- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
Evet ya ben de merak ettim ne yazıyordu imzada kiBen görmedimAma merak ettim
Ama gülücüğü de vardı
İyiydi aslında o, değiştirmeseydin
Kazen kendi imzasını çakmıştı
Nevoş bilir aslında ekranı kaplayan imzalara ne olduğunuBen şiir tarzında bir şey koymuştum,biraz büyüktü.Gerisini anlatamayacağım,vuslat gerisini anlatsın
Ama sen daha bizim ekibe dahil olmadın çünkü bir sefer katılmak ile olmaz.Sevmesem niye geleyim aşk olsun bak yine küstüm işte
Aylarca uzaktan okudum muhabbetinizi kıskandım hep ama bi garip hissediyorum kendimi yabancı gibi ben de duygu sömürüsü yapıyorum iletişim şekli olarak
Ciddiye alamadın yani beniben bile ciddiye almıyorum kendimi çoğu zaman
Ne güzel yapmış
İyiydi aslında o, değiştirmeseydin
Kazen kendi imzasını çakmıştı
Anam yazıyı görünce nasıl utandım,hemen değiştirdimİmzam çok büyük olduğu için Kazen sildi:)
Deynep'in bir önceki imzası
Ben dün söyleyecektimNevoş bilir aslında ekranı kaplayan imzalara ne olduğunu
Nevoş ne çok madde varmışAma sen daha bizim ekibe dahil olmadın çünkü bir sefer katılmak ile olmaz.Katılmasan bile sohbete katılman lazım..
Öyle şikayette kabul etmiyoruz.Uslu uslu gelirsin biz seni kandırırız muhabbeti kesip mutfağa koşar yarışma için yemek yapmaya başlarsın.. Yani biraz pişmen lazım sonra şikayet edersin
Yok canım kaile almamak diye birşey yokElimden gelen birşey yok ve ancak bu kadar oluyor Olsaydı dükkan senin olsun
Üste çıkmaya çalışıyorum çaktırmaNevoş ne çok madde varmış
Birinin imzası silinmişti, unuttum kim olduğunu, ondan sonra imzalarımı mümkün olduğunca küçük tutuyorumNe güzel yapmış
Bazen benim imzalarıda siliyor.
Anam yazıyı görünce nasıl utandım,hemen değiştirdim
Keşke söyleseymişsinBen dün söyleyecektimSonra dedim hevesini alsın
Benim silindi hatta başka imza bile eklendiBirinin imzası silinmişti, unuttum kim olduğunu, ondan sonra imzalarımı mümkün olduğunca küçük tutuyorum
Keşke söyleseymişsin
Birinin imzası silinmişti, unuttum kim olduğunu, ondan sonra imzalarımı mümkün olduğunca küçük tutuyorum
Keşke söyleseymişsin
Hee tamamÜste çıkmaya çalışıyorum çaktırma
Vuslat Adraya yolladığın su böreğini gördüm bayağı marifetli hatunsun,1 tepsi de bana yapsana
Sen bana küsemezsinImza ne desem tuhaf mi olacakya telde imza falan görmedim ben
Nevrete ben hala küsüm sana onu ne yapacağız
Bugün yardım için pro üye parası yatırdın herhalde,birine hediye ettin mi,herkes birine hediye etmişHee tamam
Dün geceden sonra, önümüzdeki bir kaç ay su böreği yapmayı düşünmüyorum canım
Adresi yolla yapınca kargolarım
Su böreğimi yaptınHee tamam
Dün geceden sonra, önümüzdeki bir kaç ay su böreği yapmayı düşünmüyorum canım
Adresi yolla yapınca kargolarım
Yaşamak gerekir diyorsunBenim silindi hatta başka imza bile eklendi
Söyleseydin unuturduŞimdi bir daha unutmaz
Imza ne desem tuhaf mi olacakya telde imza falan görmedim ben
Nevrete ben hala küsüm sana onu ne yapacağız
Hazır su böreği yufkası haricinde hiç denemedim,ben de yapabilir miyim acabaSu böreğimi yaptınO bayağı uğraştırıyor Bende bayağıdır yapmıyorum ,Ramazandan önce yapsam ne güzel olur