Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Sonra da neden küstü Fatma diye soruyorsun ama :KK70::KK70:

Bu arada telden giriyorum Java kapalı çok az emo var aklında duygularımı tam ifade edemiyorum :KK66:
Ama sen küsmeye baştan hazırsın.:-):-)Daha 1 sefer katıldın:cool:Bak -VUSLAT- -VUSLAT- 'a yıllardır katılıyor birgün küsmedi:KK59:Neden küsmedi:KK53:Yarışma sadece 1. olmak değildir..Bir seferinde sondan 2. olursun bir seferinde baştan ikinci olursun veya hiç ummadığın anda 1. olursun..
Sen birde bizi ortamı sevmedin sevsen bu kadar çabuk küsmezdin:63:

Geldiğimi çaktırmayayım ben,gizlice okuyayım:KK45:
Çaktırdın bile:-) Hoş geldin:KK36:
Ama sen küsmeye baştan hazırsın.:-):-)Daha 1 sefer katıldın:cool:Bak -VUSLAT- -VUSLAT- 'a yıllardır katılıyor birgün küsmedi:KK59:Neden küsmedi:KK53:Yarışma sadece 1. olmak değildir..Bir seferinde sondan 2. olursun bir seferinde baştan ikinci olursun veya hiç ummadığın anda 1. olursun..
Değil mi:KK45: En iyi örnek benim:KK70::KK70: Bu arada soruya da cevap vereyim:KK53: Neden küsmedim; çünkü burayı, sizi çok seviyorum:KK200:

Sevmesem niye geleyim aşk olsun bak yine küstüm işte :KK70::KK70:

Aylarca uzaktan okudum muhabbetinizi kıskandım hep ama bi garip hissediyorum kendimi yabancı gibi ben de duygu sömürüsü yapıyorum iletişim şekli olarak :işsiz: :işsiz:

Ciddiye alamadın yani beni :KK70: ben bile ciddiye almıyorum kendimi çoğu zaman :KK70:

X