Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Canım katılacaktı ama aksilikler oldu:KK51:Annem trafik kazası geçirdi 2 hafta önce çok ciddi birşey yok ama kafasına 12 dikiş atıldı:KK14:Bu sebeple gelen giden bayağı oldu:KK51:Aynı şehirde yaşamıyoruz zaten:KK51:Birde babam engelli ancak onlarla ilgilendi:KK14:
Beni beğenmiyorsa kendi yapsın görelim:63:Canım o genelde bana oyunu vermiyor:KK53:Bakıyor benim dışımda en çok beğendiği tarife veriyor:bicak:Bu sefer kendi yapmayı düşündüğü tarife verdi:KK53:
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin tez zamanda. :dua:

Hemen nasıl gördün?Ben imza olarak değil,profil fotosu yapacaktım ,beceremedim.:KK45:.Mesajımın altında mı gözüküyor,ben niye göremiyorum.:KK64:
Sen mesajı yazmadan farkettim:KK45:İmza kısmına eklemişsin:KK66:
Profilin için profiline gidip eklemen lazım:KK45:
Senin imza ayarları kapalıdır:KK45:
Forum seçeneklerinde ;
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/preferences
*Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle
Bunu işaretleyip değişiklikleri kaydetmen gerekiyor:KK66:

@melike06 ,kaç gündür beğenilerde buradasın ama hiç yazmıyorsun:dondurma:,kısa mesajlar yazıyorsun.Nasıl yarışmak,hoşuna gitti mi?:KK45:
Sohbetleriniz yarışmayı solladı.bölmek istemedim.huyum kurusun girdigim ortamı once izlerim tanırım.ama yakalandım işte:KK45:.yarışmanın tozunu yuttum iflah olmam artık yarışlardayım.ramazan sofralarına ne yapsam diye düşünüyorum surekli :hamarat:birincilik onemli değil begenilmek cok güzel.buradaki dostluk harika.:KK36:bu seferde çenem düştü :eek::sus:

Sohbetleriniz yarışmayı solladı.bölmek istemedim.huyum kurusun girdigim ortamı once izlerim tanırım.ama yakalandım işte:KK45:.yarışmanın tozunu yuttum iflah olmam artık yarışlardayım.ramazan sofralarına ne yapsam diye düşünüyorum surekli :hamarat:birincilik onemli değil begenilmek cok güzel.buradaki dostluk harika.:KK36:bu seferde çenem düştü :eek::sus:
Tam tersi bölsen ,sen de katılsan daha memnun oluruz:KK19:.Diğer yarışmaya ne yapacağını merakla bekliyorum:KK45:.Ramazan sofralarında misafir davet edince çekim yapmalı,menü bayağı yoğun oluyor:KK53:.Gerçi o zaman da süsleme,püsleme ,çekim yapacağım diye iftarı geciktirir insan:KK64:.Çekim yaptığını gören de şaşırır herhalde,ne yapmaya çalışıyor diye:confused:,neyse misafir davet edince çekim fikri hoş değilmiş vazgeçtim.:KK30:.Bak benim çenem hiç durmuyor.:KK23:Kimseler yok, kendi kendime konuştum ama olsun.:süslü:.

Tam tersi bölsen ,sen de katılsan daha memnun oluruz:KK19:.Diğer yarışmaya ne yapacağını merakla bekliyorum:KK45:.Ramazan sofralarında misafir davet edince çekim yapmalı,menü bayağı yoğun oluyor:KK53:.Gerçi o zaman da süsleme,püsleme ,çekim yapacağım diye iftarı geciktirir insan:KK64:.Çekim yaptığını gören de şaşırır herhalde,ne yapmaya çalışıyor diye:confused:,neyse misafir davet edince çekim fikri hoş değilmiş vazgeçtim.:KK30:.Bak benim çenem hiç durmuyor.:KK23:Kimseler yok, kendi kendime konuştum ama olsun.:süslü:.
Dediğin gibi misafir varken omaz.ben aileme süper bir sofra kurup çekeceğim inşallah

X