Araştırınca bayağı hazır yufkadan börek tarifleri var aslında.Biz alışmışız bilindik böreklere,çoğu çok güzel oluyor.Yarışmanın sonucu belli zaten.Sahurda lazım olur,hazır yufkadan börek tarifleri yarışması olsun mu?Ellerine sağlık canımBende bir daha yaptığımda süt ekleyeyim Benim favori böreğim oldu eminim seninde olur Hem leziz ,hem kolay, hemde şık duruyor
Canım biz börek kategorisi yakın zamanda yaptık çok güzel tarifler eklendiAraştırınca bayağı hazır yufkadan börek tarifleri var aslında.Biz alışmışız bilindik böreklere,çoğu çok güzel oluyor.Yarışmanın sonucu belli zaten.Sahurda lazım olur,hazır yufkadan börek tarifleri yarışması olsun mu?
Baktım zatenCanım biz börek kategorisi yakın zamanda yaptık çok güzel tarifler eklendibörekler bölümünde bulabilirsin
Bizim geleneksel ''Ramazan Sofraları''kategorimiz var bu kategoriden sonra onu yapacağız
Çok akıllı kadınsınBaktım zaten.Önceden kek yarışması için kekler bölümüne,börekler için börekler bölümüne,çoğu kategorinin yarışmalarını merak edip bakmıştım.O kadar uğraşmaya gerek yokmuş.Dedim bu yarışma konularını Kazen açıyor,o zaman bütün yarışmaları bulmak için K Kazen 'in profil sayfasına girip,açtığı konulara bakmak yeterli
Çok akıllı kadınsın
Bende ilk mesaja linkleri ekliyorumÖyle olunca tüm tarifleri bulmak çok kolay
Senin mesajdan sonra gelmeyenlerinde aklına gelirİnşallah başkalarının da aklına gelir bu formül
Okursalar gelirSenin mesajdan sonra gelmeyenlerinde aklına gelir
Canım katılacaktı ama aksilikler olduOkursalar gelirfirdefs ateş almaya gelir gibi oy verip kaçmış,hani O da yarışmaya katılacaktı.Çorba yapmayı bilmiyor mu yoksa,oyunu da ablasına vermemiş ,seni beğenmiyor mu yoksa?
Canım katılacaktı ama aksilikler olduAnnem trafik kazası geçirdi 2 hafta önce çok ciddi birşey yok ama kafasına 12 dikiş atıldı Bu sebeple gelen giden bayağı oldu Aynı şehirde yaşamıyoruz zaten Birde babam engelli ancak onlarla ilgilendi
Beni beğenmiyorsa kendi yapsın görelimCanım o genelde bana oyunu vermiyor Bakıyor benim dışımda en çok beğendiği tarife veriyor Bu sefer kendi yapmayı düşündüğü tarife verdi
Sağol canımGeçmiş olsun canım.Allah korumuş anneni.Hiç bahsetmedin de.İnşallah kısa sürede eski haline kavuşur .Oyunu sana verince haksızlık olacağını düşünüyor demek ki, mercimek konusunda doğru düşünmüş te rengini tutturamamış,kırmızı mercimek çorbası yapmalıymış.
Sağol canımBilmem sıkıntılarımı her zaman yansıtmaktan yana değilim İnşaallah canım..
Yoksa beni beğenmiyor mu
Evet tutturamamışBenim sözümü dinlemiyor dinlese 1. olacak
Akıllıdır benim kardeşim bundan sonra sözümden çıkmazfirdefs ,ablanın lafını dinle Bundan sonra ben senin lafını dinleyeceğim Madem ucunda 1.lik var .Saat bayağı gelmiş,ben kaçıyorum canım
Geçmiş olsun canım.Canım katılacaktı ama aksilikler olduAnnem trafik kazası geçirdi 2 hafta önce çok ciddi birşey yok ama kafasına 12 dikiş atıldı Bu sebeple gelen giden bayağı oldu Aynı şehirde yaşamıyoruz zaten Birde babam engelli ancak onlarla ilgilendi
Beni beğenmiyorsa kendi yapsın görelimCanım o genelde bana oyunu vermiyor Bakıyor benim dışımda en çok beğendiği tarife veriyor Bu sefer kendi yapmayı düşündüğü tarife verdi
afiyet olsun canım.Çok tatlı bir foto olmuş.Tarif demişken börek tarifini yaparsan yaz demiştin,geçen gün yapmıştım,Nevoşun dediği gibi yuvarlak tepside,kol böreği gibi sardım,tadı çok güzeldi,ben fazladan yarım bardak ta süt koydum,tarif için teşekkürler.
canım çok geçmiş olsun. Allah uzak etsin birdaha. Şimdi nasıl?Canım katılacaktı ama aksilikler olduAnnem trafik kazası geçirdi 2 hafta önce çok ciddi birşey yok ama kafasına 12 dikiş atıldı Bu sebeple gelen giden bayağı oldu Aynı şehirde yaşamıyoruz zaten Birde babam engelli ancak onlarla ilgilendi
Oyu hiç fena değil deynebimaeben ,bir de diyordun neden kelle paça yapmadın,işkembe atakta diye,ben demedim mi sakatatı herkes yemiyor diye
Geçmiş olsun canım.
Çok teşekkür ederimEvet sonunda oyumu kullandım ve sonuncu olduğumu gözlerimle gördümbi daha katılır miyim nevreste geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim
Sağol canım,Amin inşaallahafiyet olsun canım.
canım çok geçmiş olsun. Allah uzak etsin birdaha. Şimdi nasıl?