- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- 498
neeyyy haşlama çay mı yapacaksınHain yamuk,canım kahve istedi,şimdi kim yapacak,akşam geç saatte çay demlemiştim ,ısıtsam mı acaba
git üşenmede 2 dakikada yap kahveni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neeyyy haşlama çay mı yapacaksınHain yamuk,canım kahve istedi,şimdi kim yapacak,akşam geç saatte çay demlemiştim ,ısıtsam mı acaba
Hoşbulduk canımNeler yapıyorsun Pek sakinsin bu sıralarHoşgeldin canımmmm
Cidden bu saatte kahve mi içiyorsunneeyyy haşlama çay mı yapacaksın
Yeni heveslisin sen şimdi,konuna yazılanları merak edersin,zırt pırt bakarsın benim gibiSlm canim, su kk ya bakcam diye uyumuyom ya, simdi bayilcam uykusuzluktan. Cekmiyo, baglanti kopuyo durmadan. Ben kaplumbaga gibi kalirim bugun.
Tabletten giriyom. Salondaki modemden yatak odasinda cekmiyo iyi miTelden mi giriyorsun,telden okumak için iyi oluyor da,yazması mesele,başaranları tebrik ediyorum.
Bu heyecanı yeniden yaşamak ne güzel olurduYeni heveslisin sen şimdi,konuna yazılanları merak edersin,zırt pırt bakarsın benim gibi
Nescafe olmaz mı?Gerçi nescafe de değil Mahmood(hak marın nescafesi).Kim başında bekleyecek kahveninneeyyy haşlama çay mı yapacaksın
Çay,kahve hangsini istersen Nevoşum,çay kahve bahane,muhabbet şahane...Hoşbulduk canım
Kahve mi içiyoruz
Ya ne demezsin çok sakinimmisafirlerle boğuşuyorum,bahsetmiştim ya kv yanımda diye,duyan geliyorHoşbulduk canımNeler yapıyorsun Pek sakinsin bu sıralar
Seni çok iyi anlıyorum Colinciğim,günlerdir ne çektim bilemezsin,bizim kızlar iyi bilir durumu,halden anlarlar,benden tecrübeliler,2 saatte anca yazıyordum benSlm canim, su kk ya bakcam diye uyumuyom ya, simdi bayilcam uykusuzluktan. Cekmiyo, baglanti kopuyo durmadan. Ben kaplumbaga gibi kalirim bugun.
Ben çay alayım kahveyi çok fazla içemiyorum bir fincan yetiyorYanında kurabiye börek falan var mıÇay,kahve hangsini istersen Nevoşum,çay kahve bahane,muhabbet şahane...
Oooo yatakta giriyorsun yani nete,eşin laf etmiyor mu?Tabletten giriyom. Salondaki modemden yatak odasinda cekmiyo iyi mi
Cidden içiyorum Nevoş,niye ki,yanlış birşey mi yaptım?Cidden bu saatte kahve mi içiyorsun
KK da sakinsin Bak nasıl farkettim eksikliğiniAllah kolaylık versin canımSen hiç boş kalmazsın,birde çat kapı gelende olurYa ne demezsin çok sakinimmisafirlerle boğuşuyorum,bahsetmiştim ya kv yanımda diye,duyan geliyor
İçebiliyorsan ne mutlu sana canımAfiyet bal şeker olsunCidden içiyorum Nevoş,niye ki,yanlış birşey mi yaptım?
Eski üyesin ama son zamanlarda daha çok takılıyorsunYanılıyor muyumYoksa daha önce farketmedim miBen hep bdv deyim zati. Bi de profil mesajlarinda. Cok takiliyom buraya
Tamam o da olur farketmez,kız yazacağına yapmıştın şimdiye,hadi git yap gel,uyuma bu geceNescafe olmaz mı?Gerçi nescafe de değil Mahmood(hak marın nescafesi).Kim başında bekleyecek kahvenin
Arada geliyorum ,bakıyorum kimseler yok,geri gidiyorumKK da sakinsin Bak nasıl farkettim eksikliğiniAllah kolaylık versin canımSen hiç boş kalmazsın,birde çat kapı gelende olur
İçiyorum canım,sağol birtanem.İçebiliyorsan ne mutlu sana canımAfiyet bal şeker olsun