- 20 Mart 2008
- 141.584
- 213.097
- 1.423
- 60
Onu hiç bilmiyorum nasıl olduğunuda,youtube videolarına görmüştüm ücretsiz aldım diye.Birde ücretsiz ürünle le iyice çeliyor aklımızı
Ben kıza aldım o giriyor aklıma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu hiç bilmiyorum nasıl olduğunuda,youtube videolarına görmüştüm ücretsiz aldım diye.Birde ücretsiz ürünle le iyice çeliyor aklımızı
Ben kıza aldım o giriyor aklıma
Benim kızın arkadaşlarına gelmiş birbirlerini davet ediyorlarOnu hiç bilmiyorum nasıl olduğunuda,youtube videolarına görmüştüm ücretsiz aldım diye.
Değişik birşeymiş buda birde pek anlamıyorum bu kadar teknolojiden böyle bön bön bakıyorum bazen benim tarzım elleyecem dokunacam illa görmem lazım yaniBenim kızın arkadaşlarına gelmiş birbirlerini davet ediyorlar
Kart kaydı yapmamak lazım bu tarz online sitelereDeğişik birşeymiş buda birde pek anlamıyorum bu kadar teknolojiden böyle bön bön bakıyorum bazen benim tarzım elleyecem dokunacam illa görmem lazım yani
Bencede daha mantıklı olur.Kart kaydı yapmamak lazım bu tarz online sitelere
Yaaasağol aşkomSenin hepsi aşko
İnşallah şekerciğimTam yemelik oluyorlar,darısı sana olsun şekercim
İnşallah o günleride hep berabercene görelim.İnşallah şekerciğim
Çok amin, insallahİnşallah o günleride hep berabercene görelim.
İnşallah şekercimÇok amin, insallah
İnşallah şekercim
Belki de çırptık, beğenmedikPüüüü bi kek çırpıp bi poğaça yoguramadıniz yaziiikkkk
14 ya da 15 olması lazım 6 yapıldı galibaNevreste kaç tarif alındı kaçı yapıldı
Biz beğenirdik, hem tadıma geleceğizBelki de çırptık, beğenmedik
kekimi yaptım sonundaPüüüü bi kek çırpıp bi poğaça yoguramadıniz yaziiikkkk
Nane tarif aldın mıNevreste kaç tarif alındı kaçı yapıldı
Hadi yarışmaya katıl afiyet olsunkekimi yaptım sonunda
Tekrar yapma şansım yok , yaptığımı gönderirim . Umarım beğenirsinizBiz beğenirdik, hem tadıma geleceğiz
Beğeniriz tabii,ellerine sağlık emek verilen her şey güzel ve kıymetli benceTekrar yapma şansım yok , yaptığımı gönderirim . Umarım beğenirsiniz