Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin tez zamanda.Canım katılacaktı ama aksilikler olduAnnem trafik kazası geçirdi 2 hafta önce çok ciddi birşey yok ama kafasına 12 dikiş atıldıBu sebeple gelen giden bayağı olduAynı şehirde yaşamıyoruz zatenBirde babam engelli ancak onlarla ilgilendi
Beni beğenmiyorsa kendi yapsın görelimCanım o genelde bana oyunu vermiyorBakıyor benim dışımda en çok beğendiği tarife veriyorBu sefer kendi yapmayı düşündüğü tarife verdi
Amin canım çok sağolNevreste
Hem sana hem anneciğine çok geçmiş olsun canım. Rabbim bir daha yaşatmasın, sağlık sıhhat versin İnşaAllah Rabbim anne babanı başından eksik etmesin
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin tez zamanda.
Ben de geleyim mi,uslu uslu oturur,sizi dinlerimKristaLBebeK buraya gel canım
Gel tabi kiBen de geleyim mi,uslu uslu oturur,sizi dinlerim
İmza iyi olmuş@melike06 ,kaç gündür beğenilerde buradasın ama hiç yazmıyorsun,kısa mesajlar yazıyorsun.Nasıl yarışmak,hoşuna gitti mi?
Hemen nasıl gördün?Ben imza olarak değil,profil fotosu yapacaktım ,beceremedim..Mesajımın altında mı gözüküyor,ben niye göremiyorum.İmza iyi olmuş
Sen mesajı yazmadan farkettimİmza kısmına eklemişsinHemen nasıl gördün?Ben imza olarak değil,profil fotosu yapacaktım ,beceremedim..Mesajımın altında mı gözüküyor,ben niye göremiyorum.
Sohbetleriniz yarışmayı solladı.bölmek istemedim.huyum kurusun girdigim ortamı once izlerim tanırım.ama yakalandım işte.yarışmanın tozunu yuttum iflah olmam artık yarışlardayım.ramazan sofralarına ne yapsam diye düşünüyorum surekli birincilik onemli değil begenilmek cok güzel.buradaki dostluk harika.bu seferde çenem düştü@melike06 ,kaç gündür beğenilerde buradasın ama hiç yazmıyorsun,kısa mesajlar yazıyorsun.Nasıl yarışmak,hoşuna gitti mi?
Evet aynen öyleÇok teşekkür ederim
Bir seferde hemen pes mi ediyorsun
Tam tersi bölsen ,sen de katılsan daha memnun oluruz.Diğer yarışmaya ne yapacağını merakla bekliyorum.Ramazan sofralarında misafir davet edince çekim yapmalı,menü bayağı yoğun oluyor.Gerçi o zaman da süsleme,püsleme ,çekim yapacağım diye iftarı geciktirir insan.Çekim yaptığını gören de şaşırır herhalde,ne yapmaya çalışıyor diye,neyse misafir davet edince çekim fikri hoş değilmiş vazgeçtim..Bak benim çenem hiç durmuyor.Kimseler yok, kendi kendime konuştum ama olsun..Sohbetleriniz yarışmayı solladı.bölmek istemedim.huyum kurusun girdigim ortamı once izlerim tanırım.ama yakalandım işte.yarışmanın tozunu yuttum iflah olmam artık yarışlardayım.ramazan sofralarına ne yapsam diye düşünüyorum surekli birincilik onemli değil begenilmek cok güzel.buradaki dostluk harika.bu seferde çenem düştü
Dediğin gibi misafir varken omaz.ben aileme süper bir sofra kurup çekeceğim inşallahTam tersi bölsen ,sen de katılsan daha memnun oluruz.Diğer yarışmaya ne yapacağını merakla bekliyorum.Ramazan sofralarında misafir davet edince çekim yapmalı,menü bayağı yoğun oluyor.Gerçi o zaman da süsleme,püsleme ,çekim yapacağım diye iftarı geciktirir insan.Çekim yaptığını gören de şaşırır herhalde,ne yapmaya çalışıyor diye,neyse misafir davet edince çekim fikri hoş değilmiş vazgeçtim..Bak benim çenem hiç durmuyor.Kimseler yok, kendi kendime konuştum ama olsun..
Sonucu sen değilsin, benim Ben kaç yarışmadır hep sonlarda oldum ama yenilen pehlivan misâli devam ettim katılmaya Ama hiç taa en sonuncu olmamıştım, artık veda etme zamanım gelmişEvet aynen öyle