En az oy alan benim kiBen en az oy alana verdim oyumu :)
Herkesin çorbası çok güzel ve herkesin ellerine sağlık...
Belki yakalarsınNe zamandır yokum oyum 2 kişi artmışbirinci ile aramda 108 oy var, yakalarim ben onun, zor değil
Geçmiş olsun canımAmin canım çok sağol
Hiç de bile benceSonucu sen değilsin, benimBen kaç yarışmadır hep sonlarda oldum ama yenilen pehlivan misâli devam ettim katılmaya Ama hiç taa en sonuncu olmamıştım, artık veda etme zamanım gelmiş
Valla bak gördün mu bacım seni madalya kurtarıyor ben kalplardeki sonuncuyumEn az oy alan benim ki
Geçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim canımGecmis olsun. Allah tez zmanda acil sifalar versinNevreste
23 tarifte 8.sirada tarifim ehh fena degil o madalyayi elbet birgun kazanicam cok fena gozume kestirdim
Kakao nasılsınGeçmiş olsun canım
Sağol canımGeçmiş olsun canım
İlk defa hemen pes eden bir yarışmacı görüyorumValla bak gördün mu bacım seni madalya kurtarıyor ben kalplardeki sonuncuyum
Ben yakaladım yakalayacağım sen çok beklersinNe zamandır yokum oyum 2 kişi artmışbirinci ile aramda 108 oy var, yakalarim ben onun, zor değil
Nevroş yuvalama nasıl sadece 42 oy alır yaBen yakaladım yakalayacağım sen çok beklersin
Çorbamı beğenmemişlerNevroş yuvalama nasıl sadece 42 oy alır ya
91 oy alsan birincisin nevroş
Ramazan sonuna kadar kaldırmasak hergun 3 oy gelse bu olay tamamÇorbamı beğenmemişler
Ayyy çok heyecanlandım çok az kalmış
Nevroş,bildirim geldiği halde sanki oy veren az olmuşÇorbamı beğenmemişler
Ayyy çok heyecanlandım çok az kalmış
Canım eskiden 2 oydu çok gorunuyordu 1 oya düşünce böyle olduNevroş,bildirim geldiği halde sanki oy veren az olmuş