Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabii canım Bu bilmeyen halinSağ olasın Canom, elbet bizde öğreniriz.
Ben sıramı savdım, yiyin birbiriniziDaha çok var
Daha 12 tarif var ama neredeler
Bombayı attım çekiliyorum diyorsunBen sıramı savdım, yiyin birbirinizi
Nööööeeyyyyyy ne çabuk geçti. Yarın misafirim var, onu atlatayım yaparım. Yalnız önce çilenk bulmam lazım. Birileri kuduracak ama napalım.Hanımlar katılım için son bir hafta
Tarifler gelecek mi
ordinary
Margaret Hale
WunderLost
JOYz
deynepnaz
FusRam
Oriana
yasminsay
Hksu
yenGEnC
Bu gelemediHanımlar katılım için son bir hafta
Tarifler gelecek mi
ordinary
Margaret Hale
WunderLost
JOYz
deynepnaz
FusRam
Oriana
yasminsay
Hksu
yenGEnC
Gel birlikte arayalım kuşumNööööeeyyyyyy ne çabuk geçti. Yarın misafirim var, onu atlatayım yaparım. Yalnız önce çilenk bulmam lazım. Birileri kuduracak ama napalım.
Kudurtmak bizim işimizNööööeeyyyyyy ne çabuk geçti. Yarın misafirim var, onu atlatayım yaparım. Yalnız önce çilenk bulmam lazım. Birileri kuduracak ama napalım.
Nasibi yokmuş
Aynen öyle elticim, ilk aklımda olan fakat başkası yapsın diye düşündüğüme nasip inşallah.Nasibi yokmuş
Bence daha iyi olacakAynen öyle elticim, ilk aklımda olan fakat başkası yapsın diye düşündüğüme nasip inşallah.
Nasip elticim, belki kandaki gevurluk ortaya çıkar.Bence daha iyi olacak
Hadi inşallahNasip elticim, belki kandaki gevurluk ortaya çıkar.
Bi an o kadar ugrastim açamadım zannettim:) teşekkürlerNormal canım bekle görünecek
Tabi kesin öyledir sonradan gelenlerden kork sen canomBenimki kuru sıkı, bomba ASSOSyal
sinirden köpürmüşGEVUR konu açtı diye bir bildirim gelmiş, gittim baktım iç çektim. Ennn bir köpüklüsünden efkâr gayfesi yaptım kendime.
Ne diyeyim, hayırlı geceleriniz olsun gevurlar.Eki Görüntüle 3506644
aklimda aklimda yapacagim:))Hanımlar katılım için son bir hafta
Tarifler gelecek mi
ordinary
Margaret Hale
WunderLost
JOYz
deynepnaz
FusRam
Oriana
yasminsay
Hksu