- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
Benim için bile miYarışma kurallarımız sabit canım değiştiremiyoruz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim için bile miYarışma kurallarımız sabit canım değiştiremiyoruz..
Kim olursa olsun kurallar bunlar canımBenim için bile mi
Sonra da neden küstü Fatma diye soruyorsun amaKim olursa olsun kurallar bunlar canım
Amin, sağol canım Şu an ayakta duramıyor, lavaboya ben götürüp getiriyorum, ben varken de banyo yapmaz:)Çok geçmiş olsun canım ılık duş aldır sık sık Allah beterinden korusun
Tabi yaşını bilmediğim için haklısınız kaç yaşında pekiAmin, sağol canım Şu an ayakta duramıyor, lavaboya ben götürüp getiriyorum, ben varken de banyo yapmaz:)
Islak havluyla arada vücut ısısını düşürmeye çalışıyorum
Şu hastalık havaları geçse hemenBazı çocuklar daha hassas oluyorBu havada daha riskli oluyor..
Ama sen küsmeye baştan hazırsın.Daha 1 sefer katıldınBak -VUSLAT- 'a yıllardır katılıyor birgün küsmediNeden küsmediYarışma sadece 1. olmak değildir..Bir seferinde sondan 2. olursun bir seferinde baştan ikinci olursun veya hiç ummadığın anda 1. olursun..Sonra da neden küstü Fatma diye soruyorsun ama
Bu arada telden giriyorum Java kapalı çok az emo var aklında duygularımı tam ifade edemiyorum
12 yaşında:)Tabi yaşını bilmediğim için haklısınız kaç yaşında peki
1-2 hafta içinde biter inşaallahŞu hastalık havaları geçse hemen
Ben geldiğini hissetmiştimGeldiğimi çaktırmayayım ben,gizlice okuyayım
Ben görmedim Ama merak ettimVuslat bugün beni iyi ki uyardın,inşallah senden başkası görmemiştir imzamı
Çaktırdın bile Hoş geldinGeldiğimi çaktırmayayım ben,gizlice okuyayım
Değil mi En iyi örnek benim Bu arada soruya da cevap vereyim Neden küsmedim; çünkü burayı, sizi çok seviyorumAma sen küsmeye baştan hazırsın.Daha 1 sefer katıldınBak -VUSLAT- 'a yıllardır katılıyor birgün küsmediNeden küsmediYarışma sadece 1. olmak değildir..Bir seferinde sondan 2. olursun bir seferinde baştan ikinci olursun veya hiç ummadığın anda 1. olursun..
Sen birde bizi ortamı sevmedin sevsen bu kadar çabuk küsmezdin
Aynen canım bende tam bundan bahsediyorumÇaktırdın bile Hoş geldin
Değil mi En iyi örnek benim Bu arada soruya da cevap vereyim Neden küsmedim; çünkü burayı, sizi çok seviyorum
Sevmesem niye geleyim aşk olsun bak yine küstüm işteAma sen küsmeye baştan hazırsın.Daha 1 sefer katıldınBak -VUSLAT- 'a yıllardır katılıyor birgün küsmediNeden küsmediYarışma sadece 1. olmak değildir..Bir seferinde sondan 2. olursun bir seferinde baştan ikinci olursun veya hiç ummadığın anda 1. olursun..
Sen birde bizi ortamı sevmedin sevsen bu kadar çabuk küsmezdin
Vuslat bugün beni iyi ki uyardın,inşallah senden başkası görmemiştir imzamı
Kazen kendi imzasını çakmıştıBen görmedim Ama merak ettim
Ben şiir tarzında bir şey koymuştum,biraz büyüktü.Gerisini anlatamayacağım,vuslat gerisini anlatsınBen görmedim Ama merak ettim
Hmm o zaman haklı banyo konusunda kendi ılık duş alsa keşke çok iyi gelir12 yaşında:)
Aynen canım bende tam bundan bahsediyorum