• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamur İşleri Çay Saati Tarifleri:Poğaça ve Kek Tarifleri

Daha iyi. Benim gibi grip olmuş,70 yaş üstü olduğu için enfeksiyon ağır geldi demek ki bayılmıştı o gün. Önce gripten olduğunu anlamadık çok korktuk. Tahliller tetkikler enfeksiyon harici birşey çıkmadı. Annrm, babam kardeşlerim hepimiz grip olduk. Babamla beni sarstı grip.
Geçmişler olsun Deynep’im 😘

Ben üzülmedim aslında, çok şaşırdım gerçekten beklemiyordum. Yaptığım şeylere güvenerek girdim yarışmaya, sonucun böyle olması kendimi sorgulatıyor doğal olarak. Kendimi tanımam ve gözden geçirmem için farklı bir fırsat sunmuş oldu bu sonuçlar. En ufak bir memnuniyetsizliğim olsaydı menümden hiç paylaşmaz, katılmazdım. Uzatmayayım, motivasyonum kalmadı malesef. 🤷🏻‍♀️
Tam çözemesem de biraz çözdüm ben. Popüler ürünlere oy veriliyor genelde. Tarife çikolata veya et bas, birinci olabilmen yüksek ihtimal 😅

Bu arada dram yapıyorum gibi anlaşılmasın ben sosyal medyada yemek tarifleri paylaşmak vs istiyorum yıllardır ilk kez kendimi deneyip görmek İstedim. Bu sebeple motivasyonum kalmadı. 😀
Yok canım benim,sen devam et. Sadece burayı baz alma. Kendini sorgulama da bence 👏👍🥰🍒

Ben üzülmedim aslında, çok şaşırdım gerçekten beklemiyordum. Yaptığım şeylere güvenerek girdim yarışmaya, sonucun böyle olması kendimi sorgulatıyor doğal olarak. Kendimi tanımam ve gözden geçirmem için farklı bir fırsat sunmuş oldu bu sonuçlar. En ufak bir memnuniyetsizliğim olsaydı menümden hiç paylaşmaz, katılmazdım. Uzatmayayım, motivasyonum kalmadı malesef. 🤷🏻‍♀️
Üzüldüm 🥺

Tam çözemesem de biraz çözdüm ben. Popüler ürünlere oy veriliyor genelde. Tarife çikolata veya et bas, birinci olabilmen yüksek ihtimal 😅
Demek ben ondan az oy aldım. :skandal:
Bir daha katılmıyorum :63:

Tariflerini hatırlamıyorum ama yanlış hatırlamıyorsam yeni Gevur geliyor demiştik konun açılınca.
Bu arada gevur kelimesini güzel anlamda kullanıyoruz topik olarak.
Sakın KK’yı baz alarak kendini çekme bu isteğinden, çoğu zaman hiç beklemediğimiz oyları alıyoruz. İlk yarışmana göre sunumunu beğenmiştim diye hatırlıyorum.
Ki 1.liği hiç beklemiyordum, sunumum alelade idi. KK üyeleri her ay farklı düşünüp oy veriyor.
Sen bilirsin tabi ama kendini çekmeni ve hevesinin sönmesini istemem.
Çok tatlısınız, çok mutlu oldum yazdıklarınıza. Sizin masanızda çok iyiydi, ellerinize sağlık😊
Yok canım benim,sen devam et. Sadece burayı baz alma. Kendini sorgulama da bence 👏👍🥰🍒
Sizde çok tatlısınız, hayırlısı diyeyim o zaman, 🤭😊 teşekkürler tekrardan😊🌹

Bende aslında birinci olma fobisi de olabilir, şimdi siz yazınca hatırladım. Ben okul hayatım başladığı yıllardan beri kimsenin önüne pek geçmemeye çalışır, hususen yanlışlar yapardım. Bazen yanlışlara rağmen en yüksek notu falan alınca kendimi çok kötü hissederdim. Başarılı olmayı severim ve başarılı da oldum hep ama, işte o en öne geçme olayı bana hep geri adım attırıyor. Başlarda olayım ama birinci olmayayım modum açık hep.

Siz şimdi çikolata, et dediniz ya ben bunları kesin koymam tariflere😅

Uff benden yarışmacı olmaz ya. 😂

Çok tatlısınız, çok mutlu oldum yazdıklarınıza. Sizin masanızda çok iyiydi, ellerinize sağlık😊

Sizde çok tatlısınız, hayırlısı diyeyim o zaman, 🤭😊 teşekkürler tekrardan😊🌹
Lütfen devam, bir masa yarışmasında 7 oy almışım hâlâ buralardayım 😝🤣 üzülme 🥰🍒 seni anlıyoruz hepimiz yaşadık, sonrasında birinciliklerde geldi ki sen buna çok yakınsın canım 🥳💃🔥

Bende aslında birinci olma fobisi de olabilir, şimdi siz yazınca hatırladım. Ben okul hayatım başladığı yıllardan beri kimsenin önüne pek geçmemeye çalışır, hususen yanlışlar yapardım. Bazen yanlışlara rağmen en yüksek notu falan alınca kendimi çok kötü hissederdim. Başarılı olmayı severim ve başarılı da oldum hep ama, işte o en öne geçme olayı bana hep geri adım attırıyor. Başlarda olayım ama birinci olmayayım modum açık hep.

Siz şimdi çikolata, et dediniz ya ben bunları kesin koymam tariflere😅

Uff benden yarışmacı olmaz ya. 😂
Çok enteresan 🤭

Back