- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- 498
Duan hepimiziçin olsun Nevoşum Amin.MaşaallahDaha iyi olursun inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duan hepimiziçin olsun Nevoşum Amin.MaşaallahDaha iyi olursun inşaallah
Amin canım inşaallahDuan hepimiziçin olsun Nevoşum Amin.
Geldim deynep geldimgelirler az sonra,daha sabaha çok varNevreste
COLIN
Feraceli
yamukprenses
-VUSLAT-
Herkesi etiketlerdim de şu an uyuyorlardır,gelin hele,az laflayalım.
Sabaha çok ta,herkes senin gibi gece kuşu mu?Ben yarım saat sonra yamulurum bir tarafaGeldim deynep geldimgelirler az sonra,daha sabaha çok var
Kız gözlerimden uyku akıyor aslında benim ama uyumamak için gözlerimle kavga ediyoruz,sende öyle yap deynebimSabaha çok ta,herkes senin gibi gece kuşu mu?Ben yarım saat sonra yamulurum bir tarafa
Niye kavga ediyorsun ki,uykun geldiyse uyu.Benim ütü işim var,canım istemedi,az vakit geçirip ütü yapayım dedim ama kesin sabaha kalacak.Kız gözlerimden uyku akıyor aslında benim ama uyumamak için gözlerimle kavga ediyoruz,sende öyle yap deynebim
Bana yenilmesini bekliyorum,verdim kendimi kahveye,verdim kahveyeNiye kavga ediyorsun ki,uykun geldiyse uyu.Benim ütü işim var,canım istemedi,az vakit geçirip ütü yapayım dedim ama kesin sabaha kalacak.
selam colin canım nasılsın,cidden çekmiyormu?Wifi cekmiyo be
Deynep'cim geldimNevreste
COLIN
Feraceli
yamukprenses
-VUSLAT-
@Zelifme
aeben
Yagmurun_kizi
Herkesi etiketlerdim de şu an uyuyorlardır,gelin hele,az laflayalım.
Telden mi giriyorsun,telden okumak için iyi oluyor da,yazması mesele,başaranları tebrik ediyorum.Wifi cekmiyo be
Mesela ben değil miTelden mi giriyorsun,telden okumak için iyi oluyor da,yazması mesele,başaranları tebrik ediyorum.
Hain yamuk,canım kahve istedi,şimdi kim yapacak,akşam geç saatte çay demlemiştim ,ısıtsam mı acabaBana yenilmesini bekliyorum,verdim kendimi kahveye,verdim kahveye
Ben ütüyü dün sabahtan yaptım bitirdim,ohhh rahatım,sen derdine yanBoşver ya sabah yaparsın
Hoşgeldin NevoşumDeynep'cim geldim
Senin elindeki lap topu nasıl aldığını biliyoruzMesela ben değil mi
Hoşbulduk canımHoşgeldin Nevoşum
Slm canim, su kk ya bakcam diye uyumuyom ya, simdi bayilcam uykusuzluktan. Cekmiyo, baglanti kopuyo durmadan. Ben kaplumbaga gibi kalirim bugun.selam colin canım nasılsın,cidden çekmiyormu?
Hoşgeldin canımmmmDeynep'cim geldim