Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Sağol canım,Amin inşaallah
Henüz kafası iyileşmedi tedavisi devam ediyor
Sen nasil guzel bir insansin...Hic ne yansittin ne belli ettin Rabbim sifalar versin annecigine insh guzel yureklim Rabbim hayirli uzun guzel omurler nasip etsin ,kaza beladan muhafaza etsin bu hayirli persembe gunu Rahmandan diliyorum.Cok cok gecmis olsun nevosum

Sağol canımBenimde iki gün sonra haberim olduHatta aynı gün aynı saatte bende ufak bir kaza yaptım bende onlara söylemedimAmin inşaallah

Sağol canımBenimde iki gün sonra haberim olduHatta aynı gün aynı saatte bende ufak bir kaza yaptım bende onlara söylemedimAmin inşaallah
Allah beterinden korusun insh, benim de annem soylemez...Bardak yikarken catlak bardak elinde kirilmis damarini koparmisti ve amelyata almislardi amaben 15 gun sonra ogrenmistim...Ve hastane bana 5 dk uzakliktaydi .Kafayi yemistim ogrenince ama anne yuregi iste ,cocuklarla hastaneye gelip uzulup stres olmami istememis.Annenin de o guzel ellerinden operim nevosum,yureklerini seveyim o guzel varliklarin

Çok geçmiş olsun canım
Ben uzakta olunca genelde saklamaya çalışıyorlarGitme imkanım olmadığı içinFakat sosyal medyada herşeyi paylaşıp konuşuyoruz birinden duyar panik olurum diye haber verdiler
Allah razı olsun canımBende anneciğinin ellerinden öpüyorum,rabim daha büyük dertlerden korusun.Başımızdan eksik etmesin

Aminn ,Allah razi olsun nevosum Anneler bas tacidir,dedigin gibi Rabbim basimizdan eksik etmesin insh Bisey sorcaktim,
Ramazan sofralari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…