- 30 Kasım 2014
- 28.793
- 127.026
- 798
teşekkür ederimHadi yarışmaya katıl afiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederimHadi yarışmaya katıl afiyet olsun
Çok teşekkür ederim, kızım el ayak hastalığı oldu. Bir de diş sancısı eklendi.Beğeniriz tabii,ellerine sağlık emek verilen her şey güzel ve kıymetli bence
Hemen sofra kurkekimi yaptım sonunda
Çok geçmiş olsun,bebeklere hiç kıyamıyorum önemli olan sağlığı onunrica ederimÇok teşekkür ederim, kızım el ayak hastalığı oldu. Bir de diş sancısı eklendi.
Zor bir hafta oldu .
benim ki şöyle yulaf unlu, hurma püreli, kuruyemişli, kuru meyveli bir kekHemen sofra kur
Geçmiş olsunÇok teşekkür ederim, kızım el ayak hastalığı oldu. Bir de diş sancısı eklendi.
Zor bir hafta oldu .
Çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirÇok teşekkür ederim, kızım el ayak hastalığı oldu. Bir de diş sancısı eklendi.
Zor bir hafta oldu .
Ay cok geçmiş olsun oğlum çok ağır geçirdi onu 2 ay kadar önce çok zor. Şimdi de bazı tırnakları döküldüÇok teşekkür ederim, kızım el ayak hastalığı oldu. Bir de diş sancısı eklendi.
Zor bir hafta oldu .
O da kabul sağlıklı sofra,negzelbenim ki şöyle yulaf unlu, hurma püreli, kuruyemişli, kuru meyveli bir kek
Geçmiş olsun bebişimAy cok geçmiş olsun oğlum çok ağır geçirdi onu 2 ay kadar önce çok zor. Şimdi de bazı tırnakları döküldü
Ah o poncik yanaklarÇok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir
Güzelliğe nazar değdi
Sağol bebişim geçti şükürGeçmiş olsun bebişim
Çok şükür bebişimSağol bebişim geçti şükür
Size de çok geçmiş olsun .Ay cok geçmiş olsun oğlum çok ağır geçirdi onu 2 ay kadar önce çok zor. Şimdi de bazı tırnakları döküldü
Çok teşekkür ederim , okullarda salgın varmış,çocuklu misafir de ağırlayınca biz de nasibimizi aldık maalesefÇok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir
Güzelliğe nazar değdi
Kuzum benimde birinci kekim kaliptan çıkmadı, zorlayınca ikiye bölündü ekstra yaptığım yemeğim korkunç oldu sonra yeniden baştan başladım hepimizin başına geliyor inan bence bizi 14 ocak dolunayı mahvetti o güzeldir ama sana kötü gelmiş olabilir hep öyle oluyor gönder gelsinBelki de çırptık, beğenmedik
Oyyy süpersin harikasın, eminim muhteşem oldukekimi yaptım sonunda
Oyy kuzuma kıyamam ya çok geçmiş olsunÇok teşekkür ederim, kızım el ayak hastalığı oldu. Bir de diş sancısı eklendi.
Zor bir hafta oldu .
Yaa kiyamam,nazar olur minnoşum çok geçmiş olsun bebiskolarimAy cok geçmiş olsun oğlum çok ağır geçirdi onu 2 ay kadar önce çok zor. Şimdi de bazı tırnakları döküldü
Geçmiş olsunAy cok geçmiş olsun oğlum çok ağır geçirdi onu 2 ay kadar önce çok zor. Şimdi de bazı tırnakları döküldü