Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Ellerine sağlık canımBende bir daha yaptığımda süt ekleyeyimBenim favori böreğim oldu eminim seninde olurHem leziz ,hem kolay, hemde şık duruyor
Araştırınca bayağı hazır yufkadan börek tarifleri var aslında.Biz alışmışız bilindik böreklere,çoğu çok güzel oluyor.Yarışmanın sonucu belli zaten.Sahurda lazım olur,hazır yufkadan börek tarifleri yarışması olsun mu?

Canım biz börek kategorisi yakın zamanda yaptık çok güzel tarifler eklendi börekler bölümünde bulabilirsin
Bizim geleneksel ''Ramazan Sofraları''kategorimiz var bu kategoriden sonra onu yapacağız

Canım biz börek kategorisi yakın zamanda yaptık çok güzel tarifler eklendi börekler bölümünde bulabilirsin
Bizim geleneksel ''Ramazan Sofraları''kategorimiz var bu kategoriden sonra onu yapacağız
Baktım zaten.Önceden kek yarışması için kekler bölümüne,börekler için börekler bölümüne,çoğu kategorinin yarışmalarını merak edip bakmıştım.O kadar uğraşmaya gerek yokmuş.Dedim bu yarışma konularını Kazen açıyor,o zaman bütün yarışmaları bulmak için K Kazen 'in profil sayfasına girip,açtığı konulara bakmak yeterli

Çok akıllı kadınsın
Bende ilk mesaja linkleri ekliyorumÖyle olunca tüm tarifleri bulmak çok kolay

Okursalar gelir firdefs ateş almaya gelir gibi oy verip kaçmış,hani O da yarışmaya katılacaktı.Çorba yapmayı bilmiyor mu yoksa,oyunu da ablasına vermemiş ,seni beğenmiyor mu yoksa?
Canım katılacaktı ama aksilikler olduAnnem trafik kazası geçirdi 2 hafta önce çok ciddi birşey yok ama kafasına 12 dikiş atıldıBu sebeple gelen giden bayağı olduAynı şehirde yaşamıyoruz zatenBirde babam engelli ancak onlarla ilgilendi
Beni beğenmiyorsa kendi yapsın görelimCanım o genelde bana oyunu vermiyorBakıyor benim dışımda en çok beğendiği tarife veriyorBu sefer kendi yapmayı düşündüğü tarife verdi

Geçmiş olsun canım.Allah korumuş anneni.Hiç bahsetmedin de.İnşallah kısa sürede eski haline kavuşur .Oyunu sana verince haksızlık olacağını düşünüyor demek ki, mercimek konusunda doğru düşünmüş te rengini tutturamamış,kırmızı mercimek çorbası yapmalıymış.

Sağol canımBilmem sıkıntılarımı her zaman yansıtmaktan yana değilimİnşaallah canım..
Yoksa beni beğenmiyor mu
Evet tutturamamışBenim sözümü dinlemiyor dinlese 1. olacak

Sağol canımBilmem sıkıntılarımı her zaman yansıtmaktan yana değilimİnşaallah canım..
Yoksa beni beğenmiyor mu
Evet tutturamamışBenim sözümü dinlemiyor dinlese 1. olacak
firdefs ,ablanın lafını dinle Bundan sonra ben senin lafını dinleyeceğimMadem ucunda 1.lik var.Saat bayağı gelmiş,ben kaçıyorum canım

Geçmiş olsun canım.

afiyet olsun canım.

canım çok geçmiş olsun. Allah uzak etsin birdaha. Şimdi nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…