- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
- 1.123
Sende zeynep madalya alsın yakamdan düşdün diye oy verirsin vuslatMesela ben Sakatatın hiç bir türünü sevmem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende zeynep madalya alsın yakamdan düşdün diye oy verirsin vuslatMesela ben Sakatatın hiç bir türünü sevmem
Ya da Kazen sevdiğim çorbayı yapmış diye madalya verirSende zeynep madalya alsın yakamdan düşdün diye oy verirsin vuslat
Benim oyum 1. yapmaya yeter mi kiSende zeynep madalya alsın yakamdan düşdün diye oy verirsin vuslat
O zaman bal kabağı çorbası yapıcan Tatlısını seviyordu yanlış hatırlamıyorsam, çorbasını da seviyordur belkiYa da Kazen sevdiğim çorbayı yapmış diye madalya verir
Bamya çorbasını da seviyordu ama yapmayı bilmiyorum,patronu da iyi tanıyoruz haBenim oyum 1. yapmaya yeter mi ki
O zaman bal kabağı çorbası yapıcan Tatlısını seviyordu yanlış hatırlamıyorsam, çorbasını da seviyordur belki
Netten bak tariflere Bamyayı hiç sevmemBamya çorbasını da seviyordu ama yapmayı bilmiyorum,patronu da iyi tanıyoruz ha
Aaa bak bamyayada bayılırımBamya çorbasını da seviyordu ama yapmayı bilmiyorum,patronu da iyi tanıyoruz ha
Bu sıcakta balık fikri hoş değil,benim gibi balığın kızartmasını,ızgarasını seven biri için balık çorbası fikri hoş gelmez kulağa,bu havalarda soğuk,yoğurtlu buğdaylı barbunyalı çorba gider ,o da çok basitNetten bak tariflere Bamyayı hiç sevmem
Balık çorbası da ola bilir, deniz ürünlerini de seviyor
Çorbasını ben de hiç yemedim, buğulama, kızartma yiyoruz sadeceBu sıcakta balık fikri hoş değil,benim gibi balığın kızartmasını,ızgarasını seven biri için balık çorbası fikri hoş gelmez kulağa,bu havalarda soğuk,yoğurtlu buğdaylı barbunyalı çorba gider ,o da çok basit
Kelle pacanin kardesi hadi kelke pacayida senden bekliyoruzBen de öyle hissettim.Ne demişleeer,yapmayanın çorbasını yaparlar..Yapan olsa da yap sen,kaç tane aynı çorbayı yapan var zaten,ayıp olur diye düşünme
Öyle deme kız,Kahvaltı sofralarında 106 oy verdiniz ama bana yararı olmadı,yine tatlıda Kazen sayesinde pro oldumNiye kazenin oyu 100 kişimi sayılıyor yazık adamın topu topu 1 oyu var
Kelle paçayı COLIN yapacakmışKelle pacanin kardesi hadi kelke pacayida senden bekliyoruz
Yok canim ya, ben niyetlenmistim ama, ciks olmayacak. Vaktim yok. Sabah bizim kasaba sordum, ciks yok dedi. Simdi sakatatçilari dolasamam bi kelle icin. Saglik olsun.Kelle paçayı COLIN yapacakmış
sen kellee paça yapmayı bilmiyon mu yoksaaaaaYok canim ya, ben niyetlenmistim ama, ciks olmayacak. Vaktim yok. Sabah bizim kasaba sordum, ciks yok dedi. Simdi sakatatçilari dolasamam bi kelle icin. Saglik olsun.
Sanki başka kasap yok,sanki daha 10 gün yok değil mi?.sen kellee paça yapmayı bilmiyon mu yoksaaaaa
bahane gibime geldi bunlarr colin anımm
Sanki başka kasap yok,sanki daha 10 gün yok değil mi?.
COLIN o kelle paça buraya gelecek o kadar(yoksa benim başımın etini yiyorlar kelle paça yerine)
Sen oyalan dur be-ni işkembeyi yapmış bileSanki başka kasap yok,sanki daha 10 gün yok değil mi?.
COLIN o kelle paça buraya gelecek o kadar(yoksa benim başımın etini yiyorlar kelle paça yerine)
Kız oyalanmıyorum ki,PC açık,iş arasında gidip gelip okuyorum,burayı bırakamıyorum bu aralar yoğunum canım,katılacağım şüpheli.Sen oyalan dur be-ni işkembeyi yapmış bile