• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Ellerine sağlık canım:kk77:Bende bir daha yaptığımda süt ekleyeyim:kk77:Benim favori böreğim oldu eminim seninde olur:KK45:Hem leziz ,hem kolay, hemde şık duruyor:KK19:
Araştırınca bayağı hazır yufkadan börek tarifleri var aslında.Biz alışmışız bilindik böreklere,çoğu çok güzel oluyor.Yarışmanın sonucu belli zaten.Sahurda lazım olur,hazır yufkadan börek tarifleri yarışması olsun mu?:KK53:

Araştırınca bayağı hazır yufkadan börek tarifleri var aslında.Biz alışmışız bilindik böreklere,çoğu çok güzel oluyor.Yarışmanın sonucu belli zaten.Sahurda lazım olur,hazır yufkadan börek tarifleri yarışması olsun mu?:KK53:
Canım biz börek kategorisi yakın zamanda yaptık çok güzel tarifler eklendi:kk77: börekler bölümünde bulabilirsin:KK19:
Bizim geleneksel ''Ramazan Sofraları''kategorimiz var bu kategoriden sonra onu yapacağız;):KK45:

Canım biz börek kategorisi yakın zamanda yaptık çok güzel tarifler eklendi:kk77: börekler bölümünde bulabilirsin:KK19:
Bizim geleneksel ''Ramazan Sofraları''kategorimiz var bu kategoriden sonra onu yapacağız:KK66::KK45:
Baktım zaten:KK45:.Önceden kek yarışması için kekler bölümüne,börekler için börekler bölümüne,çoğu kategorinin yarışmalarını merak edip bakmıştım.O kadar uğraşmaya gerek yokmuş:halay:.Dedim bu yarışma konularını Kazen açıyor,o zaman bütün yarışmaları bulmak için Kazen Kazen 'in profil sayfasına girip,açtığı konulara bakmak yeterli:KK48:

Baktım zaten.Önceden kek yarışması için kekler bölümüne,börekler için börekler bölümüne,çoğu kategorinin yarışmalarını merak edip bakmıştım.O kadar uğraşmaya gerek yokmuş.Dedim bu yarışma konularını Kazen açıyor,o zaman bütün yarışmaları bulmak için Kazen Kazen 'in profil sayfasına girip,açtığı konulara bakmak yeterli:KK48:
Çok akıllı kadınsın:KK8::-)
Bende ilk mesaja linkleri ekliyorum:KK45:Öyle olunca tüm tarifleri bulmak çok kolay:KK53:

Okursalar gelir:KK53: firdefs firdefs ateş almaya gelir gibi oy verip kaçmış,hani O da yarışmaya katılacaktı.Çorba yapmayı bilmiyor mu yoksa,oyunu da ablasına vermemiş ,seni beğenmiyor mu yoksa?:dondurma:
Canım katılacaktı ama aksilikler oldu:KK51:Annem trafik kazası geçirdi 2 hafta önce çok ciddi birşey yok ama kafasına 12 dikiş atıldı:KK14:Bu sebeple gelen giden bayağı oldu:KK51:Aynı şehirde yaşamıyoruz zaten:KK51:Birde babam engelli ancak onlarla ilgilendi:KK14:
Beni beğenmiyorsa kendi yapsın görelim:63:Canım o genelde bana oyunu vermiyor:KK53:Bakıyor benim dışımda en çok beğendiği tarife veriyor:bicak:Bu sefer kendi yapmayı düşündüğü tarife verdi:KK53:

Canım katılacaktı ama aksilikler oldu:KK51:Annem trafik kazası geçirdi 2 hafta önce çok ciddi birşey yok ama kafasına 12 dikiş atıldı:KK14:Bu sebeple gelen giden bayağı oldu:KK51:Aynı şehirde yaşamıyoruz zaten:KK51:Birde babam engelli ancak onlarla ilgilendi:KK14:
Beni beğenmiyorsa kendi yapsın görelim:63:Canım o genelde bana oyunu vermiyor:KK53:Bakıyor benim dışımda en çok beğendiği tarife veriyor:bicak:Bu sefer kendi yapmayı düşündüğü tarife verdi:KK53:
o_OGeçmiş olsun canım.Allah korumuş anneni.Hiç bahsetmedin de.İnşallah kısa sürede eski haline kavuşur :dua:.Oyunu sana verince haksızlık olacağını düşünüyor demek ki, mercimek konusunda doğru düşünmüş te rengini tutturamamış,kırmızı mercimek çorbası yapmalıymış.:KK53:

o_OGeçmiş olsun canım.Allah korumuş anneni.Hiç bahsetmedin de.İnşallah kısa sürede eski haline kavuşur :dua:.Oyunu sana verince haksızlık olacağını düşünüyor demek ki, mercimek konusunda doğru düşünmüş te rengini tutturamamış,kırmızı mercimek çorbası yapmalıymış.:KK53:
Sağol canım:KK60:Bilmem sıkıntılarımı her zaman yansıtmaktan yana değilim:KK19:İnşaallah canım..
Yoksa beni beğenmiyor mu:skandal::KK70:
Evet tutturamamış:-)Benim sözümü dinlemiyor dinlese 1. olacak:KK70:

Sağol canım:KK60:Bilmem sıkıntılarımı her zaman yansıtmaktan yana değilim:KK19:İnşaallah canım..
Yoksa beni beğenmiyor mu:skandal::KK70:
Evet tutturamamış:-)Benim sözümü dinlemiyor dinlese 1. olacak:KK70:
firdefs firdefs ,ablanın lafını dinle :sopa:Bundan sonra ben senin lafını dinleyeceğim:KK45:Madem ucunda 1.lik var:KK53:.Saat bayağı gelmiş,ben kaçıyorum canım:KK55:

Geçmiş olsun canım.

Çok tatlı bir foto olmuş.Tarif demişken börek tarifini yaparsan yaz demiştin,geçen gün yapmıştım:kk77:,Nevoşun dediği gibi yuvarlak tepside,kol böreği gibi sardım,tadı çok güzeldi,ben fazladan yarım bardak ta süt koydum,tarif için teşekkürler.:KK19:
afiyet olsun canım.

canım çok geçmiş olsun. Allah uzak etsin birdaha. Şimdi nasıl?

Back