı bıraktım gece yemıyorum vs vucudum şişti resmen suanda bunyem ıyı kendımı rahat hıssedıyorum dıyetle bırlıkte tabı hafıfledım sankı ıkı gundur . aksam pazardan geceyımde kendıme cengelkoy alayım cerı alayım bari haftasonu evde cok tuketıcem cıtır cıtır =)

Kezban yapıyor canım sende hoş geldin aramıza.

Hosbulduk cok sagol : )

Ben zayif degilim ama asiri kiloluda degilim.

165 - 58 kiloyum.

Evlendigimden beri 5-6 kilo aldim ve cok sagliksiz besleniyorum : (

Internette izledigim video da iki hafta da 4 kilodiyordu.

Bir hafta detox bir hafta protein dieti.

Ama bogazimi tutabilirmiyim bilmiyorum:KK20:

165 - 58 kiloyum.

kilon fazla degıl boyumuz aynı ben 83 kıloyum =) 63e dusmeyı hayal edıyorum sende 5 kılo vermek ıstıyorsan beslenme alıskanlıgını degıstırsen zaten kendılıgınden verırsın

165 - 58 kiloyum.

Bende sağlıksız besleniyordum ve kendimi kötü hissediyordum yemek yedikten sonra. Çok yedim diye sonra saatlerce yememem lazım diye kendime eziyet yapıyordum ama yine de dayanamıyordum sürekli bir yeme isteği. Ben hızlı kilo verdiren diyetlere fazla güvenmem şahsen. Hayat boyu sağlıklı beslenmek gerek te işte o kadar da lezzetli şeyler varken her tarafta çok zor ve yapamıyorum. Porsyonları küçültmekle başladım etlen salata var ise ekmek yemiyorum, yoğurtla pilavı bulguru karıştırmıyorum. Canım çok çektiyse sade yiyorum mesela ufak tabak bulgur sonra bir kaç saat bekliyorum et ve ya yoğurt canım çektiyse ama azar azar hep. Bol bol tükettiğim şeyler de salata taze sebze ve meyveler. Asitli içecekler yok süt zaten sevmem meyva suyu sadece taze sıkma içiyorum.

ama inan kışa göre yeme alıskanlıgım tamamıyle değişti eğitimle alakalı nedenlerden oturu gece 11de yemek yıyordum ve delı gıbı ekmekle.. yaklasık ıkı aydır bu alıskanlıgımı bıraktım gece yemıyorum vs vucudum şişti resmen suanda bunyem ıyı kendımı rahat hıssedıyorum dıyetle bırlıkte tabı hafıfledım sankı ıkı gundur . aksam pazardan geceyımde kendıme cengelkoy alayım cerı alayım bari haftasonu evde cok tuketıcem cıtır cıtır =)

Sen en zor olan kısmı geçmişsin canım kiloları da verirsin. Az çukulatadan birşey olmaz ben hep diyorum ya canınız ne çekiyorsa yiyin ama azar azar tadına bakarmış gibi. Dogal şeyler al pazardan canım hem kalorisi az hem de çok faydalı ürünler.

kabak ıspanak alım bulursam haşlama sevıyorum snra bı tatlı kasıgı yagda kavuruyorum bakalım ınsallah hepımız ıstedıgımız kıloyu verırız uzun bır surec benım kı : (

kilon fazla degıl boyumuz aynı ben 83 kıloyum =) 63e dusmeyı hayal edıyorum sende 5 kılo vermek ıstıyorsan beslenme alıskanlıgını degıstırsen zaten kendılıgınden verırsın

Sen evlimisin bekar mi?
Beim bedenim kilo almaya musait annem ve akrabalari gayet kilolular : )
Desigin gibi bende dikkat etmezsem aldikca aliyorum..
Bir de benim en buyuk problemim basenlerim ve kalcalarim.
Onlari duzeltmek icin spor yapmam lazim ama nerdeee : )

Sen evlimisin bekar mi?
Beim bedenim kilo almaya musait annem ve akrabalari gayet kilolular : )
Desigin gibi bende dikkat etmezsem aldikca aliyorum..
Bir de benim en buyuk problemim basenlerim ve kalcalarim.
Onlari duzeltmek icin spor yapmam lazim ama nerdeee : )

bekarım ama iri yapılıyım ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :'(((( goruntum 74 fılan gosterıyormus herkes oyle dıyor ama agırlıgım baskulde oyle demıyor =)

Olur olacak.
Sen neden hızlı kilo vermek istiyorsun canım? Benim bildiğim hızlı kilo verdiren diyetler var aslında ama sağlıksız bence.

arkadasımın nişanı var ama o kadar mantıklı seyler yazmıssın kı hepsi benım de bıldıgım gercekler , belkıde bır an once uzerımdekı bu agırlıgın en azından 8 -10 kılosundan bır an once kurtulmak ıstedıgımdendır ... birazda psikoloji bozukluğu var ordan oraya atlıyorum ama artık bu topikteyim seninle devam etmek istiyorum =)

arkadasımın nişanı var ama o kadar mantıklı seyler yazmıssın kı hepsi benım de bıldıgım gercekler , belkıde bır an once uzerımdekı bu agırlıgın en azından 8 -10 kılosundan bır an once kurtulmak ıstedıgımdendır ... birazda psikoloji bozukluğu var ordan oraya atlıyorum ama artık bu topikteyim seninle devam etmek istiyorum =)

Canım benim benim denemediğim rejim diyet kalmamıştır herhalde. Bir kilo alıp bir zayıfladım ama dengesiz besleniyordum hep bıktım usandım anliyacagın artık. Psikoloji çok etkiliyor evet. Şimdi iyim yani en azından aç kalmıyorum ve çok yemek yiyip kötü hisetmiyorum. Bu gün kilomu da eklerim artık ...
Sen nasılsın nasıl gidiyor rejim nasıl hissediyorsun görüşmeyeli?

X