- 8 Haziran 2013
- 56.614
- 150.288
Hep aynı tantana öff gitmiyorum banene+1, kadın çorba yapmak için gelmiş yarışmaya yaw Bu neee yaaaaaaa isyaaaaannnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep aynı tantana öff gitmiyorum banene+1, kadın çorba yapmak için gelmiş yarışmaya yaw Bu neee yaaaaaaa isyaaaaannnnnnn
Aaaaa çok mantıklı bir şey olmaz mı, tatlıdan üç birincilik çorbada üç birincilik olan yasak alsın bende alırım ama neyseNevoş Cano’yu çorba yarışmalarında yasaklar mısın litfen 3 kere birinci olan yasaklansınnnn Nevreste
Çizkek yasaklanıyorsa Cano da yasaklansınnnnAaaaa çok mantıklı bir şey olmaz mı, tatlıdan üç birincilik çorbada üç birincilik olan yasak alsın bende alırım ama neyse
Nevoşun aklına sokmayın kııazÇizkek yasaklanıyorsa Cano da yasaklansınnnn
Dur azcık tadını çıkarayım sende yaaaaa canoommHep aynı tantana öff gitmiyorum banene
Cano çorba kadını biz değil beybiÇizkek yasaklanıyorsa Cano da yasaklansınnnn
Duyun ama inanmayınCano çorba kadını biz değil beybi
Yaaaçok teşekkür ederim Esli’mŞaşırdık mı hayır yine muhteşem yine muhteşem
Yaaaçok teşekkür ederim Esli’m
Gariban tarhanami da sıraya koymayın bari yawDuyun ama inanmayın
Garip mi? İlk beşteGariban tarhanami da sıraya koymayın bari yaw
Beşten sonrası diyorumGarip mi? İlk beşte
Gayet de güzeldi. Bir oyum ona bile gidebilir. Tüm tarifler gelsin de.Gariban tarhanami da sıraya koymayın bari yaw
Teşekkür ederimTahmin etmiştim bu çorbayı yapacağını. Ellerine sağlık. O köfteleri yuvarlamak çile
Konuş NevoşBu kural bana dokunabilir
Benimde 2 ya da 3 var çünküKonuş Nevoş
Ne güzelBenimde 2 ya da 3 var çünkü