• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamur İşleri Çay Saati Tarifleri:Poğaça ve Kek Tarifleri

Sonuncu olmayı beklemediğim bir yarışta sonuncu oldum. Herhangi bir motivasyonum yok, bu sebeple katılmayacağım.
Teşekkür ederim mesaj için🪻😊
Fırsat buldukça sohbete gel ama ,ben de katılmıyorum ama sohbet güzel oluyor 🥰

Ya canım benim seni çok iyi anlıyorum inan, ilk yarışmalarimizda hepimiz aldığımız oylardan üzüldük inan ama bu bizim kötü olduğumuz anlamına gelmiyor. Sen kötü değilsin, bende kaç yıldır katılıyorum bu yarışmalara ama 28 aldım. 🥺 kendini kötü hissetme 🍒🍒😘
Ben üzülmedim aslında, çok şaşırdım gerçekten beklemiyordum. Yaptığım şeylere güvenerek girdim yarışmaya, sonucun böyle olması kendimi sorgulatıyor doğal olarak. Kendimi tanımam ve gözden geçirmem için farklı bir fırsat sunmuş oldu bu sonuçlar. En ufak bir memnuniyetsizliğim olsaydı menümden hiç paylaşmaz, katılmazdım. Uzatmayayım, motivasyonum kalmadı malesef. 🤷🏻‍♀️

Ben üzülmedim aslında, çok şaşırdım gerçekten beklemiyordum. Yaptığım şeylere güvenerek girdim yarışmaya, sonucun böyle olması kendimi sorgulatıyor doğal olarak. Kendimi tanımam ve gözden geçirmem için farklı bir fırsat sunmuş oldu bu sonuçlar. En ufak bir memnuniyetsizliğim olsaydı menümden hiç paylaşmaz, katılmazdım. Uzatmayayım, motivasyonum kalmadı malesef. 🤷🏻‍♀️
Bu arada dram yapıyorum gibi anlaşılmasın ben sosyal medyada yemek tarifleri paylaşmak vs istiyorum yıllardır ilk kez kendimi deneyip görmek İstedim. Bu sebeple motivasyonum kalmadı. 😀

Bu arada dram yapıyorum gibi anlaşılmasın ben sosyal medyada yemek tarifleri paylaşmak vs istiyorum yıllardır ilk kez kendimi deneyip görmek İstedim. Bu sebeple motivasyonum kalmadı. 😀
Canım benim hiç öyle düşünmedim🥰bence kimsede düşünmedi ❤️Motivasyonunu kaybetme lütfen, çorba yarışmasında bende 25 oy almıştım 😁

Sana da canım, nasil oldu baban ?
Daha iyi. Benim gibi grip olmuş,70 yaş üstü olduğu için enfeksiyon ağır geldi demek ki bayılmıştı o gün. Önce gripten olduğunu anlamadık çok korktuk. Tahliller tetkikler enfeksiyon harici birşey çıkmadı. Annrm, babam kardeşlerim hepimiz grip olduk. Babamla beni sarstı grip.

Arkadaşlar hepimizin ellerine, emeğine sağlık.😌

Oy kullanan arkadaşlarımıza da teşekkür etmek isterdim, ama göremiyoruz sistemin durumu yüzünden.

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. elticim, ne yapayım? 🥹
Anasayfadan toplu bir teşekkür mü edeyim?
Ben oy vermiştim, tebrik ederim canım 🥰1.olman şerefine davul zurna tuttum
tribe-drums.gif

Daha iyi. Benim gibi grip olmuş,70 yaş üstü olduğu için enfeksiyon ağır geldi demek ki bayılmıştı o gün. Önce gripten olduğunu anlamadık çok korktuk. Tahliller tetkikler enfeksiyon harici birşey çıkmadı. Annrm, babam kardeşlerim hepimiz grip olduk. Babamla beni sarstı grip.
Gelmiş geçmiş olsun inşallah ,sağlık gibisi yok gerçekten.

En son oy sayım 14 tü sanırım. 🤦🏻‍♀️
Tariflerini hatırlamıyorum ama yanlış hatırlamıyorsam yeni Gevur geliyor demiştik konun açılınca.
Bu arada gevur kelimesini güzel anlamda kullanıyoruz topik olarak.
Sakın KK’yı baz alarak kendini çekme bu isteğinden, çoğu zaman hiç beklemediğimiz oyları alıyoruz. İlk yarışmana göre sunumunu beğenmiştim diye hatırlıyorum.
Ki 1.liği hiç beklemiyordum, sunumum alelade idi. KK üyeleri her ay farklı düşünüp oy veriyor.
Sen bilirsin tabi ama kendini çekmeni ve hevesinin sönmesini istemem.

Back