Mercimeği oylamadan çıkartırsak olabilir yoksa hayatta olmazRamazan sonuna kadar kaldırmasak hergun 3 oy gelse bu olay tamam
Geniş kapsamlı bir bildirim olmayabilirNevroş,bildirim geldiği halde sanki oy veren az olmuş
Canım,siyasette bir anket vardı,elti meselesiyle ilgili 1100 kişi oy vermiş,yarışmaya kabaca hesapladım,700 kişi oy vermiş.Belki oylama bitene kadar çoğalır.Canım eskiden 2 oydu çok gorunuyordu 1 oya düşünce böyle oldu
Corbanida al git didim ama çorbamı almam didiMercimeği oylamadan çıkartırsak olabilir yoksa hayatta olmaz
İsraf haramdır.Bir tane mercimek var zaten,çıkarın birisini.Mercimeği oylamadan çıkartırsak olabilir yoksa hayatta olmaz
Bak agzinla diyon, elti diye. Kadınlar içini dökmuşturCanım,siyasette bir anket vardı,elti meselesiyle ilgili 1100 kişi oy vermiş,yarışmaya kabaca hesapladım,700 kişi oy vermiş.Belki oylama bitene kadar çoğalır.
AmiiiiiiinÇok teşekkür ederim canım
O madalyayı mutlaka almalısın
Senin eltin var mı?Bak agzinla diyon, elti diye. Kadınlar içini dökmuştur
Çağıralım alıp gitsin çorbasınıCorbanida al git didim ama çorbamı almam didi
2 tane mercimek çorbasını ne yapacağız birini verelim gitsinİsraf haramdır.Bir tane mercimek var zaten,çıkarın birisini..Onun oyları da senin olsun.
2.yi kim yapmış diye baktım,O da madalyalı,prolu.Madalya ile proluk kasaya kaldı.2 tane mercimek çorbasını ne yapacağız birini verelim gitsin
Evet bu sefer sadece madalya vereceğiz2.yi kim yapmış diye baktım,O da madalyalı,prolu.Madalya ile proluk kasaya kaldı.
Yamuğun zaten madalyası var amaEvet bu sefer sadece madalya vereceğiz
Tövbe de Allah vermesinSenin eltin var mı?
Profil dolana kadar almaya devam edebilirYamuğun zaten madalyası var ama
,olmayan birinin aldığı heyecanla aynı etkiyi göstermez.Yamuğun zaten madalyası var ama
Eltiden korkma korkacaksan diğerinden korkacaksınTövbe de Allah vermesinben merakimdan gittim
Evet, belki oylarını bana bağışlamak isterÇağıralım alıp gitsin çorbasını
Ben öyle düşünmüyorum,olmayan birinin aldığı heyecanla aynı etkiyi göstermez.
Hani ben alacaktımEvet, belki oylarını bana bağışlamak ister