- 16 Ağustos 2010
- 293.151
- 603.141
- 43
Tabi canım kulağına küpe olması gerekiyorYaşamak gerekir diyorsun
Pro üyelerin yorum altına ekledikleri, yazı resim vs... Telefonda ben de göremiyorum imzaları:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi canım kulağına küpe olması gerekiyorYaşamak gerekir diyorsun
Pro üyelerin yorum altına ekledikleri, yazı resim vs... Telefonda ben de göremiyorum imzaları:)
Hmm merak ettim neler gelecek ki başımaSen bana küsemezsinİstersen küs ben sana neler yapıyorum
Denemeden bilemzesinEl yapımı su böreğinin tadını ,hazır yufka ile alamazsın..Müthiş oluyorHazır su böreği yufkası haricinde hiç denemedim,ben de yapabilir miyim acaba?Haşlaması korkutuyor beni
Bende sana küserimHmm merak ettim neler gelecek ki başıma
Kolayından olsun diyeceğimde,korkuyorum sonucundan.İsterim ver tabi.Denemeden bilemzesinEl yapımı su böreğinin tadını ,hazır yufka ile alamazsın..Müthiş oluyor
Tarif istersen verebilirim..
Yok sen küsmezsin onu biliyorum aylardır okuyorum diyorum yaBende sana küserim
Çok yoğunsun galiba pek gelmiyorsunSizi cook seviyorummm canlarimm benim
Kazen sordu hediye etmek istediğiniz biri var mı diye, tanıdığım, benim de sohbet ettiklerimin neredeyse hepsi prolu aklıma gelmedi:) Sonra da yemek yarışmasına katılanlardan bir üyeye verebilirsiniz dedimBugün yardım için pro üye parası yatırdın herhalde,birine hediye ettin mi,herkes birine hediye etmiş
Kız az önce ne yazdım sana, gece 2 tepsi su böreği yaptım dedim ya Adra'nın topiğine eklediğimi daha önceden yapmıştımSu böreğimi yaptınO bayağı uğraştırıyor Bende bayağıdır yapmıyorum ,Ramazandan önce yapsam ne güzel olur
İnstagramı buldu bizi unuttu galiba
Yarışmaya katıldığım tarifim var.Hep bu şekilde yaparım zatenBenim tarifte yumurta sayısı az çok güzel oluyorKolayından olsun diyeceğimde,korkuyorum sonucundan.İsterim ver tabi.
Sana küsmeye karar verdimYok sen küsmezsin onu biliyorum aylardır okuyorum diyorum ya
Bu arada sayısı az şu böreği yaptım ama herkes bayıldı. Şimdi kocam izin vermiyor
Az önceki yaptım yazısını okuyunca yüklediğin görüntü aklıma geldiydiKazen sordu hediye etmek istediğiniz biri var mı diye, tanıdığım, benim de sohbet ettiklerimin neredeyse hepsi prolu aklıma gelmedi:) Sonra da yemek yarışmasına katılanlardan bir üyeye verebilirsiniz dedim
Kız az önce ne yazdım sana, gece 2 tepsi su böreği yaptım dedim ya Adra'nın topiğine eklediğimi daha önceden yapmıştım
Evet oradaki kankalarını daha çok seviyor
Su böreği kısmını atlamışım ben börek diye okudum yada öyle aklımda kaldıAman ne uğraştın kermes için su böreği ileYazık değil mi sanaKazen sordu hediye etmek istediğiniz biri var mı diye, tanıdığım, benim de sohbet ettiklerimin neredeyse hepsi prolu aklıma gelmedi:) Sonra da yemek yarışmasına katılanlardan bir üyeye verebilirsiniz dedim
Kız az önce ne yazdım sana, gece 2 tepsi su böreği yaptım dedim ya Adra'nın topiğine eklediğimi daha önceden yapmıştım
Biliyorum canım takılıyorumSenin sohbetlerini özlüyoruzNevosummm , instada. kankim yok pek ,hakiki tosun pasa pardon kankilerim sizsiniz
Tamam o zaman Ramazanda bırakmam
Nasılsın canım neler yapıyorsun