- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
Ben yeni eve geldim vuslatim sondan ikinciligimi kutladık çılgınlar gibiTopik sakinleri neredesiniz
Ben buradayımTopik sakinleri neredesiniz
Vayyy demek parti yaptınızBen yeni eve geldim vuslatim sondan ikinciligimi kutladık çılgınlar gibisen nasılsın
Bir daha katılmak için şartlarım var şekerimVayyy demek parti yaptınızNeyse diğer kategoride üstlere çıkarsın daha görkemli bir parti yaparsınız
İyi yapmışsınızBen yeni eve geldim vuslatim sondan ikinciligimi kutladık çılgınlar gibisen nasılsın
Ne haber NevoşumBen buradayım
Neymiş şartlar, merak ettimBir daha katılmak için şartlarım var şekerim
Ne tür şartlarBir daha katılmak için şartlarım var şekerim
İyiyim canım sağol sen nasılsınİyi yapmışsınızİyiyim çok şükür
Ne haber Nevoşum
Çok şükür canımİyiyim canım sağol sen nasılsın
Ellerine sağlık canımÇok şükür canımBiraz yorgunum, gece 2 tepsi su böreği yaptım sabahı buldu yatmam
Sağol NevoşumEllerine sağlık canımHayırdır neden yaptın
Bünyemiz alıştı canımSağol NevoşumOkulda kermes vardı canım, onun için yaptım 3-4 saatlik uykuylayım ama hâlâ bir damla uyku yok gözümde
Aynen ya, ben de öyleyimBünyemiz alıştı canımBende bu sıraları hep öyle geçirdim akşam üstü uykum geliyor gece kaçıyor
Allah korusun canımAynen ya, ben de öyleyim1-2 saat önce uykum vardı biraz, şimdi kaçtı gitti
Oğlumda hasta, ateşi çıkmıştı 40 ın üstüne, ödüm koptu o da havale geçirecek diye
Amin, sağol canımAllah korusun canım
Çok geçmiş olsunAman dikkatli ol
Öncelikle konu aciklanmayacak ve katılan her üye konu dışı bahanesi ile diskalifiye edilecekNeymiş şartlar, merak ettim
Çok geçmiş olsun canım ılık duş aldır sık sık Allah beterinden korusunAynen ya, ben de öyleyim1-2 saat önce uykum vardı biraz, şimdi kaçtı gitti
Oğlumda hasta, ateşi çıkmıştı 40 ın üstüne, ödüm koptu o da havale geçirecek diye
İyiymişÖncelikle konu aciklanmayacak ve katılan her üye konu dışı bahanesi ile diskalifiye edilecek
Son gün konu açıklandığı zaman sadece üç kişi yarışmaya katılacak ki bu şekilde iki üçe girmeyi garantilemis olabileyim
nasıl şartlarım
Bazı çocuklar daha hassas oluyorAmin, sağol canımOğlum diğerlerine göre çok hassas bünyeli, çabuk hastalanıyor
Yarışma kurallarımız sabit canım değiştiremiyoruz..Öncelikle konu aciklanmayacak ve katılan her üye konu dışı bahanesi ile diskalifiye edilecek
Son gün konu açıklandığı zaman sadece üç kişi yarışmaya katılacak ki bu şekilde iki üçe girmeyi garantilemis olabileyim
nasıl şartlarım