- 2 Aralık 2015
- 31.740
- 105.768
- 598
Hangi yazdığını,genelde her mesaja cevap yazıyorumdeynepnaz len yazdığımı niye görmezden geliyorsunn
bakıyorumda gözlerde alarm veriyorrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi yazdığını,genelde her mesaja cevap yazıyorumdeynepnaz len yazdığımı niye görmezden geliyorsunn
bakıyorumda gözlerde alarm veriyorrr
len deynep sende az değilsin he
hemen kızın üstüne yıkmaya çalışıyorsun
çaktırma şeysii
Hangi yazdığını,genelde her mesaja cevap yazıyorum
Görmemişim mesajını,cevabım şeyyyy,kem,küm,katılacağım kesin değil,bir de katılsam da kelle paça çorbasından vazgeçtimlen deynep sende az değilsin he
hemen kızın üstüne yıkmaya çalışıyorsun
çaktırma şeysii
Görmemişim mesajını,cevabım şeyyyy,kem,küm,katılacağım kesin değil,bir de katılsam da kelle paça çorbasından vazgeçtim
Eheheh, bilmesem, yapcam demezdimsen kellee paça yapmayı bilmiyon mu yoksaaaaa
bahane gibime geldi bunlarr colin anımm
Kiz kucuk bir ilcede yasiyorum. Ha deyince hersey bulunmuyo. Yine de bulursam yaparim. Seni de hanim ablayi da kurtaririm bu derttenSanki başka kasap yok,sanki daha 10 gün yok değil mi?.
COLIN o kelle paça buraya gelecek o kadar(yoksa benim başımın etini yiyorlar kelle paça yerine)
39 olmaz sana 23. sırayı rezarvasyon yapıyorumİşkembe çorbasınıda kaçırdınNe yapacaksınBen müsait olana kadar ohoooo,bana 39.sırayı rezerve et(o kadar kişi katılmaz nasıl olsa,yırttım)
Hiçte bile,tek tek herkesin yemegine yorum yaptım bir kere ben,gir bak bakalımüstelik nuryolu na da yaptım ama görmedi sanırım
buralardayım artık ablacım uzaktan uzaktan dikizliyorum sizi nevoş sultanın dediği gibi acayip işler yoğun .. seviyorum sizi7-8 aydır yok ortalarda, kayıp Yok, o çok zarifti yapmadık o muameleyi, bıyıklı değildi
Uzaktan dikizleme sohbete gel Diloşum Allah kolaylık versin canımburalardayım artık ablacım uzaktan uzaktan dikizliyorum sizi nevoş sultanın dediği gibi acayip işler yoğun .. seviyorum sizi
artık yeter diyordu yarısma baslasın dı.. bu kadar tarifin arasında sonuncu olmaktan korkuyordu
Diloş'um hoşgeldin sefalar getirdinburalardayım artık ablacım uzaktan uzaktan dikizliyorum sizi nevoş sultanın dediği gibi acayip işler yoğun .. seviyorum sizi
İlk 10'a girebilirsek sevinelim Bu kadar tarif arasında o bile büyük başarı olacakartık yeter diyordu yarısma baslasın dı.. bu kadar tarifin arasında sonuncu olmaktan korkuyordu
sureyi birgun yapsanız uc bes kisi olsak sansımız artsaİlk 10'a girebilirsek sevinelim Bu kadar tarif arasında o bile büyük başarı olacak
O zaman bu kadar heyecanlı olmazBu sefer oylama 3 hafta sürersureyi birgun yapsanız uc bes kisi olsak sansımız artsa
30 çorbayı tamamlarsak Ramazan'da çorba konusunda rahat olacağızBu kategori cok zevkli oldu ya son guna kadar bakalim daha kac corba çeşidi çıkacak bakalım