Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Bugün yardım için pro üye parası yatırdın herhalde,birine hediye ettin mi,herkes birine hediye etmiş:KK45:
Kazen sordu hediye etmek istediğiniz biri var mı diye, tanıdığım, benim de sohbet ettiklerimin neredeyse hepsi prolu aklıma gelmedi:) Sonra da yemek yarışmasına katılanlardan bir üyeye verebilirsiniz dedim:KK48:
Su böreğimi yaptın:kk77:O bayağı uğraştırıyor :KK45:Bende bayağıdır yapmıyorum ,Ramazandan önce yapsam ne güzel olur:KK45:
Kız az önce ne yazdım sana, gece 2 tepsi su böreği yaptım dedim ya:KK70: Adra'nın topiğine eklediğimi daha önceden yapmıştım:KK45:

Kazen sordu hediye etmek istediğiniz biri var mı diye, tanıdığım, benim de sohbet ettiklerimin neredeyse hepsi prolu aklıma gelmedi:) Sonra da yemek yarışmasına katılanlardan bir üyeye verebilirsiniz dedim:KK48:

Kız az önce ne yazdım sana, gece 2 tepsi su böreği yaptım dedim ya:KK70: Adra'nın topiğine eklediğimi daha önceden yapmıştım:KK45:
Az önceki yaptım yazısını okuyunca yüklediğin görüntü aklıma geldiydi:KK45:
Kime verdi acaba?Aklımda biri vardı,keşke senin aklına gelseydi:KK45:

Su böreği kısmını atlamışım ben börek diye okudum yada öyle aklımda kaldı:KK45:Aman ne uğraştın kermes için su böreği ile:KK53:Yazık değil mi sana:KK60:
Kime verdi acaba:KK45:

X