Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Ellerine sağlık canım:kk77:Bende bir daha yaptığımda süt ekleyeyim:kk77:Benim favori böreğim oldu eminim seninde olur:KK45:Hem leziz ,hem kolay, hemde şık duruyor:KK19:
Araştırınca bayağı hazır yufkadan börek tarifleri var aslında.Biz alışmışız bilindik böreklere,çoğu çok güzel oluyor.Yarışmanın sonucu belli zaten.Sahurda lazım olur,hazır yufkadan börek tarifleri yarışması olsun mu?:KK53:

Araştırınca bayağı hazır yufkadan börek tarifleri var aslında.Biz alışmışız bilindik böreklere,çoğu çok güzel oluyor.Yarışmanın sonucu belli zaten.Sahurda lazım olur,hazır yufkadan börek tarifleri yarışması olsun mu?:KK53:
Canım biz börek kategorisi yakın zamanda yaptık çok güzel tarifler eklendi:kk77: börekler bölümünde bulabilirsin:KK19:
Bizim geleneksel ''Ramazan Sofraları''kategorimiz var bu kategoriden sonra onu yapacağız:KK66::KK45:

Canım biz börek kategorisi yakın zamanda yaptık çok güzel tarifler eklendi:kk77: börekler bölümünde bulabilirsin:KK19:
Bizim geleneksel ''Ramazan Sofraları''kategorimiz var bu kategoriden sonra onu yapacağız:KK66::KK45:
Baktım zaten:KK45:.Önceden kek yarışması için kekler bölümüne,börekler için börekler bölümüne,çoğu kategorinin yarışmalarını merak edip bakmıştım.O kadar uğraşmaya gerek yokmuş:halay:.Dedim bu yarışma konularını Kazen açıyor,o zaman bütün yarışmaları bulmak için K Kazen 'in profil sayfasına girip,açtığı konulara bakmak yeterli:KK48:

Baktım zaten.Önceden kek yarışması için kekler bölümüne,börekler için börekler bölümüne,çoğu kategorinin yarışmalarını merak edip bakmıştım.O kadar uğraşmaya gerek yokmuş.Dedim bu yarışma konularını Kazen açıyor,o zaman bütün yarışmaları bulmak için K Kazen 'in profil sayfasına girip,açtığı konulara bakmak yeterli:KK48:
Çok akıllı kadınsın:KK8::-)
Bende ilk mesaja linkleri ekliyorum:KK45:Öyle olunca tüm tarifleri bulmak çok kolay:KK53:

Okursalar gelir:KK53: firdefs firdefs ateş almaya gelir gibi oy verip kaçmış,hani O da yarışmaya katılacaktı.Çorba yapmayı bilmiyor mu yoksa,oyunu da ablasına vermemiş ,seni beğenmiyor mu yoksa?:dondurma:
Canım katılacaktı ama aksilikler oldu:KK51:Annem trafik kazası geçirdi 2 hafta önce çok ciddi birşey yok ama kafasına 12 dikiş atıldı:KK14:Bu sebeple gelen giden bayağı oldu:KK51:Aynı şehirde yaşamıyoruz zaten:KK51:Birde babam engelli ancak onlarla ilgilendi:KK14:
Beni beğenmiyorsa kendi yapsın görelim:63:Canım o genelde bana oyunu vermiyor:KK53:Bakıyor benim dışımda en çok beğendiği tarife veriyor:bicak:Bu sefer kendi yapmayı düşündüğü tarife verdi:KK53:

Canım katılacaktı ama aksilikler oldu:KK51:Annem trafik kazası geçirdi 2 hafta önce çok ciddi birşey yok ama kafasına 12 dikiş atıldı:KK14:Bu sebeple gelen giden bayağı oldu:KK51:Aynı şehirde yaşamıyoruz zaten:KK51:Birde babam engelli ancak onlarla ilgilendi:KK14:
Beni beğenmiyorsa kendi yapsın görelim:63:Canım o genelde bana oyunu vermiyor:KK53:Bakıyor benim dışımda en çok beğendiği tarife veriyor:bicak:Bu sefer kendi yapmayı düşündüğü tarife verdi:KK53:
o_OGeçmiş olsun canım.Allah korumuş anneni.Hiç bahsetmedin de.İnşallah kısa sürede eski haline kavuşur :dua:.Oyunu sana verince haksızlık olacağını düşünüyor demek ki, mercimek konusunda doğru düşünmüş te rengini tutturamamış,kırmızı mercimek çorbası yapmalıymış.:KK53:

o_OGeçmiş olsun canım.Allah korumuş anneni.Hiç bahsetmedin de.İnşallah kısa sürede eski haline kavuşur :dua:.Oyunu sana verince haksızlık olacağını düşünüyor demek ki, mercimek konusunda doğru düşünmüş te rengini tutturamamış,kırmızı mercimek çorbası yapmalıymış.:KK53:
Sağol canım:KK60:Bilmem sıkıntılarımı her zaman yansıtmaktan yana değilim:KK19:İnşaallah canım..
Yoksa beni beğenmiyor mu:skandal::KK70:
Evet tutturamamış:-)Benim sözümü dinlemiyor dinlese 1. olacak:KK70:

Sağol canım:KK60:Bilmem sıkıntılarımı her zaman yansıtmaktan yana değilim:KK19:İnşaallah canım..
Yoksa beni beğenmiyor mu:skandal::KK70:
Evet tutturamamış:-)Benim sözümü dinlemiyor dinlese 1. olacak:KK70:
firdefs firdefs ,ablanın lafını dinle :sopa:Bundan sonra ben senin lafını dinleyeceğim:KK45:Madem ucunda 1.lik var:KK53:.Saat bayağı gelmiş,ben kaçıyorum canım:KK55:

Geçmiş olsun canım.

Çok tatlı bir foto olmuş.Tarif demişken börek tarifini yaparsan yaz demiştin,geçen gün yapmıştım:kk77:,Nevoşun dediği gibi yuvarlak tepside,kol böreği gibi sardım,tadı çok güzeldi,ben fazladan yarım bardak ta süt koydum,tarif için teşekkürler.:KK19:
afiyet olsun canım.

canım çok geçmiş olsun. Allah uzak etsin birdaha. Şimdi nasıl?

X