Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin tez zamanda.

Hemen nasıl gördün?Ben imza olarak değil,profil fotosu yapacaktım ,beceremedim..Mesajımın altında mı gözüküyor,ben niye göremiyorum.
Sen mesajı yazmadan farkettimİmza kısmına eklemişsin
Profilin için profiline gidip eklemen lazım
Senin imza ayarları kapalıdır
Forum seçeneklerinde ;
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/preferences
*Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle
Bunu işaretleyip değişiklikleri kaydetmen gerekiyor

@melike06 ,kaç gündür beğenilerde buradasın ama hiç yazmıyorsun,kısa mesajlar yazıyorsun.Nasıl yarışmak,hoşuna gitti mi?
Sohbetleriniz yarışmayı solladı.bölmek istemedim.huyum kurusun girdigim ortamı once izlerim tanırım.ama yakalandım işte.yarışmanın tozunu yuttum iflah olmam artık yarışlardayım.ramazan sofralarına ne yapsam diye düşünüyorum surekli birincilik onemli değil begenilmek cok güzel.buradaki dostluk harika.bu seferde çenem düştü

Tam tersi bölsen ,sen de katılsan daha memnun oluruz.Diğer yarışmaya ne yapacağını merakla bekliyorum.Ramazan sofralarında misafir davet edince çekim yapmalı,menü bayağı yoğun oluyor.Gerçi o zaman da süsleme,püsleme ,çekim yapacağım diye iftarı geciktirir insan.Çekim yaptığını gören de şaşırır herhalde,ne yapmaya çalışıyor diye,neyse misafir davet edince çekim fikri hoş değilmiş vazgeçtim..Bak benim çenem hiç durmuyor.Kimseler yok, kendi kendime konuştum ama olsun..

Dediğin gibi misafir varken omaz.ben aileme süper bir sofra kurup çekeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…