Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Zaten bu son yaptığım 3 kg için tekrar 2 kg daha alayım diyorum, onuda kv ye getiririm.. Fotoğraflarım inşallah,
Ayrıca taşınırkende rahat oluyor :KK48:
Mutlaka 1-2 kg den denemeni öneririm, içinde sıcak su bırakma sakın, çünkü yapraklar yarım pişiyor, içinde pişmeye devam ediyor. Sıcak su olursa yaprak eriyor, birde çok tuz da yaprağı eritiyor. Bu yöntemde ilk sanki yaprak dalından kopmuş tazeliğini koruyor, yaprağın cinsine göre ekşiliği muhafaza oluyor, benimki İzmir yaprağı, ince damarlı, hemen oldu.. Gerçi yaprak kart olsada oluyor :)
Ellerine sağlık canım mutlaka deneyeceğim :KK19:
İzmir yaprağıçok güzel oluyor:kk77:

Hayır tabi ki :KK53: böyle katılmak isteyenler olur diye yazayım dedimdi, ben çorba ve salatayla doymam yemek lazım bana :confused:
Katılabilirler fakat şansları olur mu bilmiyorum:KK53:
Aynen canım sonra hasta oluruz:KK45::KK45:Ben açlık değilde su içmeden nasıl duracağım bilmiyorum:-)

Aynen canım sonra hasta oluruz:KK45::KK45:Ben açlık değilde su içmeden nasıl duracağım bilmiyorum:-)
Sahurda bol bol çay iç hasretini alır, yoksa bende oluyorum susuzluktan ki o zamanlar su içmeyi sevmezdim

Burası KK kadınlara güven olmaz, iftardan sonra yaticaz hafif yemek dogru olur der ona oy verir. Bu yarışma hamsi tavayi 400 kusur oyla birinci yaptı. Hafife alma :cool:

X