Bende gorumce var, oturup konusmuslugumuz yok , kaynanayi zaten demeEltiden korkma korkacaksan diğerinden korkacaksın
Bedava gelecekse niye sana vereyimHani ben alacaktım
Geçmiş olsunBende gorumce var, oturup konusmuslugumuz yok , kaynanayi zaten deme
O zaman çıkarmayalım kalsınBedava gelecekse niye sana vereyim
Bekle oylama bitene kadar gelmezse benden al çaktırmadan2 oy bana vereceksen olabilirBari 44 Malatya olsun
O nasıl olacakBekle oylama bitene kadar gelmezse benden al çaktırmadan
Bakın en iyisi benim,çorbam yok,oy kaygım yokO nasıl olacakVerenlerin değiştirmesi gerekiyor Verenlerin peşine düşebilirim
Ben alıştım benim içinde sorun yokBakın en iyisi benim,çorbam yok,oy kaygım yok
Ben de dedim ,nasıl olsa yamuk alacak,boşuna uğraşmayayım dedim.Bir hamsi de tutturamadım tahmini.Ben alıştım benim içinde sorun yokBen baştan söylemiştim oylamanın nasıl olacağını zaten
O kategoride bende tutturamadımBen de dedim ,nasıl olsa yamuk alacak,boşuna uğraşmayayım dedim.Bir hamsi de tutturamadım tahmini.
Benim bünyede alıştı sorun yokBakın en iyisi benim,çorbam yok,oy kaygım yok
Bakışların öyle demiyür emmeBenim bünyede alıştı sorun yok
Gözler hep öyle artık, diyorum ya bünye alıştı, ramazanda bakacağız artıkBakışların öyle demiyür emme
İlk oyunu ben vermiştimBen de dedim ,nasıl olsa yamuk alacak,boşuna uğraşmayayım dedim.Bir hamsi de tutturamadım tahmini.
Ramazanda görsel şölen olur herhalde,ziyafet sofraları.Gündüz giren ,bakan olmaz herhaldeGözler hep öyle artık, diyorum ya bünye alıştı, ramazanda bakacağız artık
Ramazan sofralarına katılacak mısınGözler hep öyle artık, diyorum ya bünye alıştı, ramazanda bakacağız artık
Hangisine ilk oyu verdin?Çorbaya mı,hamsiye mi?İlk oyunu ben vermiştim
Kıyamet alameti olur herhalde.