- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.054
- 158
Hahaha aynen :)) peki nevreste ramazan Sofrası kategorisi nasil olacak yani içeriği30 çorbayı tamamlarsak Ramazan'da çorba konusunda rahat olacağız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha aynen :)) peki nevreste ramazan Sofrası kategorisi nasil olacak yani içeriği30 çorbayı tamamlarsak Ramazan'da çorba konusunda rahat olacağız
Yok canım rekor 32 veya 33 diye hatırlıyorum Kekler kategorisindeNevom katılım rekoru kırıldı mı bu kategori ?
Canım kahvaltı sofraları gibi bir tarif ve sofra hazırlayıp resim ekleyeceğizHahaha aynen :)) peki nevreste ramazan Sofrası kategorisi nasil olacak yani içeriği
Yok canım rekor 32 veya 33 diye hatırlıyorum Kekler kategorisinde
Tamam Allahtan bir aksilik olmazsa o kategoride de varim inşallahCanım kahvaltı sofraları gibi bir tarif ve sofra hazırlayıp resim ekleyeceğiz
Canım biz 1,5 yıldır en az 20 tarif ile kategorileri geçirdik bu son zamanlarda düşme olduOooo ben onu kaçırmışım .
Ama daha tarif gelecek bence bu kategoriye de
Hayırlısı olsun canım inşaallahTamam Allahtan bir aksilik olmazsa o kategoride de varim inşallah
Evet onlar 16-17 tarif ile olduKurabiyeler kategorisinde 30 tarif vardı,keklerde 32Galiba bizim serbetli tatlilarda da katilim azdi kahvalti sofralarinda da yanlis mi biliyorum
Kız gelde şenlendir şuraları hadeeKızlar nerdesiniz ,topik iyice boş kalmış,
Nevreste yine tek oy mu olacak?Ben şimdiden zorlandım,hepsi birbirinden güzel.
Evet canım şimdilik tek oy olacakKızlar nerdesiniz ,topik iyice boş kalmış,
Nevreste yine tek oy mu olacak?Ben şimdiden zorlandım,hepsi birbirinden güzel.
Denemeden bilemezsinizAy benim de katılasım geldi hem de aklımda bir çorba var gibi ama korkuyorum resmen ya olmazsa diye
Hayırlı olsunHoşgeldin canım nasılsınEvet kızlarrrr laptopum yapıldı ve yeniden aranızdayım
Hoşbuldum canım çok iyiyimTürküm,doğruyum çalışkanımHayırlı olsunHoşgeldin canım nasılsın
MaşaallahDaha iyi olursun inşaallahHoşbuldum canım çok iyiyimTürküm,doğruyum çalışkanım