- 28 Haziran 2011
- 61.667
- 154.818
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur tamam.Aynen seda,bravo seda,senden böyle performans bekliyorum seda![]()
Beni çıldırtma bak sana muhteşem bir pilav tarifi bulurum haaaBende aslında birinci olma fobisi de olabilir, şimdi siz yazınca hatırladım. Ben okul hayatım başladığı yıllardan beri kimsenin önüne pek geçmemeye çalışır, hususen yanlışlar yapardım. Bazen yanlışlara rağmen en yüksek notu falan alınca kendimi çok kötü hissederdim. Başarılı olmayı severim ve başarılı da oldum hep ama, işte o en öne geçme olayı bana hep geri adım attırıyor. Başlarda olayım ama birinci olmayayım modum açık hep.
Siz şimdi çikolata, et dediniz ya ben bunları kesin koymam tariflere
Uff benden yarışmacı olmaz ya.![]()
Ben oy kullanmıştım zaten dün güncelleme ile beraber bütün konular silindi. Peki kim kazandı yarışmayı? Onu göremedimOylama bitti.
Aksine basman lazım ama lütfenBende aslında birinci olma fobisi de olabilir, şimdi siz yazınca hatırladım. Ben okul hayatım başladığı yıllardan beri kimsenin önüne pek geçmemeye çalışır, hususen yanlışlar yapardım. Bazen yanlışlara rağmen en yüksek notu falan alınca kendimi çok kötü hissederdim. Başarılı olmayı severim ve başarılı da oldum hep ama, işte o en öne geçme olayı bana hep geri adım attırıyor. Başlarda olayım ama birinci olmayayım modum açık hep.
Siz şimdi çikolata, et dediniz ya ben bunları kesin koymam tariflere
Uff benden yarışmacı olmaz ya.![]()
Bul bulBeni çıldırtma bak sana muhteşem bir pilav tarifi bulurum haaa![]()
Haaa, tebrik ederim arkadaşlar hepiniz güzel kekler poğaçalar yapmıştınız . Kazanan kişiyi de tebrik ediyorum
Ben oy kullanmıştım zaten dün güncelleme ile beraber bütün konular silindi. Peki kim kazandı yarışmayı? Onu göremedim
Canım bu senin kendi seçimin bir şey diyemeyiz.Ben üzülmedim aslında, çok şaşırdım gerçekten beklemiyordum. Yaptığım şeylere güvenerek girdim yarışmaya, sonucun böyle olması kendimi sorgulatıyor doğal olarak. Kendimi tanımam ve gözden geçirmem için farklı bir fırsat sunmuş oldu bu sonuçlar. En ufak bir memnuniyetsizliğim olsaydı menümden hiç paylaşmaz, katılmazdım. Uzatmayayım, motivasyonum kalmadı malesef.![]()
Beni çıldırtma bak sana muhteşem bir pilav tarifi bulurum haaa![]()
Yemek topiğini, kendi rehabilitasyonum için kullanacakmış gibi hissediyorumAksine basman lazım ama lütfen![]()
Pilav yatağında kuzu?o zaman ben et basayım .
Bi dahaki konuda.
![]()
Bana mesaj at bebis ,sana mesaj atılmıyor çünküYok yok ben bi bakarım fırsatım olursa tariflere.
Yemek topiğini, kendi rehabilitasyonum için kullanacakmış gibi hissediyorum![]()
Gevur iştePilav yatağında kuzu?
Antep liye bu yakışır zatenPilav yatağında kuzu?
Canım bu senin kendi seçimin bir şey diyemeyiz.
Bak ben 12 yıldır bu yarışmaları organize ediyorum ve 12 yıldır katılıyorum.
7 defa ana yarışmalarda 5-6 kez sponsor yarışmalarına birinci oldum. Bunun dışında genelde(son yıllarda) ortalarda olurum. Ama sonunculuğa yakın olduğum dönemlerde oldu.
Şimdi yarışmalarda aldığımız tarif çok önemli o sebeple konuyu her zaman aynı saatte açarım çünkü popüler tarifler daha iyi oy alır. Herkes en bilindik poğaçaları ve kekleri kapmak için uğraş verdi. İkinci kısım sunumdur.
Bu kategori için sofra ve detayları önemli.
Kendi sofram için söylüyorum. 6.oluyordu.Ama 5. arasında çok fark vardı. Bunun birinci sebebi 2 oy alması demek benden daha iyileri vardı.
İkinci sebep Tariflerim çok sıradandı. Daha iyileri vardı. Üçüncü sorun fotoğraflar ilk 5 e göre iyi değildi.
Açıkcası uzun zamandır ilk defa bu kadar kötü oy aldım. Bu benim kötü olduğumu göstermez kimse kusura bakmasın.
Ayrıca ilk Yarışmada ilklerde olan çok az kişi olur. Çünkü burada yıllardır olanlar bu kuralları bilir.
Mesela burada bir ya da uzun zamandır katılıp hiç birinci olmayanlar var. Bu onların başarısız olduğunu göstermez.
Sürekli ilklerde olan bir kitle var ama onların çoğu belki birkaç yıl hiç birinci olamadılar.
Burası çoğu kişi farketmese bile okul gibi. Hepimiz birbirimizden bir şeyler öğreniyoruz. Her ay bir üste çıkıyoruz.
12 yıllık tecrübelerime güvenirsen sende iş var zamanla, arkadaşların deyimiyle buranın Gevurlarından olurdun
Ama bu senin seçimin.
Ayrıca bu ay birinci olan arkadaşımız çok uzun zamandır birinci olmamıştı. Kendisinin 6 yılı bitti bu bölümde![]()
Yok yok ben bi bakarım fırsatım olursa tariflere.
Yemek topiğini, kendi rehabilitasyonum için kullanacakmış gibi hissediyorum![]()
Sen zaten cidden çok iyi durumdasin, biz yıllardır burada yarışıyoruz o yüzden söyleyebiliyoruz bunu canım. İlke göre bir kaç basamak yukarıdan başladınTeşekkürler
Nevreste hanım, şimdi sizlerle konuştukça anladım sanırım buranın farklı bir ruhu var. Okul gibi olabilir gerçekten, en azından ben katılmaya devam edersem beni eğitir bayağı
![]()
Eser miktarda pirinç ile yapılmış et yemeğiPilav yatağında kuzu?